- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.641
üst üste ilişki yakalayamam. o yüzden ya bugün ya yarın olacak. yarın çatlamış olur. yarın daha mı garanti olur diyorum. gecen ay pik günü yapmıştık.
doktor 1 gun bile olsa çıkar demiş ama hamileligin tespit edilmesi icin cok erken degilmi henüz ya.yani hamilelik varsa bile bu kadar kisa sürede yerleşme dahi olmamıştır henüz diye düşünuyorum.bende bilemedim ilac kullanman doğru olurmu.daha bilgili tecrubeli arkadaslarda yorum yapar eminim canim.gecmis olsun3 haziranda pik oldu. 3 günü değerlendirdik. Bugün çok agrım vardı hastaneye gittim beta hcg baktılar.Sonuç negatif . Idrar yolu iltihabı yaşıyormuşum. Üzüldüm ya. Yani doktor 1 gün bile olsa çıkar demişti. Antibiyotik verdi kullanmaya korkuyorum.
3 haziranda pik oldu. 3 günü değerlendirdik. Bugün çok agrım vardı hastaneye gittim beta hcg baktılar.Sonuç negatif . Idrar yolu iltihabı yaşıyormuşum. Üzüldüm ya. Yani doktor 1 gün bile olsa çıkar demişti. Antibiyotik verdi kullanmaya korkuyorum.
canım dün 16 da pik t yoğundu. tekrar 20 de yaptım t o kadar yoğun degıldı ve ilişki olsun dedim 22 cıvarı ilşki oldu. şimdi yıne yaptım resimdeBu testi saat kaçta yaptın cnm? Şöyle hesapla o halde bu testten sonra 12 saatte de çatlayabilir 36 saatte de.. Sen bu aralıkta bir çalışma yaparsan şansın artar..
canım dün 16 da pik t yoğundu. tekrar 20 de yaptım t o kadar yoğun degıldı ve ilişki olsun dedim 22 cıvarı ilşki oldu. şimdi yıne yaptım resimdeEki Görüntüle 2005767
umarım. yarın akşamda bi çalışma olur yeter sanırım. bugün olmasa olur di miAynen canım silinmeye başlamış, ilişki zamanı da yerinde olmuş hayırlı haberlerini bekliyorum
umarım. yarın akşamda bi çalışma olur yeter sanırım. bugün olmasa olur di mi
çatlatma ve klomen tedavisinde evet o haftayı değerlendirmelisin çnkü ilaçlar yumurta sayını artırıyor ve geç gelişen geriden gelen yumurtan olabilir. oyuzden. ama normal evrede yumurta zaten gününde olgunlaşıyorValla canım kızlar ovu öncesi ve sonraki 2 günü değerlendiriyor, yanlış yönlendirmek istemem imkan varsa bugünde olsa iyi olur.. Hatta benim dr.um çatlatma iğnesinden sonraki bir haftayı gün aşırı değerlendirmemi söylemişti fakat tutmadı. Keşke dinlemeyip 3 günü değerlendirseydim demiştim..
çatlatma ve klomen tedavisinde evet o haftayı değerlendirmelisin çnkü ilaçlar yumurta sayını artırıyor ve geç gelişen geriden gelen yumurtan olabilir. oyuzden. ama normal evrede yumurta zaten gününde olgunlaşıyor
o ayki yaşadıkların yediklerin içtiklerin hava değişimi ya da hava şartları. üşütmen ya da hastalanman herşey etken. bi ay ki b aykine tutmaz bu. mesela erkekte de aynı. tamam ben yumurtlama günü hesaplıyorum da acaba benimkinin o ilişkide sperm durumu ne. o da etken.stresli günümüydü mesela. sadece kadında bitmio ki. o diil de her ay rezervlerden gidiyo yanarım bunaPik den iki hatta üç gün sonra çatlayan yumurtam oldu hatta çatlatma ignesinden iki gün sonra çatladı benimki :) o yüzden emin olmak için ilk üç gün ve sonraki hafta en azından gün aşırı ilişki mantıklı geliyor bana. Tabii bu durum kişiden kişiye değişiyor sabah piki yakalayıp akşama çatlayan da var..
o ayki yaşadıkların yediklerin içtiklerin hava değişimi ya da hava şartları. üşütmen ya da hastalanman herşey etken. bi ay ki b aykine tutmaz bu. mesela erkekte de aynı. tamam ben yumurtlama günü hesaplıyorum da acaba benimkinin o ilişkide sperm durumu ne. o da etken.stresli günümüydü mesela. sadece kadında bitmio ki. o diil de her ay rezervlerden gidiyo yanarım buna
keşke. burda okuduğun kadarıyla pik günğ ilişki olan mı tutturmuş çok yoksa pkten sonra mıIste kadınlık böyle bişey hem yumurtayı düşün hem spermi.. dediğin gibi her ay cepten yiyoruz stres de en büyük düşman.. kafayı resetlemek mümkün olsaydı keşke
keşke. burda okuduğun kadarıyla pik günğ ilişki olan mı tutturmuş çok yoksa pkten sonra mı
yaş kaçKızlar yumurtalıklarım zayıfmış fsh 16 amh 0.71..erken menopoz riski var.. dün çatlatma iğnesi oldum..doktor bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama ya da tüp bebek olacağına karar veririz dedi..Bu şekilde olup da iğne işe yarayan oldu mu? Bu arada iki yumurtam olmuş klomenle 20 mm ve 18 mm..
öncesini de sonrasını da hepsini denedim. nasipten öte köy yok derler. olmayınca olmuyor. ben 34 yaşındayım. hiç bi sorun yok. bi kere çatlatma bi kerede aşılama denedim. ama sondu. bi daha da hormon yüklemem kendime. yani her yumurta geliştirici ilaç iğne bir ayda 3-4 yumurtamı çöpe atıyor. rezervlerim zaten şurda beni 5-6 sene götürür. neden dha geriye çekeyim zamanı. yani böle ateş testler falan olcagı varsa beklemek gerekFertilityFriend diye bir program kullanıyorum. bazal vücut sıcaklığını ve diğer akıntı, ilişki vs hepsini harmanlayıp en uygun zamanı ve ovulasyonu gösteriyor. bu programda ciddi bir istatislik mevcut ve orada araştırdığım kadarıyla ovu öncesi, ovu günü ve ertesi gün olan ilişkilerde gebelik oranı artıyor.
30.. sizin nasıl durum ne diyo doktor?yaş kaç
canım amh olayına takılma. bnimde 0.77. ama 0.1 olan tanıyorum kendlğinden hamile kaldı. benm durumum şu. beklemedeym. kesinlkle rezervlerimi tup bebek ya da aşılama yolunda harcamayı düşünmüyorum. tıbbi olarak bi sorun yok. biz elimizden geleni yaptık. sebepsiz infer bizimki. nasipteyse doğal yolla gelecektir30.. sizin nasıl durum ne diyo doktor?