Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Varsa elinde bi gebelik testi yap bakalım negatif çıkarsa bu haftayı değerlendir test pik çıkmış bayaa
Gebelik Testi yok cnm ya artik çalışmalara devam ederiz inş hayırlısı olur yarında yumurtlama testi yapalım bakalım ne cikicak rabbim yar ve yardımcımız olsun ilk bebeğimi 2aylik hamileyken kaybettim düşük yaptım ondan sonra bir türlü olmadı aşılama kilomen hepsini denedik sonuç hüsran artık doktora git gel yoruldum inş ummadigimiz anda gelir bebisimiz

Gebelik Testi yok cnm ya artik çalışmalara devam ederiz inş hayırlısı olur yarında yumurtlama testi yapalım bakalım ne cikicak rabbim yar ve yardımcımız olsun ilk bebeğimi 2aylik hamileyken kaybettim düşük yaptım ondan sonra bir türlü olmadı aşılama kilomen hepsini denedik sonuç hüsran artık doktora git gel yoruldum inş ummadigimiz anda gelir bebisimiz

Insallah en kısa sürede kavuşursun sağlıcakla bebeğine canım

İnşallah bugün koyu çizgiyi görürüm. Bu kadar geç olunca acaba kist mi oluştu diye düşünüyorum :KK43: Bu durum normal mi sizce?

Valla canım keşke ne olup bittiğini görebilsek.. ihtimaller dahilinde tabii kist de ama ya bekleyip göreceğiz yada çok stres yapıyorsan yumurta takibi yaptıracaksın ultrasonla.. Hakkında hayırlısı olsun canım. Bu arada ateş takibi de yapmanı öneririm.

Valla canım keşke ne olup bittiğini görebilsek.. ihtimaller dahilinde tabii kist de ama ya bekleyip göreceğiz yada çok stres yapıyorsan yumurta takibi yaptıracaksın ultrasonla.. Hakkında hayırlısı olsun canım. Bu arada ateş takibi de yapmanı öneririm.

İyice strese girdim canim. Yumurta takibi de yaptirmiştim ama ateşimi takip etmedim belki diğer ay başlarim ona yapmadiğim bir o var zaten. Testim yine dünkü gibi çikti. 5 gündür hep ayni çikiyo

Eklentiler

• 20170525_172905-1.jpg
    20170525_172905-1.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 90
çift çizgiyi yakaladım günleri de tam tutacak şekilde değerlendirdim ama olmadı. hem de 5 gün erken geldi reglim. Bu aşamada laboquick ovulasyon testi kullanıyordum. Bana daha hassas, daha iyi bir test önerebilir misiniz? :KK43:
Canim mrb bende o testleri kullandığım sırada adet düzenim bozuldu bi takvim indir onu takip et bide testler kist olduğu zaman da pozitif gösteriyor bende öyle olmuştu sonrada Meryem süresini oku duani et ben teste göre hamile kalamdim çünkü erken yumurtluyormusum kendini takip et Allah gönlüne göre versin ise yarıyor söylediklerim dene

Arkadaşlar 4 gündür iyi bir markanın ovulasyon testini yapıyorum ve sürekli bu çıkıyor ne olur bu normalmi

Eklentiler

• IMG_3010.JPG
    IMG_3010.JPG
    22 KB · Görüntüleme: 70
Ben ilkini öğlene doğru diğerini de iftardan sonra geceye yakin yapiyorum 10buçuk gibi.

Öğlene doğru yapamam ben çalışıyorum da geceye yakın olan için iftardan sonra su içmiyor olmanız lazım değil mi?

Sahura uyanıldığında ve akşam 17.30 gibi yapılsa tabi o saatte İdrar bulunursa.

Bu arada cevap verdiğiniz için teşekkürler. Herkes kendi derdini yazıp geçiyor

Öğlene doğru yapamam ben çalışıyorum da geceye yakın olan için iftardan sonra su içmiyor olmanız lazım değil mi?

Sahura uyanıldığında ve akşam 17.30 gibi yapılsa tabi o saatte İdrar bulunursa.

Bu arada cevap verdiğiniz için teşekkürler. Herkes kendi derdini yazıp geçiyor
Rica ederim. Bazen gözden kacabiliyor mesajlar.
Dediginiz de olabilir bence. Ama yaklasik 6 7 aydir kullaniyorum bu testleri. Eğer ovulasyon yaklastiysa oyle saatlerce susuz.kalmasam bile aninda 2.cizgi koyu çıkıyor.
Diger günler enaz 10 15dk bekledikten sonra silik cikmaya basliyor. Oyuzden ben saatlerine aşırı önem vermiyorum. Mesela bugunkunu iftardan sonra ayran su vs hep icmistim 10bucukta yaptm yumurtlama donemnde oldgm.icin aninda 2.ciZgi cikti koyu sekilde. Size en uygun saatleri denemeye devam edin derim.

Ama zaten çift çizgi bu demek olmuyormu 1 gün olması gerekmiyormu 4 gün çıkması normalmi
Canım bazen yumurtalar geç catlayabiliyor forumlarda benzer şeyler çok gördüm. Benim de koyuya yakin çikiyor ama tam pozitif değil. Doktora gittim 15mm dedi daha zamani varmiş. Buğun de yap yine koyu ise başka bi markayi dene istersen. Kaçinci gün yapmaya başladin

Ben daha evvel bu markanın yaptığımda sadece 1 gün çift çizgi yakaladım bugün 5. Gün ve hala çift çizgi
3 ay evvel 8cm miyom alındı geçen ay Reglim 4 gün gecikti ama regli oldum
Ovulasyon takvimi kullanıyordum ona bakarak 5 gündür test yaptım hadi ilkinden emin olamadım dandik test diye bugün 5. Gün ve sürekli pozitif çıkıyor

Kızlar birşey soracağım bu ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyor ya kesin çatlıyor demek mi? Yoksa yumurta büyümüş demek mi? Yani testte çift çizgi görüp ama yumurta yeterli büyüklüğe ulaşamayıp çatlamama ihtimali var mı? Biz çift çizgi görünce deniyoruz ama belki çatlamıyor yumurta biz boşa çalışma yapmış oluyoruz hiç böyle birşey yaşayan oldu mu?

X