- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.601
O zaman geç yumurtlayacaksın tetikte olYok 9. Gün başladım onda cok ince silik cizgi vardı. 10-11. Günlerdeyse normal silikti. Onların resmini çekmedim
O zaman geç yumurtlayacaksın tetikte ol
Valla bende saatlere cok dikkat edemiyorum.çalıştığım icin öğlenleri nasıl denk gelirse.aksamda 10,10 bucuk arasi yapabiliyorumYapmaya devam ozaman :) ya saatler tam tutmuyo :) herkesin öyle dimi ? Saat 10la 11 arası değişiyo . Bikere 1 de oldu ama benim ihmalkarlıgımdı o
Valla bende saatlere cok dikkat edemiyorum.çalıştığım icin öğlenleri nasıl denk gelirse.aksamda 10,10 bucuk arasi yapabiliyorum
ben ovulasyon testini bu ay tam olarak yapmaya basladim canim.gecen ay elimde yeterli yoktu cok yapamadım.bu ay 8.günümden itibaren yapıyorum.yavaş yavas koyulasiyor gibi.deneyip görcemPik yakalayabiliyomusun peki ?
Kısmet Canım,benim ilk denediğim ay 2 kereyle hamile kaldım,düşük yaptım ertesi ay yumurtlama dönemi her gün denedik olmadı.şimdi yine yumurtlama dönemi her gün denemeye devamEn sonunda bu hamilelik mevzulariyla kafayi bozcam.ya simdide sey takıldı aklima bazı yorumları okudumda yumurtlama döneminde her gun sürekli birlikte olanlar var.biz esimle bir gun arayla birlikte oluyoruz.bu yeterli gelmez mi
her gun denemeye benim eşim yanaşmıyor.biraz rahat ol,tamam bende cok istiyorum ama böyle gorev gibide olmasin.olacaksa,Allah nasip edecekse tek seferde de olur diyo.o yüzden üsteleyemiyorum.hayırlısı artıkKısmet Canım,benim ilk denediğim ay 2 kereyle hamile kaldım,düşük yaptım ertesi ay yumurtlama dönemi her gün denedik olmadı.şimdi yine yumurtlama dönemi her gün denemeye devam
Haklı aslında da işte ya tutarsa mantığıyla deniyoruzher gun denemeye benim eşim yanaşmıyor.biraz rahat ol,tamam bende cok istiyorum ama böyle gorev gibide olmasin.olacaksa,Allah nasip edecekse tek seferde de olur diyo.o yüzden üsteleyemiyorum.hayırlısı artık
onlar sadece istiyorlar ama stresini biz yaşıyoruz her adet yaklaştığında.gerçi esiminde hakkını yemeyim.bana ilk basta sen lazımsın diyor.üzme kendini diyoda elimde degil.bu gece rüyamda bile gebelik testi yapıyordum :)Haklı aslında da işte ya tutarsa mantığıyla deniyoruz
Gebelik testi yaptın mı Can'ım?Merhaba arkadaslar
Ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son aylarda adetim çok gecikiyor iki seferdir 50 gunde oldu. 3 4 ay once dr a gittim hersey normal dedi ama bu gecikme neden oluyo bilemiyorum. Ovu testlerimi ekliyorum bu kadar gun cift cizgi gormem normal mi? Bilenler yardimci olursa sevinirim.Eki Görüntüle 2004605
Bence gebelik testi yapmalısınMerhaba arkadaslar
Ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son aylarda adetim çok gecikiyor iki seferdir 50 gunde oldu. 3 4 ay once dr a gittim hersey normal dedi ama bu gecikme neden oluyo bilemiyorum. Ovu testlerimi ekliyorum bu kadar gun cift cizgi gormem normal mi? Bilenler yardimci olursa sevinirim.Eki Görüntüle 2004605
Gebelik testi yaptın mı Can'ım?
Bence gebelik testi yapmalısın
Anladım başta belirtseydin düşünmezdik malum gebelik testi için de kullanılıyor o yüzden dedim hayırlısı inşallah en kısa zamanda onun haberini de alırsınGebe oldugumu zamnetmiyorum kizlar. Çünkü 35. Gune kadar hic koyu cizgi gormedim. 35. Gunden sonra gebelik olduysa da daha testte cikmaz sanırım.
Kizlar bi testime bakarmısınız.28 günde bir adet oluyorum.bugün 13.günüm.testi biraz önce yaptım.dün eşimle birlikte olduk.aslında dün dediğim bugun sayılır çünkü 12 yi gecmisti :)şimdi işi şansa bırakmayıp bugün de yanaşsam mı kocişe yoksa yarın mı olsa.ilk kez bu ay düzenli test yaptım.böyle yakalayınca heyecan yaptım Eki Görüntüle 2004905
yorumun için çok teşekkür ederim canim.Aynen dediğin gibigibi yapmayı düşünüyorum.bİz işi şansa bırakmayıp elimizden geleni yapalım da gerisi Allaha kalmışTestin pik canım ovulasyon 12-36 saat aralığında gerçekleşecek demek oluyor bu. Dün gece askerler gönderilmiş çok iyi olmuş ama önümüzdeki 2 günü daha değerlendirmeni öneririm.
Ara verme hiç benceKizlar bi testime bakarmısınız.28 günde bir adet oluyorum.bugün 13.günüm.testi biraz önce yaptım.dün eşimle birlikte olduk.aslında dün dediğim bugun sayılır çünkü 12 yi gecmisti :)şimdi işi şansa bırakmayıp bugün de yanaşsam mı kocişe yoksa yarın mı olsa.ilk kez bu ay düzenli test yaptım.böyle yakalayınca heyecan yaptım Eki Görüntüle 2004905
O zaman geç yumurtlamışsın,ovulasyona devam et bakalım silikleşene kadar canım,bugün yaptın mı?Gebe oldugumu zamnetmiyorum kizlar. Çünkü 35. Gune kadar hic koyu cizgi gormedim. 35. Gunden sonra gebelik olduysa da daha testte cikmaz sanırım.