Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

oğlakcım bu ay yumurtlama oldumu
yumurtlama olmadığı zamanlarda adet gecikiyor
ben pko olduğumdan malesef bunu çok yaşıyorum

canım bu gebelik belirtileri arasında var
adet öncesi yaşanan normal bir durumda olabilir
ama umarım bebek vardır

canım ya benım adet donemınden once bole agrım olmuyor ya inşallah bebektır bıde bıraz buyumusler sık ıdrar da var umarım kendımı kandırmıyorumdur yaa inşallah

yakalıyınca gün aşırı ilişkiye gireceksin her gün her gün olmaz sperm kaliteside düşer :eek:lmaz: çift cizğiyi adetin kacıncı günü gördün?

canım ben testleri ilk defa bu ay kullanacağım, yeni aldım..o yüzden biraz acemiyim.sizlere danışmak istedimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gamze81 cim sen iki net çizgi görünce gün aşırı diyorsun,
canım yanlış biliyorsun hergün ilişki sperm kalitesini düşürmez hatta arttırır
yapılan son araştırmalar sık ilişiinin sperm kalitesini artırdığını kanıtlamış
yani çalışın kızlar bol bol sempatiksalakcinni

ronya cım da sende hergün diyorsun..

peki kızlar,iki çizgi var fakat biri daha silikse çalışacakmıyız çalışmayacakmıyızbilmiyorumkismile

biz hep tahmini yumurtlama dönemlerimde gün aşırı çalışırdık, herhalde bişileri kaçırıyoruz veya denk gelmiyor o yüzden test aldım, doğru zamanı yakalamak için..yerimseniben

cevplarını için tşkler kızlaropuyorumnanaktan

otçulaaaarr.. benim adetin 10.günü bugün ve ateşim de yükselmedi otlarıda görmedim :))

hayatım ben o otları hiç göremedim en çok ne zaman gördüm biliyor musun adetime en yakın günlerde o yüzden hiç güvenim kalmadı idrarda test yapıcam canım

canım ben testleri ilk defa bu ay kullanacağım, yeni aldım..o yüzden biraz acemiyim.sizlere danışmak istedimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gamze81 cim sen iki net çizgi görünce gün aşırı diyorsun,

ronya cım da sende hergün diyorsun..

peki kızlar,iki çizgi var fakat biri daha silikse çalışacakmıyız çalışmayacakmıyızbilmiyorumkismile

biz hep tahmini yumurtlama dönemlerimde gün aşırı çalışırdık, herhalde bişileri kaçırıyoruz veya denk gelmiyor o yüzden test aldım, doğru zamanı yakalamak için..yerimseniben

cevplarını için tşkler kızlaropuyorumnanaktan

canım genelde gün aşırı giren ciftlerde gebe kalma şansı yüksek olur adet bitiminden itibaren ama yumurtlama günleri bunu coğaltabilirsiniz bunu tesbiti için ovulasyon testi ve sıcaklık ölcümü yapmanda fayda var ama gün aşırı ilişki hormonlarında düzenlediğini duymuştum bol şanslar aklinialirimsmile

slm ronyaım ya benmı kendmı kandıroyorum acaba ya ama ole saat 10 dan berı 4 kez ıdrara cıktım gogus uclarımda agrı oluyor nebılım ya kendımı kandırıyosam ya üffffff:sinifsinif:

canı stres yapma bebişi yoluyorsun bak :eek:lmaz: uzman araştırmalara göre kadın kendini hamile olarak düşünmesi beyindeki hormonları harekete gecirdiklerini söylüyorlar stres hayatımızın hastalığı rahat olmak gerekiyor bebişlerimiz bize gelecektir umarım hamilesidir opuyorumnanaktan

canım ya benım adet donemınden once bole agrım olmuyor ya inşallah bebektır bıde bıraz buyumusler sık ıdrar da var umarım kendımı kandırmıyorumdur yaa inşallah

canım bunlar gebelik belirtisi olabilir ama tabi adet öncesi yaşayan bir durumda olabilir
ama inşallah bebiş geliyordur ve bunlarda onun belirtisidir kaydirigubbakcemile3

:umursamaz:mafoldumbenben regl oldum bugun bir gun gecikmeli
gecen aydan testlerim var gene yapicam ovulasyon testi

Son düzenleme:
X