Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun ins darısı başınıza hepiniz için dua edicem bol bol ultrasonda tek kese görüldü çok şükür herşey şimdilik yolunda bir hafta sonra inş bebisimi görürüm rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin beni yanlız birakmadiginiz içinde teşekkür ederim her birinize
Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin.darisida bizlere olsun :KK66:

Kızlar bu ovulasyon testi biraz durunca daha koyulasiyor ya onu dikkate almalimiyiz.mesela benim bugun yaptigim 1 saat sonra böyle oldu.tabiki bu yeterli bi koyuluk degil ama bu sekilde oluncada dikkate almal gerekiyor mu yoksa ilk 5 dk sonraki cikanami bakmak lazim sadece
P_20170601_182617_1.jpg

Kızlar bu ovulasyon testi biraz durunca daha koyulasiyor ya onu dikkate almalimiyiz.mesela benim bugun yaptigim 1 saat sonra böyle oldu.tabiki bu yeterli bi koyuluk degil ama bu sekilde oluncada dikkate almal gerekiyor mu yoksa ilk 5 dk sonraki cikanami bakmak lazim sadeceEki Görüntüle 2003203
Bende de aynı şekilde oluyor bende bunu çok merak ediyorum

Günaydın,

Bişey sormak istyorum. 30 günlük adet döngümde 14. gününde ovu testi pozitif olcak kadar olmasa da koyu oldu ve sonrasında silindi. Muhtemel yumurtlamam ise yarın. ve hala ovu testim silik.

Yani pozitif olmadan silinir mi bu şey ?
Yada bi anda pozitif olur mu ?

Günaydın,

Bişey sormak istyorum. 30 günlük adet döngümde 14. gününde ovu testi pozitif olcak kadar olmasa da koyu oldu ve sonrasında silindi. Muhtemel yumurtlamam ise yarın. ve hala ovu testim silik.

Yani pozitif olmadan silinir mi bu şey ?
Yada bi anda pozitif olur mu ?

Hangi sıklıkla yaptığına bağlı,her gün yapıyorsan bir anda olmaz gün geçtikçe farkedersin koyulaşmayı,tam koyu olmamasının nedeni uygulama koşulları olabilir mi? sıvı tüketimine dikkat etmiş miydin?

Hangi sıklıkla yaptığına bağlı,her gün yapıyorsan bir anda olmaz gün geçtikçe farkedersin koyulaşmayı,tam koyu olmamasının nedeni uygulama koşulları olabilir mi? sıvı tüketimine dikkat etmiş miydin?

Orucluyum zaten. Yani 3bucukta yemem içmem kesiliyor.
Ve ilk idrarla yapmıyorum . Sabah 10la 11 arasında yapıyorum testi.

Yani tam koyulaşmadan silikleşmesi mümkün değil o zaman öyle mi ? Yani herşeyi dogruca yaparsam, ovu günü kesin koyu cıkar mı ?

Orucluyum zaten. Yani 3bucukta yemem içmem kesiliyor.
Ve ilk idrarla yapmıyorum . Sabah 10la 11 arasında yapıyorum testi.

Yani tam koyulaşmadan silikleşmesi mümkün değil o zaman öyle mi ? Yani herşeyi dogruca yaparsam, ovu günü kesin koyu cıkar mı ?
Evet bence sen aynı renk olmasına odaklan,az silik çok silik her türlü negatif oluyor.bak ben az önce yaptım göndereyim,10.günüm bugün

Evet, normal koyulaştığı zamanı kıstas olarak almıyorum. Pozitif'in, eşit koyulukta yada daha koyu oldugunda olcagını biliyorum. Örnek bu işte. Bi kere saat 1 de yaptım onun dışında normal saatlerde oldu .

Ve benim yarın ihtimal yum günüm.

Eki Görüntüle 2003543

12. Gün mü başladın Canım?acaba erken mi oldu yumurtlama?

X