Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Selam 18. Günün koyulaşmaya başlamış değerlendirmeye başla bence bir kutu daha al gerekiyorsa ben de anlamayınca o haftanın hergününü değerlendirdim
Cnm dün yine 18inci günde 3 tane yap t c den koyuydu bugnde yapıp atcm başlaycmda ilişkiye dün oldu peki başka be zamn olması lazm

IMG_20180831_100914.jpg T Tutor cnm bk sabh yaptm bu ne demk peki bidaha yapcm silikleşir herhalde

MaşaAllah belirtin neydi durmn nasl şimdş cnm
Teşekkürler bu benim 2. Çocuk için denemem yaşım 39 göğüslerde özellikle yanlarda bir sızı ve rahimde dolgunluk hissiyle erken gebelik testi yaptım pozitifi gördüm adetime 6 gün kala yaptım testi ertesi gün yani bu cmrtesi kan verdim 66,5 çıktı beta hcg ama rahimde sıvı gördüm pzrtesi yine gel dedi bugün kan verdim 177 olmuş bu iyi 2 katına çıkmış dış gebelik vs değil ama yaşım ve sıvı yüzünden progesteron fitil verdi önlem amaçlı ben güvenemedim yarın bir profesörden randevu aldım bakalım bu konuyla ilgili bi şey de bulamadım kadınlar kulbünde

Teşekkürler bu benim 2. Çocuk için denemem yaşım 39 göğüslerde özellikle yanlarda bir sızı ve rahimde dolgunluk hissiyle erken gebelik testi yaptım pozitifi gördüm adetime 6 gün kala yaptım testi ertesi gün yani bu cmrtesi kan verdim 66,5 çıktı beta hcg ama rahimde sıvı gördüm pzrtesi yine gel dedi bugün kan verdim 177 olmuş bu iyi 2 katına çıkmış dış gebelik vs değil ama yaşım ve sıvı yüzünden progesteron fitil verdi önlem amaçlı ben güvenemedim yarın bir profesörden randevu aldım bakalım bu konuyla ilgili bi şey de bulamadım kadınlar kulbünde
Aher doktora güvenme inşaAllah sağlıklı olr cnmm

T Tutor cnm testnin fotosnu atrmsn birde nasl gidiyor nie buralr sessz hamile arkadslar bizi bırakıp gitmeyin ne olr bize de yardmcı oln lütfen :)

X