- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ki böyleydi dün yaptım en son silikncikinca daha yapmıyorum artık ama seninki niye 4 gündür öyle acaba çağlaamıyor da ondan mi siliklesmediKızlar nerdeyse 4 gündür hep pozitif bu durum normal mi?
Bilmiyorum canım aslında 2 gündür cok koyu diğer günler biraz silik son 2sine göreCanım benim ki böyleydi dün yaptım en son silikncikinca daha yapmıyorum artık ama seninki niye 4 gündür öyle acaba çağlaamıyor da ondan mi siliklesmedi
Aynen evet ama hani diyorlar ya t çizgisi daha köyü olcak diye sanki benimki eşite yakın gibiBilmiyorum canım aslında 2 gündür cok koyu diğer günler biraz silik son 2sine göre
Bazen 3 gün felanda sürebiliyomus yumurtlama 1 hafta sürerse sıkıntıymıs diye biliyorumAynen evet ama hani diyorlar ya t çizgisi daha köyü olcak diye sanki benimki eşite yakın gibi
Ya bugün benim hafif kanamam oldu doktor sitesine msj attım doktorlardan biri yerleşme kanaması olabilir dedi ay inşallah dedim ama 5 gün önce yumurtlama çizgisini yakalamıştım 5 gün içinde yerleşme olur muBazen 3 gün felanda sürebiliyomus yumurtlama 1 hafta sürerse sıkıntıymıs diye biliyorum
Evet canım bir iki güne çatlar:)Kızlar günaydın bugün 11. günüm ovulasyon testine bugün başladım bir bakarmısınız, sanırım yarın yumurta çatlıycak gibi
Teşekkür ederim :)Evet canım bir iki güne çatlar:)
Benimde böyle oldu ertesi gün silikleşti değerlendir canım bugun ve sonraki iki günüKızlar günaydın bugün 11. günüm ovulasyon testine bugün başladım bir bakarmısınız, sanırım yarın yumurta çatlıycak gibi
Teşekkür ederim, aynen 12. gün daha koyuydu 13. gün silikleşti.Benimde böyle oldu ertesi gün silikleşti değerlendir canım bugun ve sonraki iki günü
Testi yapacağın zamandan 1 saat once su alımını bırakMerhaba ben adetle birlikte 8.gun yaptim pembe cikti cizgi sabah yaptim.erteai gunde sabah yaptim 9.gun daha acik cikti snra aksam yine yaptim o daha acik neden boyleki erken diyemi bide su ictim diye acildimi ki ice
Test yapmadan 3 saat sulu gıdalar yasak ancak ozman doğru çıkar test sabah ilk idrarla yapılmaz ikici idrar da 3 saat olması gerekMerhaba ben adetle birlikte 8.gun yaptim pembe cikti cizgi sabah yaptim.erteai gunde sabah yaptim 9.gun daha acik cikti snra aksam yine yaptim o daha acik neden boyleki erken diyemi bide su ictim diye acildimi ki ice
Merhaba ben adetle birlikte 8.gun yaptim pembe cikti cizgi sabah yaptim.erteai gunde sabah yaptim 9.gun daha acik cikti snra aksam yine yaptim o daha acik neden boyleki erken diyemi bide su ictim diye acildimi ki ice
Bazi aylar yumurtlama olmaya biliyormus bence stres.olma diger ay dene tekrarMerhabalar aranıza yeni katıldım. Ben de temmuz ayında ovulasyon testleri ile ilk ay hamile kaldım. Ama bebeğim 4,5 aylıkken gelişimi çok geride kaldığı için amniyosentez yapıldı ve kromozomal anomali olduğu için alındı.. aradan 2,5-3 ay geçti ve biz bu ay tekrar denemeye başladık. Fakat adetimin 5. Gününden beri yapmama rağmen ovulasyon testinde sonuç hep negatif. Bugün 12. Günü ve ikinci çizgi neredeyse hiç gözükmeyecek kadar silik çıkıyor. Ovulasyon testlerinde hiç böyle bir sonuç alan var mı? Acaba yumurtlamıyor muyum? lütfen yardım
Bazi aylar yumurtlama olmaya biliyormus bence stres.olma diger ay dene tekrar