Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar selam benim teste de bi yorum yaparmışsınız adetin 10.günü

Eklentiler

• IMG_0748.JPG
    IMG_0748.JPG
    35,6 KB · Görüntüleme: 174
Merhabalar arkadaşlar. Bende labaquick ovülasyon testi kullanıyorum fakat bende hiç ikinci çizgi çıkmadı testi yapıyorum bakıyorum yok bıraktıktan bi sğre sınra bakıyorum öıkıypr ikinci çizgi ama 5 dk sonrasını önemsemeyin diyorlar ben mı bişeyleri yanlış yapıyorum test mi hatalı kafam çok karıştı tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen

Merhabalar arkadaşlar. Bende labaquick ovülasyon testi kullanıyorum fakat bende hiç ikinci çizgi çıkmadı testi yapıyorum bakıyorum yok bıraktıktan bi sğre sınra bakıyorum öıkıypr ikinci çizgi ama 5 dk sonrasını önemsemeyin diyorlar ben mı bişeyleri yanlış yapıyorum test mi hatalı kafam çok karıştı tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen
Ovulasyon testinde hemen çıkmazki,5-10 dk sonra çıkar.5 dk sonrasını önemsemeyin diyen yanlış biliyor cnm

Ayyy gerçekten mii :110: ben şimdiye kadar yanlış yapnolım demek ki kaçmış muhtemelen :olamaz: siz uyuşuyorsanız nasıl yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz öğrenebilir miyim

Ayyy gerçekten mii :110: ben şimdiye kadar yanlış yapnolım demek ki kaçmış muhtemelen :olamaz: siz uyuşuyorsanız nasıl yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz öğrenebilir miyim
İlk idrarla yapmıyosun bikere.En az 4 saat(ben dayanamadım için 2,5 saat )sıvı almadan testi yapıyorsun.Cizgi 5 dk sonra belirir ovulasyonda ilk 10 dk da netleşir.Onu baz al cnm.

IMG-20180911-WA0001-1.jpg
merhaba haminlar bende bir zamanlar burdaydim bende ovulasyon testti cok kullandim ama bir türlü tutturamadim en sonunda biraktim ovulasyon testtini adetimin onuncu günü basladim iliskiye girmeye 17. Gune kadar hic ara vermeden iliskiden sonra hic banyo yapmadim hatta gunduz bile iliskimiz oldu aslinda son umuttu artik tup bebege basliycaktim ki ogluma adetime 6 gun varken hamile kaldim ve bundan sunu anladim ne kadar kafaya takarsan o kadar stres ve birliktelik ne kadar sık olursa sansta o kadar cok oluyor bir dolu bir bos degerlendiriyorduk hep ama hamdolsun bu sefer oldu 2.5 aylik olduk simdi rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin ins

Eki Görüntüle 2188804 merhaba haminlar bende bir zamanlar burdaydim bende ovulasyon testti cok kullandim ama bir türlü tutturamadim en sonunda biraktim ovulasyon testtini adetimin onuncu günü basladim iliskiye girmeye 17. Gune kadar hic ara vermeden iliskiden sonra hic banyo yapmadim hatta gunduz bile iliskimiz oldu aslinda son umuttu artik tup bebege basliycaktim ki ogluma adetime 6 gun varken hamile kaldim ve bundan sunu anladim ne kadar kafaya takarsan o kadar stres ve birliktelik ne kadar sık olursa sansta o kadar cok oluyor bir dolu bir bos degerlendiriyorduk hep ama hamdolsun bu sefer oldu 2.5 aylik olduk simdi rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin ins

oyy kuzum maşallahhhh sanaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah , herşeyiyle çok güzel bir duygu olmalı..

Hanımlar ovulasyon testi ile takip ediyorum yumurtlamamı. Kırmızı iki tane çizgiyi gördükten sonra hamile kalma şansımız tamamen bitiyor mu, tabi çift kırmızı çizgiden sonraki 3 günü kastetmiyorum. 1 hafta sonrası mesela. Testte de silik çıkarken adete 8-9 gün kala ilişkiye hala 1 gün boş bir gün dolu şeklinde devam mı etmeliyim. Eşim vardiyalı çalıştığı için bari o zaman dinlenmeye geçelim diyorum ama şansı mı azaltmış oluruz. Yoksa zaten içerde yumurta kalmadığı için yapıp yapmamamız fark etmiyor mu, fikirlerinizi bekliyorum. :oops:

Yardım!!!
Adetim 1 gün sürdü.. ve bugün 6.günüm
Sancım olduğu İçin acaba yumurtlama olabile mi kafam karıştı ne zaman başlamalıyım ovülasyon testine...

Eklentiler

• A523B204-722A-4056-A025-F400EDFA79E3.jpeg
    A523B204-722A-4056-A025-F400EDFA79E3.jpeg
    42,8 KB · Görüntüleme: 156
X