- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.541
Birisi demişti galiba sürekli çıkınca kist var anlamında oluyor diye ama siz kist aldırdım demişsiniz bilemedim ki.Ben daha evvel bu markanın yaptığımda sadece 1 gün çift çizgi yakaladım bugün 5. Gün ve hala çift çizgi
3 ay evvel 8cm miyom alındı geçen ay Reglim 4 gün gecikti ama regli oldum
Ovulasyon takvimi kullanıyordum ona bakarak 5 gündür test yaptım hadi ilkinden emin olamadım dandik test diye bugün 5. Gün ve sürekli pozitif çıkıyor
Evet bende ole duydum.hamilelik yokken.hep 2.cizginin.koyu cikmasi.kiste isaret edebiliyormus.Birisi demişti galiba sürekli çıkınca kist var anlamında oluyor diye ama siz kist aldırdım demişsiniz bilemedim ki.
Canm koyulasip siliklesmesi sadece hormonun yukselip alcaldiginin kesin kaniti oldugu icin. Yumurta buyudu ve çatladı kesin var deme k olmuyormus. Bende bunu burdan ogrendim. Yani bos da gecebiliyormus pik yapsadaKızlar birşey soracağım bu ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyor ya kesin çatlıyor demek mi? Yoksa yumurta büyümüş demek mi? Yani testte çift çizgi görüp ama yumurta yeterli büyüklüğe ulaşamayıp çatlamama ihtimali var mı? Biz çift çizgi görünce deniyoruz ama belki çatlamıyor yumurta biz boşa çalışma yapmış oluyoruz hiç böyle birşey yaşayan oldu mu?
Ben de ayni şeyi yaşiyorum canim daha önceden de yazmiştim hatirlarsan. Benim testlerim de ikinci çizgi ilkine çok yakin çikiyor yaklaşik 10 gündür.Dayanamayip doktora gittim 2_3 gün sonra çatlayabilirmiş canim. Demekki böyle durumlar olabiliyormuş illa kist olmasina gerek yok biraz sakin olmakta fayda var. İçine sinmiyorsa sen de doktora git istersen.Valla miyom 3 ay evvel alındı
Şimdi 5 gündür sürekli çift çizgi kafayı yemek üzereyim
Valla miyom 3 ay evvel alındı
Şimdi 5 gündür sürekli çift çizgi kafayı yemek üzereyim
Merhaba kızlar sizlerle sevincimi ve yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum bugün adetimin 28.gunu adet gününden önce yani adetin 20.gunu lekelenmem oldu birkaç damla kan ve kahve rengi lekem oldu daha sonra gelen giden olmadı adetimin tekrar 26.gunu birkaç damla yine kanamam oldu daha sonra kesildi kasiklarimda da adet ağrısı batma oluyordu ara ara bu arada adet günüm zamanına kadar yumurtlama testi yapiyordum her gün sabah akşam bir haftadır hep pozitif çıkınca ya test bozuk yada kistlerimden dir diye düşündüm gebelik hiç düşünmedim 3senedir doktor kontrolunde tedavi aşılama kilomen hepsini denedim olmamıştı tam bıraktım tedaviyi aklımdan çıkardım çocuk için birlikte olmayı da bıraktim derken mucize oldu bu sabah gebelik testi yaptım pozitif görünce okadar sasirdimki anlatamam tutamadım kendimi ağlamaya başladım çok heyecanlandım yarın doktor randevum var kandada çıkarsa netlesicek inş rabbim büyük herkese hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese annelik duygusunu tatdirsin inş herşey yolunda gider dua edin olurmuEki Görüntüle 2002324
Allah razı olsun cnm bel ağrım var adet ağrısı gibi korkutuyo biraz beni inş normaldir doktoruma ancak perşembeye randevu alabildim inş herşey yolundadırALLAH yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın canım
ALLAH yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın canım
tebrikler canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. darısı bizlereMerhaba kızlar sizlerle sevincimi ve yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum bugün adetimin 28.gunu adet gününden önce yani adetin 20.gunu lekelenmem oldu birkaç damla kan ve kahve rengi lekem oldu daha sonra gelen giden olmadı adetimin tekrar 26.gunu birkaç damla yine kanamam oldu daha sonra kesildi kasiklarimda da adet ağrısı batma oluyordu ara ara bu arada adet günüm zamanına kadar yumurtlama testi yapiyordum her gün sabah akşam bir haftadır hep pozitif çıkınca ya test bozuk yada kistlerimden dir diye düşündüm gebelik hiç düşünmedim 3senedir doktor kontrolunde tedavi aşılama kilomen hepsini denedim olmamıştı tam bıraktım tedaviyi aklımdan çıkardım çocuk için birlikte olmayı da bıraktim derken mucize oldu bu sabah gebelik testi yaptım pozitif görünce okadar sasirdimki anlatamam tutamadım kendimi ağlamaya başladım çok heyecanlandım yarın doktor randevum var kandada çıkarsa netlesicek inş rabbim büyük herkese hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese annelik duygusunu tatdirsin inş herşey yolunda gider dua edin olurmuEki Görüntüle 2002324
Sağolasın aminn cnm inş herkese nasip eder rabbim sizlerinde yüzünü tez zamanda güldürsüntebrikler canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. darısı bizlere
yaa kızlar biliyorum bu soru 1 milyon kez soruldu burada ama :)))) ilk attığım resim yumurtlamanın hemen ardından, ikincisi az önce çekildi. Bata 6 gün var. Bugünkü daha koyu, bu koyuluğu yumurtlamadan 1 gün önce görmüştüm. Sizce bu lh seviyesi durup dururken böyle yükselir mi? Son gebeliğimde bata 1 hafta kala da yaşamıştım böyle bir şey, ama kondurmak istemiyorum, vesvese ediyormuşum gibi geliyor. Engin yorumlarınıza ihtiyacım carEki Görüntüle 2002702 Eki Görüntüle 2002703
Ağğğğzından bal damladı yemin ederimmEki Görüntüle 2002705 . Cnm bu benim adetimin 22.gunu yaptığım yumurtlama testim bir hafta boyunca bu testi yaptigimda hep pozitifi gördüm suphelendim gebelik testi yaptım adetimin 28.gunu çok şükür pozitif çıktı yumurtlama testi adetten önce gebelik varsa gösteriyor bunu anlamış oldum
gebelik testimde bu tatlım ins hamissindirAğğğğzından bal damladı yemin ederimmpeki bu testi yaptıktan sonra yaptığın gebelik testi silik miydi net miydi canım?
Oo baya net çıkmış, erken öğremem lazım pıhtılaşma çıktı hemen iğneye başlamam gerekiyormuş o yüzden acele ediyorum, bir kayıp daha yaşamak istemiyorum. Çook teşekkür ederim cevapların için güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim canımgebelik testimde bu tatlım ins hamissindir
Eki Görüntüle 2002709
Adet tarihine yakın yaptığın yumurtlaAğğğğzından bal damladı yemin ederimmpeki bu testi yaptıktan sonra yaptığın gebelik testi silik miydi net miydi canım?
Rica ederim cnm tşk ederim bende inş güzel haberlerini alırız hakkında hayırlısı olsun insOo baya net çıkmış, erken öğremem lazım pıhtılaşma çıktı hemen iğneye başlamam gerekiyormuş o yüzden acele ediyorum, bir kayıp daha yaşamak istemiyorum. Çook teşekkür ederim cevapların için güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim canım