Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Umut oldun yaa.. herhangi bir şey yaptı mı peki tanıdığın nasıl olmuş?
canım amh olayına takılma. bnimde 0.77. ama 0.1 olan tanıyorum kendlğinden hamile kaldı. benm durumum şu. beklemedeym. kesinlkle rezervlerimi tup bebek ya da aşılama yolunda harcamayı düşünmüyorum. tıbbi olarak bi sorun yok. biz elimizden geleni yaptık. sebepsiz infer bizimki. nasipteyse doğal yolla gelecektir

canım amh olayına takılma. bnimde 0.77. ama 0.1 olan tanıyorum kendlğinden hamile kaldı. benm durumum şu. beklemedeym. kesinlkle rezervlerimi tup bebek ya da aşılama yolunda harcamayı düşünmüyorum. tıbbi olarak bi sorun yok. biz elimizden geleni yaptık. sebepsiz infer bizimki. nasipteyse doğal yolla gelecektir

tamamen aklından çıkmıştı. amh ı duyunca zaten ümidi kesmişti. hiç ummazken adet olmadı ve şok geçirdi şaşkınlıktan. herşeyin zamanı var cnm. ondan önce olmuyo. ama fsh ını düşür biraz. bazı bitkiler var okuduğum kadarıyla. fsh 6 larda olmalı

tamamen aklından çıkmıştı. amh ı duyunca zaten ümidi kesmişti. hiç ummazken adet olmadı ve şok geçirdi şaşkınlıktan. herşeyin zamanı var cnm. ondan önce olmuyo. ama fsh ını düşür biraz. bazı bitkiler var okuduğum kadarıyla. fsh 6 larda olmalı
Off inşallah bizler de o şoku geçirir ve mutluluğu yaşarız..fsh düşürmeyi araştırcam canım çok sağol..

en son testi de yaptım az önce. artık tamamen silinmiş. dün gece de ilişki oldu. ne diosunuz

Eklentiler

• 14969988845291146241777.jpg
    14969988845291146241777.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 115
Kizlar merhaba.. 15. Gun pozitifi yakaladim. 15 ve 17 degerlendirdik sadece.. 27. Gunum bugum heyecanla bekliyorum. Gogsumde ani sizilar oluyor sadece . Hani sut inerken bi sizi olur ya onun gibi. Ucunda ise bisey yok. Fazla dinlemicem kendimi diyorum ama nerdeeee.. Ovulasyon testim dun cok silikti bugun ise belli sayilirdi ama pozitif degil. Sivi tuketimi ile alakali olabilir diyip ona da bel baglamak istemiyorum aslinda.. Hayirlisi ile gelsin Oglusuma kardes insallah

Kizlar merhaba.. 15. Gun pozitifi yakaladim. 15 ve 17 degerlendirdik sadece.. 27. Gunum bugum heyecanla bekliyorum. Gogsumde ani sizilar oluyor sadece . Hani sut inerken bi sizi olur ya onun gibi. Ucunda ise bisey yok. Fazla dinlemicem kendimi diyorum ama nerdeeee.. Ovulasyon testim dun cok silikti bugun ise belli sayilirdi ama pozitif degil. Sivi tuketimi ile alakali olabilir diyip ona da bel baglamak istemiyorum aslinda.. Hayirlisi ile gelsin Oglusuma kardes insallah
Canim bak soyluyorum yuzde yuz hamilesin cunku bende 2. Hamileligimde ayni seyi yasadim gogsumde sut kayniyor gibiydi. Tabi hamileligim sonlandi Allah nasip etmedi bu ay tekrar baslicam calismalara. Uvolasyon testi almayi dusunuyorum ama hangisi iyi bilemiyorum yorumlarin hepsini de okuyamadim

Canim bak soyluyorum yuzde yuz hamilesin cunku bende 2. Hamileligimde ayni seyi yasadim gogsumde sut kayniyor gibiydi. Tabi hamileligim sonlandi Allah nasip etmedi bu ay tekrar baslicam calismalara. Uvolasyon testi almayi dusunuyorum ama hangisi iyi bilemiyorum yorumlarin hepsini de okuyamadim
ayyyy beni bi heyecan basti.. Oglum 18 aylik ufak aslinda daha ama yinede beraber buyusunler diye aceleci davraniyoruz biraz.. Ovulasyon testine gelincede genelde laboquick kullaniliyor.

ayyyy beni bi heyecan basti.. Oglum 18 aylik ufak aslinda daha ama yinede beraber buyusunler diye aceleci davraniyoruz biraz.. Ovulasyon testine gelincede genelde laboquick kullaniliyor.
Onerin icin sagol canim. Bu arada gebelik testi yap hemen belli olur bence. Ben adete 1 gun kala ogrenmistim

bende 8 gune yaydım testı 5 tane var ya... 2 ser 3 er gunluk arayla yaptım 14.gunu basladım normalde cok gec adet goruyorum telefon uygulaması 20cı gunu ısaret etsede aldırmadım 20cı gun tek cızgı cıktı ztn yanlıs tahmın ettı her nese

14. gun ıkıncı cızgı cok yakın olmasada bıre yakın gıbıydı 2 gun sora yaptım cızgı sılıklestı 3 gun sora hıc yok denecek kadr az 4 se 14cu gune yakın daha koyu ama pıg deıl son testıde bugun yaptım ıkıncı cızgı hıc yok 20.gun..... bu cızgı nezaman pıg yaptıda sılındı anlamıyorum ben aksam 8 ıle 10 arası yapıyorum testlerı , yapmadıgım gunler pıg yapmıs olabılır yapmadıgımın ertesı guu yanı,
ya 15de pıg yaptı yada 19.gun pıg yaptı nasıl anlıyacagım kafam karısık ya arada 5gun gecmıs ınmıs 5. gunu gerı aynı cızgıyı verıyor :işsiz: pıg yok:duduk:

image.jpg
image.jpg
Merhabalar bende bu ay ovulsayon testi yapmaya karar verdim Kasım 2016 da bir kürtajım oldu ocak ayından bu yana da deniyorum henüz olmadı ilkinde 2.denememizde olmustu bugün adetimin 15.günü 9.günden bu yana her gün yaklaşık olarak aynı saatte 12 sularında test yapıyorum dünkü yaptıgım testi yani 14.günü işyerimde unutmuşum akşam 7de yeniden yaptım pick yakın mıdır yorumlayabilir misiniz

Eki Görüntüle 2007056 Eki Görüntüle 2007056 Merhabalar bende bu ay ovulsayon testi yapmaya karar verdim Kasım 2016 da bir kürtajım oldu ocak ayından bu yana da deniyorum henüz olmadı ilkinde 2.denememizde olmustu bugün adetimin 15.günü 9.günden bu yana her gün yaklaşık olarak aynı saatte 12 sularında test yapıyorum dünkü yaptıgım testi yani 14.günü işyerimde unutmuşum akşam 7de yeniden yaptım pick yakın mıdır yorumlayabilir misiniz
canım git gide koyulmamış.sanki yarın daha koyu olacak gibi.bence yarınki testin durumuna göre günleri değerlendirmeye başla derim.

İftardan hemen önce bir test daha yapacağım aslında bu ay gün aşırı ilişki düşünüyordum adet bitiminden yana fakat eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı neyseki geldi:) persembe günü ilişki oldu bugünde olacak iyice koyulaşırsa yarın da olmasının sakıncası olmaz sanırım

X