Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah gülüm, inşallahh...
İnşallah gülüm, inşallahh...
bak tatlım senin için az önce elimde ovulasyon testim vardı onu yaptım bir hafta adete yakın hep böyle çıkmıştı birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu
2017-05-31_12-09-06.jpg

bak tatlım senin için az önce elimde ovulasyon testim vardı onu yaptım bir hafta adete yakın hep böyle çıkmıştı birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu
Eki Görüntüle 2002716
Ah canım benim sağolasın uğraştırdım seni de. Benim de böyle çıkıyor işte hep. İnşallah hayırlı haberler alırım, alırsam da bunu da düşürmem inşallah :) öpüyorum çok teşekkür ederim:KK15:

Kızlar bu ovulasyon testini günde bir kere yapıyorum ben.acaba yeterlimi.akşamları 6buçuk 7 arası yapiyorum iki gündür

Çalıştığım için öğlen biraz zor olacak ama umarım yaparım düzenli.amin canım allah herkes için hayırlısını nasip etsin.bu 5.ay denememiz olacak

Kızlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun ins darısı başınıza hepiniz için dua edicem bol bol ultrasonda tek kese görüldü çok şükür herşey şimdilik yolunda bir hafta sonra inş bebisimi görürüm rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin beni yanlız birakmadiginiz içinde teşekkür ederim her birinize

X