- 13 Ocak 2017
- 813
- 435
- 41
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.561
İnşallah gülüm, inşallahh...Adet tarihine yakın yaptığın yumurtla
Rica ederim cnm tşk ederim bende inş güzel haberlerini alırız hakkında hayırlısı olsun ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gülüm, inşallahh...Adet tarihine yakın yaptığın yumurtla
Rica ederim cnm tşk ederim bende inş güzel haberlerini alırız hakkında hayırlısı olsun ins
İnşallah gülüm, inşallahh...
bak tatlım senin için az önce elimde ovulasyon testim vardı onu yaptım bir hafta adete yakın hep böyle çıkmıştı birazcık yardımcı olabildiysem ne mutluİnşallah gülüm, inşallahh...
Ah canım benim sağolasın uğraştırdım seni de. Benim de böyle çıkıyor işte hep. İnşallah hayırlı haberler alırım, alırsam da bunu da düşürmem inşallah :) öpüyorum çok teşekkür ederimbak tatlım senin için az önce elimde ovulasyon testim vardı onu yaptım bir hafta adete yakın hep böyle çıkmıştı birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu
Eki Görüntüle 2002716
Rica ederim cnm benim inş bebislerimiz bizimle kalır Allah büyük dua edicez bol bol bende seni öpüyorumAh canım benim sağolasın uğraştırdım seni de. Benim de böyle çıkıyor işte hep. İnşallah hayırlı haberler alırım, alırsam da bunu da düşürmem inşallah :) öpüyorum çok teşekkür ederim
Sabah akşam yap cnm testler arasında 8saat olursa doğru zamanı yakalaman da yardımcı olurKızlar bu ovulasyon testini günde bir kere yapıyorum ben.acaba yeterlimi.akşamları 6buçuk 7 arası yapiyorum iki gündür
o zaman öğlen 3,4 gibi yapam bide gece 10 da yapsam olurmuSabah akşam yap cnm testler arasında 8saat olursa doğru zamanı yakalaman da yardımcı olur
Olur cnm inş rabbim emeklerini boşa çıkarmazo zaman öğlen 3,4 gibi yapam bide gece 10 da yapsam olurmu
İnş en kısa zamanda bebisler gelir bende doktora gidiyorum cnm yoldayım inş hayırlı haberler alırım çok heyecanlıyımÇalıştığım için öğlen biraz zor olacak ama umarım yaparım düzenli.amin canım allah herkes için hayırlısını nasip etsin.bu 5.ay denememiz olacak
hadi insallah hayirli guzel haberlerini bekliyoruz canımİnş en kısa zamanda bebisler gelir bende doktora gidiyorum cnm yoldayım inş hayırlı haberler alırım çok heyecanlıyım
Amin cnm inş yarım saat kaldı ogrenmeme çok heyecanlıyım gebelik varsa büyük sürpriz olcak bizehadi insallah hayirli guzel haberlerini bekliyoruz canım
ayy ne güzel bir heyecandır o simdi :) Allah yüzüne baksın.insallah ordan cooook mutlu ayrılırsınAmin cnm inş yarım saat kaldı ogrenmeme çok heyecanlıyım gebelik varsa büyük sürpriz olcak bize
Allah razı olsun cnm amin inşallahayy ne güzel bir heyecandır o simdi :) Allah yüzüne baksın.insallah ordan cooook mutlu ayrılırsın
Gelişmelerden bizi de haberdar et mutlaka canımAllah razı olsun cnm amin inşallah
Ayyyyy çok sevindim sapsağlıklı olsunlar inşallahhhKizlarrrr cokkkk şükür hamileyim değerim 3747ben sokk şimdi ultrasona giricem çoğul gebelik olabilirmis
gözün aydın canımm.coookkk sevindim cok duygulandım.Allahim sağlıklı hamilelik nasip etsin.sağlıkla kucağına alirsin insallah yavrunu yada yavrularını :)Kizlarrrr cokkkk şükür hamileyim değerim 3747ben sokk şimdi ultrasona giricem çoğul gebelik olabilirmis
Tebrikler canim çok sevindim adinaKizlarrrr cokkkk şükür hamileyim değerim 3747ben sokk şimdi ultrasona giricem çoğul gebelik olabilirmis