Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Selam kızlar,
Bugün Eskişehirden döndüm. Bir haftadır yazamdım da, okuyamadım da forumu. Şimdi geriye dönük bakıcam bakalım hamile arkadaşımız var mı.
Ben 3 gün gecikme ve büyük bir umutlanmadan sonra regl oldum. İçimdeki kuvvetli hisse rağmen...
Umutlar kasıma kaldı...
Ama içimdeki heves de gitti sanki, kötü hissediyorum...

İyi haberler var mı bizim tablodan?

Belgiselcim, biraz baktım ama senden bi haber göremedim, bugündü senin adet tarihin güzel haber var mı?

Selam bayanlar,Adetime 3 gun var ve yumurtlama testi pozitif cikti, ama gebelik testi yaptim o negatif cikti. Adetimin 12. gununde pozitif cikmisti zaten ovulasyon testi, ikinci kez mi yumurtluyorum acaba? Ovulasyon testi gebelik te gosteriyomus diye duymustum ama oyle olsa gebelik testi de pozitif cikmaz miydi? Bir fikriniz varsa paylasirsaniz cok sevinirim boshayallersmile

selam kızlar benim adetimin 16.günü çift çizgi çıktı 16 ve 17.gün çalışma oldu acaba kaç gün sonra kan testi pozitif çıkar? bir de testi sbah yapmıştım çok sancım vardı ve rengi resmen mor du yani..yanlış değildir demi daha önceki aylarda sabah da yapsam akşam da yapsam hiç böyle olmamıştı. 16.gün çift çizgi ise kaçıncı gün kan testi yapmalıyımm noooolur bi cevap verin öpüyorum hepinizi

kızlar nooolur biriniz cevap versin ya çok heyecanlıyım testi sabah yaptım ama hem o gün hem öncesi şeffaf uzayan akıntı vardı ve mosmordu test acaba yanlış olabilir mi yine de keç gündür de kasıklarım ağrıyor sizce 16. gün çift çizgi ise kaçıncı gün kan testinde çıkar.

Canım benim görüştüğüm 7-8 tane doktorun tamamı da adet gecikmesi olmadan test yapılmaması gerektiğinde hemfikirdi. En erken adet günün dediler. Ama bazı kaynaklar döllenmenin 13. gününde kanda beta hcg nin tespit edilebildiğini söylüyor...

çok teşekkür ederim canım acaba yumurtlama günlerinde kasık ağrısı normal midir? bir de doktorum sağ tarafta yumurta var demişti ama benim hem sağ hem sol tarafım ağrıdı hatta sol tarafım daha geç başladı ağrımaya ama daha şiddetliydi acaba sol da da mı yumurta var offf hiç bilmiyorum

uzayan akıntı varsa ve ovulasyon testi de pozitifse 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşebilir diyor testlerin prospektüsünde. Ama bana doktorum 72 saate çıkabilir demişti. Benim son adet tarihim 27 eylül mesela, teorik olarak bu 13 eylülde yumurtladığımı gösterir. Ama test 9 eylülde pozitif vermişti. Pozitifi gördükten sonra 2 gün çalışmak bence yetmez, ben bundan sonra ov. testinde pozitif gördükten sonra en az 5 gün üst üste çalışacağım. Gerekirse günde 2 kez. Çünkü 2 aydır ovulasyon tarihini kaçırıyorum.

Canım genellikle tek yumurta oluşuyor diye biliyorum. Yumurtlamada kasık ağrısı bende de oldu bu ay...Kasık ve yumurtalık civarı bir ağrı...Ama iki tarafta da oluyor benim de...

doğru canım ben de ilk defa bu ay korunmadım pek bilmiyorum ama iki gün çalışabildik eşim göreve gitti artık hayırlısı ...

Canım genellikle tek yumurta oluşuyor diye biliyorum. Yumurtlamada kasık ağrısı bende de oldu bu ay...Kasık ve yumurtalık civarı bir ağrı...Ama iki tarafta da oluyor benim de...

hani sağ taraf deyince şaşırdım çünkü soldaydı hep ağrı. pazartesi 20. gün oluyor çağırdı yine inşallah olmuştur ikimiz de bebeklerimize sağlıkla ve hayırlısı ile kavuşuruz inşallah

Yumurtlama günlerinde ağrı olması normal...ilaç kullanıyorsan birden fazla yumurta olabilir belki solda daha sonra yumurta gelişmiştir...İlaç kulanmıyorsan tek yumurtadır..sola ağrı yansıyordur...

Yumurtlama günlerinde ağrı olması normal...ilaç kullanıyorsan birden fazla yumurta olabilir belki solda daha sonra yumurta gelişmiştir...İlaç kulanmıyorsan tek yumurtadır..sola ağrı yansıyordur...

klomen kullanmıştım ama 14.gün sağda bir yumurta var demişti. soldan hiç bahsetmedi. o günden sonra bende hızlı ve şiddetli bir sol yumurtalık ağrısı da başladı. onun için endişelendim solda kist mi oluşuyor diye ama artık pazartesi soracağım canım çok da korkuyorum

Ben bu ay regl oldum maalesef
Umutlar kasıma kaldı ama umarım senden güzel haberler alırız.

mrb kızlar ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum nerden alıyosunuz eczaneden mi fiyatı ne kadar ?

canım eczanedede satılıyor gg dede satılıyor ancak fiyatı çok çok pahalı ben ebaydan alıyordum.çok uyguna geliyor fiyatı.boşuna bizim buralardan alıp çok para verme
bu ovulasyon testi kullanacak arkadaşlara önemle tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…