- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.501
teşekkür ederim cevabın için. bende pko yok ve 2 aydır incir+havuç kürü kullanıyorum onların etkisi olabilir belki ama geçen ay böyle olmamıştı ve koyu çizgiyi kolay yakalamıştım. Bugün adet döngümün 21.günü progesteron testi yapmayı düşünüyorum ama yumurtlamadan emin olamadığım için testi ne zaman yaptırmalıyım bilemiyorum.
arkadaşlar testlerimi ekledim.. kafayı yicem neden koyulaşmadı kaç gündüradetim normalde 6 gün sürer ama son günler çok az olur.. bu ay 4.günde kesildi.. 6.gün başladım teste ve en koyusu (ama o da silik yani) o gündü.. bat ım 6 haziran.. 26-27-28 döngüm..son iki aydır 27 günde bir oluyorum. işaret olanlar da ilişki olduğu günler.. bu ay da umutsuzum bi yorum yapın lütfen..
Canım hormon testi yapıldı bi sıkıntı yok dedi doktor.. peki testlere devam etmeyim mi çıkmaz mı bundan sonra? Ama adetim düzenli olur her ay..bir iki gün sekme olursa olur..yumurtlama olmazsa nasıl adet olcam.hiç biri pozitif değil canım. senede 1-2 ay yumurtlama olmayabiliyormuş. ama sen regl nin 3. günü gidip hormon testlerini yaptır istersen
Canım hormon testi yapıldı bi sıkıntı yok dedi doktor.. peki testlere devam etmeyim mi çıkmaz mı bundan sonra? Ama adetim düzenli olur her ay..bir iki gün sekme olursa olur..yumurtlama olmazsa nasıl adet olcam.
Doğru diyosun canım devam edeyim aklımda soru kalmaz en azından, devam etseydim olcak mıydı acaba diye.. teşekkür ederim :)adet yumurtlama ile ilgili değil canım rahim duvarının dökülmesi.. yumurtlama olmasa da adet olursun. Pko lu hastalar gibi.. Sorun olmayabilir dediğim gibi, ya yumurtlamadığın bir aya denk gelmişsindir yada bir ihtimal adete yakın yumurtluyorsundur. testlerin varsa adete kadar devam et. Biraz daha bilgi sahibi olmuş olursun kendinle ilgili.
Doğru diyosun canım devam edeyim aklımda soru kalmaz en azından, devam etseydim olcak mıydı acaba diye.. teşekkür ederim :)
adet tarihinden 7 gün önce yaptırmalısın canım.
adet tarihinden 7 gün önce yaptırmalısın canım.
Cumartesi yaptirayim en iyisi
Canım ilgin için teşekkürler. Test için adetin 21.ile23.günleri arasi yaptirin yaziyo nette. Benim durum karişik cumartesi 24.gün oluyo geç kalmis olmam umarim. Tekrar test yaptim neredeyse ayni çikti canim pik olmadi hiç
Amin cnm ya inş bu testi 22.gunumde yani bugün yaptımınsallah yerleşme kanamasıdır cnm 20 .güne bu kadar pozitif olması da ilginç
İnşallah koyulaşir canim ya. Bir hafta kala yaptirayim o zamn testi. Benim adet döngüm 35 gün genelde 19.gün yumurtlama oluyor bugün 21.gün hala olmadi. Tam koyulaşmadan da yumurtlama olabilir mi acaba bilginiz var mi?Bana koyulaşacak gibi geliyor ama.. Progesteron yumurtlama sonrası 7. gün bakılır canım 21-23. günler 28 günde bir adet olanlar için 14. gün yumurtlama olmuş sayılarak yapılıyor. döngün kaç gün ise adet tarihinden 7 gün önce yaptırmalısın canım.
Merhaba kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim iki aydır yumurtlama testi kullanıyorum bugün adetimin 22.gunu 20.gunu bir iki damla açık renk kan geldi dün birkaç damla da kahve rengi lekelenmem oldu Eki Görüntüle 1999702 bugün gelen giden olmadı oylende test yaptım iki çizgide baya belirgindi düğün için memlekete gitmiştim orda vaktim olmadı test yapmaya malum ilişkiye giremedimde yeni döndüm evime ve bugün test yaptım ilk yapisimda iki çizgiyi gördüm sizce bu geceyi değerlendirmeli miyim kanama ve lekelenmem neden olabilir sizce şimdiden teşekkürler rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin ins
İnşallah koyulaşir canim ya. Bir hafta kala yaptirayim o zamn testi. Benim adet döngüm 35 gün genelde 19.gün yumurtlama oluyor bugün 21.gün hala olmadi. Tam koyulaşmadan da yumurtlama olabilir mi acaba bilginiz var mi?
Ovulasyona gebelik ogrenenler de var ama bilemedim bu kadar erken çıkar mı? Döngü Kaç gün sürüyor ve kaçıncı gün teste başladın ? 22.gün yumurtlama olabilir ama lekelenme ne o zaman çözemedim canım
Ovulasyona gebelik ogrenenler de var ama bilemedim bu kadar erken çıkar mı? Döngü Kaç gün sürüyor ve kaçıncı gün teste başladın ? 22.gün yumurtlama olabilir ama lekelenme ne o zaman çözemedim canım
Valla cnm her ay degisiyo bende anlamadım teste daha bugün başladım düğün telaşı miz vardı fırsatım olmadı daha erken başlamaya bugün fırsat bulabildin anca geçen ay nisan 4 unde lekelenmem oldu 5sinde gelen giden olmadı 6nisanda adet başladı bu ayda aynısı oldu galiba dedim sokulemedim diye düşündüm adet gelmeyince test yapiyim dedim pozitif çıktı ona şaşırdım