Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar dun oglen saat 12 de cift cizgiyi yakalamistim bugunde aksam 5 te testi yeniden yaptim bayagi siliklesmis yumurtam catlamis mi yani iliski olsa bu aksam hamile kalirmiyim sizce

Eklentiler

• Screenshot_20171111-170635.png
    173 KB · Görüntüleme: 103
Son üc taneyi bugun yaptim koyu olan sabah biraz silinen aksam ve sonuncu yine bu aksam bir kac saat sonra yaptim sabahki koyu geldi biraz sonrakiler acildi dun aksamkide silikti koyuluk hemen gidermi bu kadar cabuk anlamdim

Kizlar koyu olan sabahki son silik olan aksamki testim. Yumurta catladiysa sabah eger kacirmis olabilirmiyim bu kadar cabuk siliklesmesi normalmi

Slm kızlar bu ay biktim artik ovulasyon yapmaktan diyip her şeyi bıraktım kasımın 13 adet günümdü en son 16 ekimde adet oldum adetimin 11. 12. 13
Ve 14. Günü ilişki oldu ama bebek için değil zaten kasımın 13. Adet olunca tüp bebek yaptircaktim dr la da konuştum her şey hazırdı ama öyle bir süpriz oldu ki adetime 5 gün vardı lekelemem oldu dedim galiba adet oldum erken baktım 3 gün az az geldi kesildi sonra evde test yaptım hamileyim şoka girdim cünkü 10 senedir bekliyorum çok büyük süpriz oldu bu ay ilkkez bebek düşünerek ilişkiye gitmedim demek ki kafa rahat olunca vücudda rahat oluyor her şeyi akışına bırakın kızlar inanın o ovulasyon testleri daha çok strese sokuyor insan inş güzel bir gebelik olur rabbim bana nasip eder daha yolun başındayız fazlada sevinemiyorum şükür allahım ümidimizi kesmeyin sakın strest gerçekten bebek olmasını engelliyor her ay güne gün saat saat gününü hesaplardim bu ay her seyi biraktim rabbim hamdolsun nasip etti rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin hep duamdasiniz

Rabbim saglikla kucaginiza almati nasip etsin insalkah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…