- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.541
iyi canım hadi hayırlısı inşallah en kısa zaman da habiş olursun genelde bende geç yumurtluyorum senin adetin kaç günde bir oluyor gelişmeleri burdan takip edicem
sağol canım inşallah allahım hepimize veladımızı nasip eder..:Saruboceq::Saruboceq:.
ben 30 günde bir adet olurummm.kötükedihüso.ama daha önce klomen kullanırken 13 günler yumurtlamış oluyodum..bilmiyorumkismile
galiba oda klomenden kaynaklanıyomuşş.boshayallersmile.neyse çalışmaya devam.:kedi:.sizce o cift cizgiyi gördüktan sonra kac gün çalışmak lazım..CADIARZU
kızlar merhaba,
ben ilk defa test kullanıcam,adetimin 10 .günü test yapmaya başlayacağım.testin içinde günde 2 kere de yapılabilceği yazıyor.sizler günde bir kere mi test yapıyorsunuz?
birde 10.günden itibaren 4 gün silik çizgi gördük ve hergün çalışacakmıyız?hatta 5.günde net çizgiyi yakaladık, o zaman da mı çalışacağız?o zaman 5 gün üst üste çalışmış olacağız ve gün aşırı olmuyor malesef...bilmiyorumkismile hergün hergün de öghh olmaz mı insan??
yakalıyınca gün aşırı ilişkiye gireceksin her gün her gün olmaz sperm kaliteside düşerlmaz: çift cizğiyi adetin kacıncı günü gördün?
canım yanlış biliyorsun hergün ilişki sperm kalitesini düşürmez hatta arttırır
yapılan son araştırmalar sık ilişiinin sperm kalitesini artırdığını kanıtlamış
yani çalışın kızlar bol bol sempatiksalakcinni
evet kızlarr bende ronyaya katılıyorum.vereliniortak.benimde dr. aynı şeyi söylemişti gerekirse günde iki defa bile olablir demişti.:kedi:.yani ne kadar ilişki o kadar bebiş..:lepi:
kızlar ya benım gogus uclarım cok acıyor ve etrafı kasınıyor sızce bısı varmıdır((((
gamzelikız ne zaman oldu yumurtlama
aaa bu arada bizim bir listemiz vardı nolduki acaba :uhm:
canım 2 gün önce yani adettin 18. günü..ben hep 13. günler yumurtluyorum diye biliyorum ama gec yumurtluyomuşum..bakalım nasip artık..
inşallah canım ya hep birlikte güzel haberler alırız inşallah
oglak neden acaba?
hay allah yaa.!!!