Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Dün sağ kalçamdan bacağıma doğru inen dehşet ağrılar sonucu uyuyamadım bel ve kasık ağrısı cabası eğer hamilelik varsa en belirgin belirtisi bu oldu bende bir de dün gece başlayıp burnuma gelen hayali yumurta kokusu ☹️ Bu arada ovulasyon testine devam yine kopkoyu çift çizgi hadi bakalım son 8

Kimseden ses çıkmıyor bende günleri sayamıyorum matematik dehası olucam hamile kalmaya çalışırken şimdi diyorum Çarşamba günü kan testi yaptıysam değer ikiyse iki günde bir de iki katına çıkıyorsa bu gün dörttür iki gün sonra 8 2gün sonra 16 iki gün daha sonra artık idrar da çıkma ihtimali var yani 5 gün sonra adetimden 3 gün önce bi idrar testi yapayım diyorum. Bunları yazarken de psikolojime deli gibi gülüyorum yeminle

Kimseden ses çıkmıyor bende günleri sayamıyorum matematik dehası olucam hamile kalmaya çalışırken şimdi diyorum Çarşamba günü kan testi yaptıysam değer ikiyse iki günde bir de iki katına çıkıyorsa bu gün dörttür iki gün sonra 8 2gün sonra 16 iki gün daha sonra artık idrar da çıkma ihtimali var yani 5 gün sonra adetimden 3 gün önce bi idrar testi yapayım diyorum. Bunları yazarken de psikolojime deli gibi gülüyorum yeminle
Hahahaa ilahi meltem:)))bende güldüm valla deha olucan az daha..ne dicem bugunde benim adet sonrasi 10 ve 11.gün(gecen hafta sali kahverengi akintim geldi aksam kana dönmedigi icin saliyi baz almiyorum carsamba söküldüm ama o yüzden carsambadan sayarsam bugün 10.gün)ovulasyon testime bi bakin kizlar.ben normalde 13.gun veya 14.gün yumurtlardim.sanki baslamis gibi yumurtlama dimi

Eklentiler

• 1524223207501-674605960.jpg
    1524223207501-674605960.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 72
Hahahaa ilahi meltem:)))bende güldüm valla deha olucan az daha..ne dicem bugunde benim adet sonrasi 10 ve 11.gün(gecen hafta sali kahverengi akintim geldi aksam kana dönmedigi icin saliyi baz almiyorum carsamba söküldüm ama o yüzden carsambadan sayarsam bugün 10.gün)ovulasyon testime bi bakin kizlar.ben normalde 13.gun veya 14.gün yumurtlardim.sanki baslamis gibi yumurtlama dimi
Aynen öyle bu gün başla çalışmaya sen baya koyu çıkmış dün yapmışmıydın test 2 gibi n koyu çıkmıştı bende 12. Ve 13. Günler

Bu arada akıntı takibi de yaptın mı? Yani ben ovulasyon testi pozitif çıktığı günler yaptım ama gram akıntı hissetmedim yada ben anlayamadım eğer bu ay hamile kaldıysam da o teze katılmadığımı söylemek isterim

Bir de hangi marka test kullanıyorsun çizgileri çok belirgin markadan mı acaba dedim yani c bile benimkinden daha koyu sanırım marka farkından olabilir

Bir de hangi marka test kullanıyorsun çizgileri çok belirgin markadan mı acaba dedim yani c bile benimkinden daha koyu sanırım marka farkından olabilir
Laboquick marka kullaniyorum canim.yok dün falan yapmadim.akintidan anladim dün akintim baslamisti uzayan bgn bida olunca bi yapayim dedim.soldan yumurtluyom galiba agri var cunku orda.

Anladım kuzum o zaman çalışmalar başlasın. :)
Ben certain diye bi test kullanıyorum bu kadar koyu çıkmıyor şimdi tekrar yaptım hala devam ediyorum yapmaya bende ovulasyon testini sanki silik gibi mi yoksa iyi mi anlayamadım

Bak şimdi yaptığım bu ama hala dehşet kasık bel ağrım devam etmekte göğüslerimdeki hassasiyet geçti aşırı ağız kuruluğu var dilimin üzerinde bi tabaka var gibi sürekli dilimi fırçalıyorum valla

Eklentiler

• D3FEA0D2-B951-4382-A204-384D69A5AC4C.jpeg
    D3FEA0D2-B951-4382-A204-384D69A5AC4C.jpeg
    92,3 KB · Görüntüleme: 86
Bak şimdi yaptığım bu ama hala dehşet kasık bel ağrım devam etmekte göğüslerimdeki hassasiyet geçti aşırı ağız kuruluğu var dilimin üzerinde bi tabaka var gibi sürekli dilimi fırçalıyorum valla
Boyle olmasi normal kuzum.sonucta her kadinda yumurtlama oncesi ve sonrasi LH hormonunun varligini gosterir bu.insaAllah gebesindir nezmn belli olacak net olarak

Adetimin gelmesi gereken tarih 27 -28 Nisan yani en az bir hafta var şeytan diyor git yine yükselme varmı bak sonra diyorum ya hüsran olursa dur üzülmeye başladım bile ama benim yumurtlamadan sonra çoook silikleşmişti bu ona göre koyu bile kalıyor yabi en sonuncu teste bak çok silik tarih yazmadım ama

Eklentiler

• FB11B437-C08A-49F6-A9FD-66A7E6239A9E.jpeg
    FB11B437-C08A-49F6-A9FD-66A7E6239A9E.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 95
En sonuncusu yumurtlamadan sonraki gün 10 gün kala yine yaptığımı da yollamıştım kopkoyu iki çizgi daha yani Çarşamba günü ben yine de her ihtimale karşı çalışma yaptım:) gideyim bi test alayım yarın yapayım mı belki çıkar ne bileyim

En sonuncusu yumurtlamadan sonraki gün 10 gün kala yine yaptığımı da yollamıştım kopkoyu iki çizgi daha yani Çarşamba günü ben yine de her ihtimale karşı çalışma yaptım:) gideyim bi test alayım yarın yapayım mı belki çıkar ne bileyim
Évet canim siliklesmeyw basladigina gore catlamis olmali yumurtan.insaAllah bu ay bizimde yuzumuz guler.dualarda bulusalim.Rabbim sagselamet saglikli hayirli imanli evlatlar versin tez zamanda

Arkadaşlar SAT: 5/4/2018 - BAT: 5/5/2018 Bugün adetimin 15. Günü / Döngü 30 gün.

Ben bu ovulasyon testimden birşey anlamadım. 3-4 saatlik idrarla yaptım. Dikkat ettim herşeye :110: Tüm hormonlarım normal

Fikri olan var mı?

Eklentiler

• 520F34BA-AC9E-4019-9C2C-6D6DD3C2D708.jpeg
    520F34BA-AC9E-4019-9C2C-6D6DD3C2D708.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 95
Arkadaşlar SAT: 5/4/2018 - BAT: 5/5/2018 Bugün adetimin 15. Günü / Döngü 30 gün.

Ben bu ovulasyon testimden birşey anlamadım. 3-4 saatlik idrarla yaptım. Dikkat ettim herşeye :110: Tüm hormonlarım normal

Fikri olan var mı?
Bu gün hafif koyulaşma var bence yarın ve öbür günler koyuluk artacaktır. Geç yumurtluyor olabilirsin

İyi günler herkese,öncelikle tez vakitte yavrularını zaten kavuşun inşallah.
Bir kaç şey danışmak istiyorum sizlere, bilgi verebilen olursa çok sevinirim
Regl cok duzensiz,35-45 gün arasinda değişiyor, ovulasyon testlerinden yaptım, cumartesi t cizgisi silik görünüyordu, pazar gunu çift çizgi gördüm, t çizgisi C çizgisine çok yakındı ama ondan daha kalın degildi.pazartesi tekrar siliklesti ve hergun gün test yapıyorum t cizgisi aynı silik sekilde çıkıyor, cumartesi,pazartesi ve salı gunlerini degerlendirdim,
T çizgisinin devamlı olarak pazar günü dışında silik sekilde çıkması normalmidir?
Birde 2-3 gündür özelikle sol kasigimda iğne gibi batmalar, sancılar,oluyor gün boyu devam ediyor,bazen tüm kasık bölgeme yayılan batmalar şeklinde.
Ve hiç isinamiyorum ,sürekli buz gibiyim,
Hamile kalıp ilk 5 günde bu şekilde belirti yaşayan varmı?
Psikolojik mi acaba diyorum
Şimdiden teşekkür ederim

Bide benimkine bakin kizlar.dün pikti bugun siliklesmeye baslamis sanki ve hayret edici bi durum bu ay erken yumurtladim.normalde 13-14.gun olurdu bu ay 10.gunde yumurtladim.yani demem o ki kaymalar olabiliyor(hemsire bi arkdas normal dongusu 28gun olan kadinin ort yumurtlama zamani 14.gundur ama kesin 14.gun olacak diye bi kaide yok 14-3=11 veya 14+3=17 diye hesapla yani verimli gunler 11 ila 17.gunler arasidir gun asiri iliski ile) demisti valla doğru aklinizda olsun...

Eklentiler

• 20180421_140228.jpg
    20180421_140228.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 76
Evet bu gün tekrar kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı yani bu ay da olmadı maalesef önümüzdeki ay denemelere devam aslında yoruldum da sıkıldım da :KK43:

Evet bu gün tekrar kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı yani bu ay da olmadı maalesef önümüzdeki ay denemelere devam aslında yoruldum da sıkıldım da :KK43:
Kuzum sıkma canını yahu.vardır bir hayr.bidaki aya hic takip etme yumurtlamayi falan kafanada takma cocuk diye belki ozmn gelir(bunlara bende dahil eger bu ay hamile değilsem )

X