Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm daha var dahada koyulaşır kaçıncı günün tam koyu çıktı mı ertesi gün çatlıyor demek
günümü boşver canım ya pko var bende regl günüm geldi inofolice başladım 13 14 gün önce sanırım yumurtalardan biri gelişti inşAllah yani çünkü daha önce hiç bu kadar koyu çıkmadı negatif olduğunu biliyorum ama sence 1 mi koyu iki mi yoksa aynı mı :KK43:

günümü boşver canım ya pko var bende regl günüm geldi inofolice başladım 13 14 gün önce sanırım yumurtalardan biri gelişti inşAllah yani çünkü daha önce hiç bu kadar koyu çıkmadı negatif olduğunu biliyorum ama sence 1 mi koyu iki mi yoksa aynı mı :KK43:

Cnm iki daha koyu ne kadardır çocuk için uğraşıyorsun banada doktor imom verdi 3 ay kullan öyle dene dedi

4 5 ay diyim ama bu zaman zarfında iki kez ve ilaçla adet olabildim sadece sendede mi pcos var imom nasıl bi ilaç ne akadar oldu başalyalı ve sen ne kadardır istiyosun bebek ? çok mu sordum yav :)
Ben yaklaşık bir buçuk senedir imom kullanıyorum. Güzel bir ilaç. O kadar omega3 e bebeğimin okuma yazma bilerek doğması lazım artık:)

4 5 ay diyim ama bu zaman zarfında iki kez ve ilaçla adet olabildim sadece sendede mi pcos var imom nasıl bi ilaç ne akadar oldu başalyalı ve sen ne kadardır istiyosun bebek ? çok mu sordum yav :)

Çok cnm benim çok oldu 2bucuk yıl hasretle bekliyoruz 3 aydır kullanıyorum pcos yok bende ama bir arkadaşımda vardı aşılama oldu tutmadı tüp bebek yapdi tuttu ama düştü sonra 2 ay sonra normal yolla hamile kaldı 7 ay lik gebe hiç korkma olucaksa oluyor biz eşimle diyorduk bizim durum daha iyi olur bizim diyorduk ama bak onların 1 yılda oldu biz daha bekliyoruz

Cnm iki daha koyu ne kadardır çocuk için uğraşıyorsun banada doktor imom verdi 3 ay kullan öyle dene dedi
fotoğrafta da öyle olabilir gerçi
Çok cnm benim çok oldu 2bucuk yıl hasretle bekliyoruz 3 aydır kullanıyorum pcos yok bende ama bir arkadaşımda vardı aşılama oldu tutmadı tüp bebek yapdi tuttu ama düştü sonra 2 ay sonra normal yolla hamile kaldı 7 ay lik gebe hiç korkma olucaksa oluyor biz eşimle diyorduk bizim durum daha iyi olur bizim diyorduk ama bak onların 1 yılda oldu biz daha bekliyoruz
öyle canım Rabbim ne zaman kime dilerse ona verir.biz sadece duacıyız

İlk kez yaptım reglim aşırı düzensiz pco var.. 1 hafta önce ilaçla regl olmştum.. sizce bu test bişy ifade ediyormu?

Eklentiler

• IMG_6118.JPG
    IMG_6118.JPG
    21,2 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar 100 günü geçti adet olmuyorum yumurtlama tembelliği var dedi doktor sizce yumurtlama olmuşmudur ovülasyon testinde karar veremedim iki resim yükledim yardımcı olursanız çok sevinicem
_20170829_180455.JPG

Eklentiler

• sketch-1504019317278.png
    sketch-1504019317278.png
    188,6 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar 100 günü geçti adet olmuyorum yumurtlama tembelliği var dedi doktor sizce yumurtlama olmuşmudur ovülasyon testinde karar veremedim iki resim yükledim yardımcı olursanız çok sevinicemEki Görüntüle 2038990
henüz değil canım yapmaya devam et koyulaşıyor inşallah çatlar sende hamile kalırsın idrarı çok damlatıyorsun sanırım sarı olmuş testlerin sıvı alımına dikkat et 2 3 saat sıvı almadan ve her gün aynı saatte yapmaya çalış sabah ilk idrarla yapma :KK66:

X