Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım bence normal adet döngünü baz almalısın zaten 13. günü çift çızgı çıktıysa 14. Gün yumurtlama olcağını varsayarsak yine 28 gün oluyor
Bende öyle düşünüyorum canim.13.gun bariz belirgin olan cift cizgi 14.gun silikleşmeye basladi dedigin gibi 14.gun catladi sanirim.insaAllah gelmez 9 ay şu adetim ya

Bende de ara ara oluyor kuzum bi an regl mi olacağım hissi geliyor sonra diyorum sakin ol olmasa testte öyle çıkmazdı hemencecik, eşim hala inanmıyor. kan testinde çıkmazsa evdeki testleri atacam diyor. yaa diyorum olmayan şeyi göstermezdi yok laf anlamıyor, kan verdim bakalım kaç çıkacak. Bir de artış ı olacak mı sorusu oluyor, insan her türlü düşünüyor, Rabbim olanlara da olmayanlara da sağlık versin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sürekli içimden sağlıklı ve hayırlıdır diye dua ediyorum. bi kez kimyasal da yaşayınca insan acaba diyor arada bir...

Merakmettimmdurumunuz nedir acaba?

Merhabalar hanımlar bende 19 aydır hamilelik deneyenlerdenim bi tane kızım var 8 yaşında 2. Yi deniyoruz. Üstelik hiç bir sorun çıkmamasına rağmen hamile kalamadım. Tabi her ay umutluydum. Bu ay aksine pek umutlu değilim aslında. Ovulasyon testiyle yumurtlama günümü belirledim bu sırada hamile kalabilmem için cylo-prognova ilaç verdi drum onu içiyorum. 12. Gün yumurtlama testim pozitifti biz de o günleri değerlendirdik. Ancak ben sistit olduğum için antibiyotik içmeye başladım. Ve idrar yolu enfeksiyon u yüzünden de umudumu kaybettim ancak göğüs uçlarıma dokunamıyorum o derece acıyor kasıklarımda ve bacaklarımda da çok şiddetli ağrılar vardı bende bu gün adetime 10 gün varken tekrar ovulasyon testi yaptım ve yine aynı koyulukta çizgi belirdi. Daha önce yumurtlamadan sonra silikleşmeye başlamıştı. Acaba olabilir mi yani hamile kalmış olabilir miyim ateş ölçümüm de 37.1

Bu bugün yaptığım ovulasyon testim 1 saat önce

Eklentiler

• F353AB82-3E33-422E-8A92-F10687B1B64E.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 119
İnşallah canım benim daha 10 gün var adetime yarın sabah şansımı denicem bakalım umarım çıkar antibiyotik de içiyorum içim hiç rahat değil
Canım koyuluk çok iyi ama 10 gün fazla bi süre geldi bana, yani kaç günde bi regl oluyorsun bi de yumurtlama ayın kaçında oldu? benim böyle koyuydu çıktı ama regle 3 gün kalaydı.

29 günde bir oluyor 27 sinde olmam lazım. Ağrılarım ve göğüs ucumun acıması Kafamı bulandırıyor

Canım koyuluk çok iyi ama 10 gün fazla bi süre geldi bana, yani kaç günde bi regl oluyorsun bi de yumurtlama ayın kaçında oldu? benim böyle koyuydu çıktı ama regle 3 gün kalaydı.
12.gün yumurtladım testim de ayni bu koyuluktaydı sonra silik çizgiler belirdi bu gün kasık ağrılarım ve göğüs ucumun aşırı acıması yüzünden tekrar ovulasyon testi yaptım sonuç bu hemde hiç bekletmedim

O zaman gebelik testinde dene kuzum ya da kan ile, inşallah hayırlısı ile hamilesindir..

Burdan ovulasyon testiyle erken öğrenen hamileleri gördükçe umutlanıyor içim inşallah bu sefer hamileyimdir bende çok istiyorum. Haberleri yazarım inşallah. Kan testi yaptırmak korkutuyor beni açıkçası biraz daha sabırlı olmalıyım sanırım

Regle yakın yine ovulasyon testi denersin canım, Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…