- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.621
Ovulasyon testiyle gebelik öğrenme durumuyla ilgili bişey sormak istiyorum...
Diyelim pik oldu ve test silikleşti...
Sonrasında gebe kalındığında , test hiç silinmez hep çift çizgi mi kalır yoksa silinip de adete yakın mı koyulaşır ?
Aynen bende öyle düşünüyorum.bugünü ve yarınıda degerlendircemAra verme hiç bence
Kurallarina dikkat ediyormusun canmherkese merhabalar 2yıllık evliyim 5aydır bebek düsünüyoruz. Bu ay yumurtlama testlerinden kullanmaya basladım ama ben mi yapmayı beceremedim yoksa markasından bilemiyorum bir gün ikinci çizgi çıkmaya başlıyo ertesi gün silikleşiyor canım cok sıkıldı ben yumurtlamıyor muyum acaba diye. Sizler hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
açıkçası aldığım innovita diye bir test sizden okuyunca sabah idrarla yapılmayacağı duzenli saatlerde yapılacağını ogrendim ben okadar önemli mi bilmiyordum ondan olmus olabilir mi benimkiKurallarina dikkat ediyormusun canm
Olabilir canm. Hergun ayni saatte yapmaya dikkat et. Yapmadan enaz 2 saat once hic sıvı alma. Sabah ilk.idrarinla yapma. Bide boyle dene farki anlarsin zaten.açıkçası aldığım innovita diye bir test sizden okuyunca sabah idrarla yapılmayacağı duzenli saatlerde yapılacağını ogrendim ben okadar önemli mi bilmiyordum ondan olmus olabilir mi benimki
bende 8 aylık evliyim bizde 5 aydır deniyoruz.bende ilk kez bu ay düzenli olarak kullandim.laboquick marka benimki.benimde bigun silik bigün çıkar gibiydi.ama bugün cok net yakaladım ikinci çizgiyi.bugün paylaştım testimi.günü gelince cikiyormus sende sabret ve dikkat ederek yapmaya devam et canimherkese merhabalar 2yıllık evliyim 5aydır bebek düsünüyoruz. Bu ay yumurtlama testlerinden kullanmaya basladım ama ben mi yapmayı beceremedim yoksa markasından bilemiyorum bir gün ikinci çizgi çıkmaya başlıyo ertesi gün silikleşiyor canım cok sıkıldı ben yumurtlamıyor muyum acaba diye. Sizler hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
cok tesekkur ederim Allah hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin ins.bende 8 aylık evliyim bizde 5 aydır deniyoruz.bende ilk kez bu ay düzenli olarak kullandim.laboquick marka benimki.benimde bigun silik bigün çıkar gibiydi.ama bugün cok net yakaladım ikinci çizgiyi.bugün paylaştım testimi.günü gelince cikiyormus sende sabret ve dikkat ederek yapmaya devam et canim
tesekkur ederim bir de öyle deneyey diger ay 21.gunumu geldim cnku artik yumurtlamam sanirimOlabilir canm. Hergun ayni saatte yapmaya dikkat et. Yapmadan enaz 2 saat once hic sıvı alma. Sabah ilk.idrarinla yapma. Bide boyle dene farki anlarsin zaten.
aminn canım hepimize insallahcok tesekkur ederim Allah hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin ins.
Kızlar üstteki dünki testim paylaşmıştım.alttakide bugün ki yaptığım.böyle olunca yumurtanin çatlamaya başladığınımı gösteriyorEki Görüntüle 2005338
insallah canim.dünü degerlendirdik,dünden önceki günüde degerlendirmistik. Belki bugünüde degerlendiririz.artık kismetAynen canım yumurtan çatlamış hayırlı haberlerini de verirsin inşallah
insallah canim.dünü degerlendirdik,dünden önceki günüde degerlendirmistik. Belki bugünüde degerlendiririz.artık kismet
o zaman kesin değerlendiriyorum :) :) atlamak yokBugün daha önemli atlamayın bence
benim bugünkü resimde. en son pazar gnü ilişki olmuştu. şimdi kararsızım bugün mü olsa yarın mı diye. çnkü üst üste ilşki olmasın istiyorum.Kızlar üstteki dünki testim paylaşmıştım.alttakide bugün ki yaptığım.böyle olunca yumurtanin çatlamaya başladığınımı gösteriyorEki Görüntüle 2005338
Eki Görüntüle 2005477
benim bugünkü resimde. en son pazar gnü ilişki olmuştu. şimdi kararsızım bugün mü olsa yarın mı diye. çnkü üst üste ilşki olmasın istiyorum.
üst üste ilişki yakalayamam. o yüzden ya bugün ya yarın olacak. yarın çatlamış olur. yarın daha mı garanti olur diyorum. gecen ay pik günü yapmıştık.Pazar günü testin nasıldı bilmiyorum ama şu an pozitif, bana kalırsa 3 gün değerlendir derim
canım bende normalde birer gun arayla ilişki yaşıyordum ama burdaki kizlarinda tavsiyesini dinleyip işimi de şansa birakmamak icin üst uste günleri değerlendiriyorum.bence sende degerlendirEki Görüntüle 2005477
benim bugünkü resimde. en son pazar gnü ilişki olmuştu. şimdi kararsızım bugün mü olsa yarın mı diye. çnkü üst üste ilşki olmasın istiyorum.