Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sorun ne ki? özel olmazsa

Hoş özelimiz mi kaldı sanki :roflol:

yok özel olmaz dediğin gibi butun sorunları paylaşıyoruz

ya aslında bariz bişe yok bizimki sebebsiz bende sorun yok herşey gayet guzel benim yumoş rahim kaliteliymiş 40 yaşınada gelsem sorun olmazmış doktorumun dediğine göre gerçi son düşüğüm muhtelemelen yumoşun kalıtesizliğinden mış buda doktora göre bende anlamadım ve sordum doktora her zaman sağlıklı yumoş olmayabilirmiş muş oda beni bulmuş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

birde eşimde sayı hareketlilik normal morfoloji yani kalite problemi var dı %0 dı krugere göre sonra yeniden yaptırdık who ya göre baklımış ondada kalite %88 normal çıktı yane bişe yokneye inanacağımı şaşırdım
:bbo::bbo:

Son düzenleme:
yok özel olmaz dediğin gibi butun sorunları paylaşıyoruz

ya aslında bariz bişe yok bizimki sebebsiz bende sorun yok herşey gayet guzel benim yumoş rahim kaliteliymiş 40 yaşınada gelsem sorun olmazmış doktorumun dediğine göre gerçi son düşüğüm muhtelemelen yumoşun kalıtesizliğinden mış buda doktora göre bende anlamadım ve sordum doktora her zaman sağlıklı yumoş olmayabilirmiş muş oda beni bulmuş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

birde eşimde sayı hareketlilik normal morfoloji yani kalite problemi var dı %0 dı krugere göre sonra yeniden yaptırdık who ya göre baklımış ondada kalite %88 normal çıktı yane bişe yokneye inanacağımı şaşırdım
:bbo::bbo:

Bebeğe inanalım arkadaşım inanrısak olacak yahu bunlar

ayniyim tatlim ben kasıkta aralıklı ağrı gogus hassasiyeti bel arısı ama regl de olacak gibi arı da var anlamıorum sende var mı bişi?

canım benimde gögüslerde şişme başladı... Çok farklı bişey hissetmiyorum. Düşükle sonuçlanan gebeliğimde tek hissettiğim belirti gögüslerin şişmesiydi. Ama acayip şişti.

bende bütün adet belirtileri var kızlar beni önümüzdeki bayağı bir yorucu günler bekliyor

Arkadaşlar merhaba,
Benim de kasıklarımda bügün iyice artmak üzere,birkaç gündür, ağrı var. Kasılma şeklinde.Bugün yanmaya çevirdi.Kasıklarım, hatta bacak içlerime doğru yanma, sızlama yapıyor. Alt karın bölgemde hassasiyet, şişkinlik var gibi. Son birkaç aydır regl dönemlerimde olan göğüs hassasiyeti bu sefer yok. Regl tarihine 5 gün kadar var...Son bir haftadır grip olduğum için ateş ölçemedim.İdrara çıkmada da biraz artma var. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi?
Lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım eder mi...:nazar:

Arkadaşlar merhaba,
Benim de kasıklarımda bügün iyice artmak üzere,birkaç gündür, ağrı var. Kasılma şeklinde.Bugün yanmaya çevirdi.Kasıklarım, hatta bacak içlerime doğru yanma, sızlama yapıyor. Alt karın bölgemde hassasiyet, şişkinlik var gibi. Son birkaç aydır regl dönemlerimde olan göğüs hassasiyeti bu sefer yok. Regl tarihine 5 gün kadar var...Son bir haftadır grip olduğum için ateş ölçemedim.İdrara çıkmada da biraz artma var. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi?
Lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım eder mi...:nazar:

olabilir kaydirigubbakcemile3

canım benimde gögüslerde şişme başladı... Çok farklı bişey hissetmiyorum. Düşükle sonuçlanan gebeliğimde tek hissettiğim belirti gögüslerin şişmesiydi. Ama acayip şişti.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 INSALLAHHHHHHH

benimde goguslerim aciyor 28 ekim regl gunum
ama her ay ki normal belirti goguslerim nasil sistiyse ayni sey
sanirim bisey yok..:KK43:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız.Ronya nasılsın cnm,çoktan görüşmuyoruz,yazdıklarını okudum,inşallah en yakın zamanda hamile haberi alırız.Yumurtlama mikroskobu aldın? nasıl? kolay kullanabildin mı cnm.

slm kızlar nasılsınız.Ronya nasılsın cnm,çoktan görüşmuyoruz,yazdıklarını okudum,inşallah en yakın zamanda hamile haberi alırız.Yumurtlama mikroskobu aldın? nasıl? kolay kullanabildin mı cnm.

fıstığım hoşgeldin ya
varmı güzel haberler
bende habire senin profiline bakıyom girsede sorsam diyom
canım şu mikroskopu nasıl kullanıyordun biraz anlatsana
sabah yapılan testmi en doğru sonucu veriyor yoksa gün içinde
yapılabilirmi.canım birde tükürük miktarı sonucu etkiliyormu

fıstığım hoşgeldin ya
varmı güzel haberler
bende habire senin profiline bakıyom girsede sorsam diyom
canım şu mikroskopu nasıl kullanıyordun biraz anlatsana
sabah yapılan testmi en doğru sonucu veriyor yoksa gün içinde
yapılabilirmi.canım birde tükürük miktarı sonucu etkiliyormu

hoşbulduk fındık,en doğru sonuç sabah yapılan test,tükürük parmağıma biraz koyorum ve mikroskoba suruyorum.kalın tabaka değil haaa..
Bende bişey yok şimdilik,romanyaya gittim geldim,orda tüplerimi açtırdım, ay çalışmadık,ramazan derken,benim eşimin istanbul dişina çikması olmadı,ama bu ay bende tuhaf şeyler var,normal adetime 1 hafta kala göğüslerim şişerdı,bu ay yumurtlama gününden itibaren şiştiler,anlamadım gitti vallah fisfisfis

hoşbulduk fındık,en doğru sonuç sabah yapılan test,tükürük parmağıma biraz koyorum ve mikroskoba suruyorum.kalın tabaka değil haaa..
Bende bişey yok şimdilik,romanyaya gittim geldim,orda tüplerimi açtırdım, ay çalışmadık,ramazan derken,benim eşimin istanbul dişina çikması olmadı,ama bu ay bende tuhaf şeyler var,normal adetime 1 hafta kala göğüslerim şişerdı,bu ay yumurtlama gününden itibaren şiştiler,anlamadım gitti vallah fisfisfis

canım inşallah güzel haberlerini alırız
kız özlettin kendinin valla artık sık sık gel tamammı
canım tükürük oranını ben sanırım ayarlayamıyorum
yani koyduğum tükürük anca 20 dakikada falan kuruyor
bilmiyorum koyunmu oluyor ama ıslanacak kadardan biraz fazla koyuyorum
canım bir bakıyom ot var ikinci kere yapıyom yok
bu mikroskoptan herkes çok memnunun yazmış ama ben bir tüelü anlamadım
nerdeyse alalı 1 ay olcak kafamçokkarıştı
canım sonuca ne kadar zaman içinde bakmak gerek

canım inşallah güzel haberlerini alırız
kız özlettin kendinin valla artık sık sık gel tamammı
canım tükürük oranını ben sanırım ayarlayamıyorum
yani koyduğum tükürük anca 20 dakikada falan kuruyor
bilmiyorum koyunmu oluyor ama ıslanacak kadardan biraz fazla koyuyorum
canım bir bakıyom ot var ikinci kere yapıyom yok
bu mikroskoptan herkes çok memnunun yazmış ama ben bir tüelü anlamadım
nerdeyse alalı 1 ay olcak kafamçokkarıştı
canım sonuca ne kadar zaman içinde bakmak gerek

hangi marka aldın cnm,ben focus kullanıyorum gayet güzel sonuç verıyor,ben sabah uyanır uyanmaz yapıyorum kenara bırakıyorum,taaa kahvaltı yaptıktan sonra ben bakıyorum :KK1:

hangi marka aldın cnm,ben focus kullanıyorum gayet güzel sonuç verıyor,ben sabah uyanır uyanmaz yapıyorum kenara bırakıyorum,taaa kahvaltı yaptıktan sonra ben bakıyorum :KK1:

canım benimde fertil focus marka seninkinden
canım sen ne zaman görüyon otları ve yumurtlama olduktan sonrada otlar oluyormu
ben geçen gün 2 gün üst üste yarı otlu gördüm ve dün akşamda uzayan akıntı gördüm
ama emin olamadım çünkü tam otlu değildi

bende bu mikroskobu kullanmayanlardanım canım ronyanın dediği gibi yapıyorum az otlu 4 saat sonra yapıyorum hiç ot yok mantıklı mı şimdi bu yani 4 saat içinde östrojen düşüyormu ertesi gün bir daha yapıyorum yine hafif otlu yine 6 saat hiç ot yok manyak etti beni bu mikroskop zaten bütün ay boyunca hiç tam eğrelti otu görmedim

Merhaba arkadaşlar,

Bilen birisi varsa yardimci olursa çok sevinirim. Ovalüasyon testim 12. gün pozitif verdi ve o günlerde çalıştık. 14. gün tekrar ovalüasyon testi yaptim ve 2.cizgi artik çok çok silikti, nerdeyse zor görünüyordu. Buradan bazı kişilerin adete yakın ovalüasyon testi pozitif verince hamile olduklarını okudum. Bende bir test daha yaptım. İlki kadar koyu olmasa da 2. çizgi çok net göründü yani silik değildi. Kullandığım marka fortelin ovalüasyon testi yani kaliteli bir marka. 14. gün çok silik olan çizgi 18.gün çok koyulaşmıştı. Buna güveneyim mi yoksa ciddiye almayayım mı ne dersiniz eyvahedigeldismile

X