Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

10 günden başlamalısın.

Merhaba arkadaşlar ben de test yapıyorum ama kafam çok karışık sizlerde bir bakar mısınız bir yardımcı olun lütfen ne zaman oldu yada oluyor anlamış değilim çözemedim bir türlü son adetim 22 aralık 2017 genelde 30 31 günde adet oluyorum

Eklentiler

• EFDD5C92-2F01-4119-82D4-714C636D594C.jpeg
    77,8 KB · Görüntüleme: 92
17.gunde baya koyu.
En son yaptiginda koyu.
2yada daha fazla yumurtan olmus olabilir.
Cinsiyet icin ugrasmiyosan degerlendirebilirsin.

17.gunde baya koyu.
En son yaptiginda koyu.
2yada daha fazla yumurtan olmus olabilir.
Cinsiyet icin ugrasmiyosan degerlendirebilirsin.
Yok canım çocuk olsun da sağlıklı cinsiyet önemli değil teşekkür ederim yorumun için kafam karışık bu ay tutmazsa aşılama yapılacak diğer ay inşaallah ona kalmadan oluverir sıkıntı şu ki bende pko varmış dr um bir ay yumurtlama oluyorsa bir iki ay olmuyor dedi o yüzden içimde şüphe var ama içimi rahatlattın çok sağol

Haftalik gidip yumurta takibide isine yarar canım. Ezanlar okunuyo rabbim sana ve tüm isteyenlere hayirlisiyla en kisa zamanda nasip eder insallah.

Arkadaslar banada yardimci olur musunuz 34 35 gun arasi dongum ne zaman testlere baslayayim birde pozitif ciktigi gun mu iliski yasanmali ertesi sabah mi daha iyi olur bazi yerlerde boyle okumustum da

Arkadaslar banada yardimci olur musunuz 34 35 gun arasi dongum ne zaman testlere baslayayim birde pozitif ciktigi gun mu iliski yasanmali ertesi sabah mi daha iyi olur bazi yerlerde boyle okumustum da
Test siliklesmeye baslayinca tam catlama anı oluyo.
Spermlerin omru uzun ama esit koyuluktan catlayana kadar hazırda beklerler.
Sık iliski olmalı bu donemde

Selam hanimlar 2.cocuk icin cabaliyorum 01 ocak ta 15.gun son iliski oldu 9 da kan verdim bir hafta kala 2,1beta cikti sonra ilski olmadi bat 14 15 ocak gec dollenme olasiligi nedir

Gebelik testi yaptinuz mi hamile olabilrsiniz

Selam hanimlar 2.cocuk icin cabaliyorum 01 ocak ta 15.gun son iliski oldu 9 da kan verdim bir hafta kala 2,1beta cikti sonra ilski olmadi bat 14 15 ocak gec dollenme olasiligi nedir
Canım inşaallah hamilesindir hiç yaşamadığım için Birşey diyemiyorum hakkında hayırlısı olsun

Bunun hakkında hiç bilgim yoktu yani çizgiler ertesi güne silikleşiyor mu çizgiyi yakalasak bile kafamda deli sorular :)
Tabi ovulasyon testlerini bilginiz olmadan mi yaptiniz okadar acik konu varki site icinde kisaca soyle ozetleyim ozaman regl uzunlugu 28 gun baz alalim 10 gunden itibaren sabah aksam yapilir silik olarak devam eden test osterojrn etkisiyle lh salgisi artar ve yum gununden bir gun once t cizgisi esit vrya fazla koyu cikar ertesi ve sonraki gun siliklesir catlamis satilir ve birdaha diger yumvgunune kadar koyulasma olmaz

Hayır tatlım tabiki onu biliyorum ben zannettim ki bugün yapılan test durunca ertesi gün aynı koyulukta kalmıyor ben adetimin 12.günü başladım ve nerdeyse hemen hemen hergün aynı saatlerde yaptım sonuçları da kafamı karıştırdı yani çizgiler şaşırttı predictor ovulasyon testini kullandım sıkıntı şu ki çizgiler çok dikkatli bakılırsa hep aynı bir arkadaş 17 ve 21 günler daha belirgin dedi

Gebelik testi alıp yap istersen insallah pozitif cıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…