Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bende az önce forumda okudum, bir üye yapıyormuş her ay domestosla kaydirigubbakcemile3

idrara domestos döküyormuş köpürmeye göre yorumluyormuş ama ben ilk kez duydum :KK1:
Sen biliyormusun Belgisel nasıl olacağını, yapalım valla kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 aman kızlar yapmayın.

temiz plastik bir kaba idrarı koyup üstüne karbonat ekliyormuşuz, kabarıp kalkıyorsa gebelik varmış.Bir de karbonat alacağız şimdi kaydirigubbakcemile3
Kabartma tozu olmaz mı ki delikafadulden

Bişi değil bu seferde elimde çamaşır suyu bu neye köpürmedi diye ağlayacağım...

ahahahhahahahaha

olmadı aynen baktım kabarmadı porçöz döküp içime soluyacağım bende napiim çizdik cümleten !

Bence hata bizde ne bu böle kafaya takma anlamadım ki! İşten çok sitede takılıorum çizdim ben direkt. Eskiden millet pıt pıt dooruodu, istemeyen hamile kalıo bu ne ya sal çayıra mevlam kayıra yani :) muhabbeti mi deiştirsek bi reset atalım kafamıza :) birbirimizi tanıyalım mesela :) 28 yaşındayım ist şişli de oturuorum İK umanıyım. 4 yıllık evliyim. Eşim ilk sevgilim. ptesi 10. senemiz dolacak çıkmaya başlayalı. Sizde yazsanıza :)

Bende buradan okudum. Az idarin uzerine çamaşır suyu döküyormussun, kabarırsa hamileymişsin. Ama bana ikna edici gelmedi. Yine de eğlencesine deneyebiliriz kaydirigubbakcemile2

Bir kimyacı olarak acaba hamilelikle idrarın asitliği artıyor çamaşır suyuda bazik.. Bir reaksiyon oluyo galiba

temiz plastik bir kaba idrarı koyup üstüne karbonat ekliyormuşuz, kabarıp kalkıyorsa gebelik varmış.Bir de karbonat alacağız şimdi kaydirigubbakcemile3
Kabartma tozu olmaz mı ki delikafadulden

Olmazmış canım ben de araştırdım,karbonat olacak . Ben de çamaşır suyunu deneyeyim diyorum elimin altında var nasıl olsa :jeyyar:

Bir kimyacı olarak acaba hamilelikle idrarın asitliği artıyor çamaşır suyuda bazik.. Bir reaksiyon oluyo galiba

Hamilelikle hormonlar idrarı daha asitik yaparmış ben de öyle okumuştum. Ama yine de fazla güvenmeyelim bu testlere, eğlenmek için bakabiliriz kaydirigubbakcemile2

ahahahhahahahaha

olmadı aynen baktım kabarmadı porçöz döküp içime soluyacağım bende napiim çizdik cümleten !

Bence hata bizde ne bu böle kafaya takma anlamadım ki! İşten çok sitede takılıorum çizdim ben direkt. Eskiden millet pıt pıt dooruodu, istemeyen hamile kalıo bu ne ya sal çayıra mevlam kayıra yani :) muhabbeti mi deiştirsek bi reset atalım kafamıza :) birbirimizi tanıyalım mesela :) 28 yaşındayım ist şişli de oturuorum İK umanıyım. 4 yıllık evliyim. Eşim ilk sevgilim. ptesi 10. senemiz dolacak çıkmaya başlayalı. Sizde yazsanıza :)

35 yaşındayım izmirliyim manisada iş icabı bulunuyoruz sınıf öğretmeniyim eşim ilk sevgilim benimde 97den beri çıkıyoruz 5 yıl çıktık 2002 de evlendik ilk kızım 2.denememizde geldi 2.bebeğim de pko oldum eylülden şubata kadar bekledim şubatta geldi ama dandy walker malformasyonu nedeni ile gebeliğim 5 buçuk aylık sonlandırıldı

ahahahhahahahaha

Canımcım sana katılıyorum....

Bende 28 yaşındayım.. Kimya öğretmeniyim...4 yıldır evliyim..1 düşük yaptım.Eşimi çok seviyorum, severek evlendik... Televizyon programları gibi oldu evlenmek için çıkıp tanıtıyorlarya kendilerini. Esra Erolla Gebelik istiyorum:KK1:kaydirigubbakcemile3

ahahahhahahahaha

Evet crafty gerçekten haklısın...Biraz dağıtalım kafamızı :)
Ben de 30 yaşındayım, mühendisim, Ataşehirde oturuyorum :)
2 sene 3 ay 15 günlük evliyim :)))
Eşimle 6. senemizdeyiz birlikteliğimizde :)

Canımcım sana katılıyorum....

Bende 28 yaşındayım.. Kimya öğretmeniyim...4 yıldır evliyim..1 düşük yaptım.Eşimi çok seviyorum, severek evlendik... Televizyon programları gibi oldu evlenmek için çıkıp tanıtıyorlarya kendilerini. Esra Erolla Gebelik istiyorum:KK1:kaydirigubbakcemile3

çoook güzel yaaa

Esra Erol olmaz :) Esra Ceyhan olsun :) Müge Anlı yumurtalarımızı bulsun spermlerle buluştursun. Sorun varsa müdehale etmeye Seda Sayan gelsin.

Akşam nete girebilen olursa sonucu yazsın ben çok merak ederim.

Akşam kayınvalideye uğrayacağım, gelir gelmez dener yazarım kaydirigubbakcemile2
Başka deneyen olursa yazsın kaydirigubbakcemile2
hadi kızlar kendinizi tanıtın bu arada, dağılsın kafalar sositososito

ahahahhahahahaha

ben ve oglak75 hemen tanıttık kendimizi.. diğerlerinden ses yok vallahi:)

Akşam kayınvalideye uğrayacağım, gelir gelmez dener yazarım kaydirigubbakcemile2
Başka deneyen olursa yazsın kaydirigubbakcemile2
hadi kızlar kendinizi tanıtın bu arada, dağılsın kafalar sositososito

ben denemem ya içim köpürdü bide onun köpürüğüne kafa takamam :)

X