Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar merhaba.benim hesabıma göre adetime 3 gün var.dün eşimle birlikte olduk.adetim yaklaştığı için yatmadım direk tuvalete gittim.normal akıntılar geldi.sabah tekrar gittiğimde gene ilşki sonrası olan normal akıntı oldu.şimdi tuvalete gittim akıntının içinde pembe lekeler vardı yoğun olarak.böyle bişey yaşayan oldumu.acaba adet olacağım için mi böyle oldu ?

canım bende bu markayı kullanıyorum ve genelde herkes bu markadan memnun olduğunu duyuyorum. galiba hamilelikte sabah ilişkisi daha etken. çoğu hamile kalandan akşam ve ertesi sabah ilişkisi olduğunu ve hamile kaldığını duydum. sen sabah ilişkisi yapmışmıydın?

hayır hiç yapmadım. Bunu da dikkate alacağım teşekkür ederim

Kızlar bata 5 günüm var ovu.testi yaptım sabah t hiç görünmüyor hamile olanların hepsinde pozitif mi çıkar bu test yoksa tek çizgi olup ta hamile olduğunu öğrenen oldu mu

Kızlar ben testi yaptım baya koyulaştı fakat tam koyu değil galiba bi yorumlayabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_3355.JPG
    28,6 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba kızlar bu ay hamilelik kalmak içim denemelere başladık. Ovulasyon testi ile hamilelik belli oluyor diyorlar. Adetime 8 gun var çok belim ağrıyor ve halsizim. Ayrıca test yaptım foto ekte kontrol edermisiniz ltfn

Eklentiler

• 20170523_153222.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba kızlar bu ay hamilelik kalmak içim denemelere başladık. Ovulasyon testi ile hamilelik belli oluyor diyorlar. Adetime 8 gun var çok belim ağrıyor ve halsizim. Ayrıca test yaptım foto ekte kontrol edermisiniz ltfn

Hamileliği ovu testiyle öğrenenler yumurtlama zamanındaki pozitif gibi çıktığında anlıyorlar diye biliyorum canım. daha çok erken zaten 7-10 gün arası yerleşme oluyor.

Merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Benim adet döngüm biraz uzun ve 3 aydir test kullaniyorum bu ay yaptiğim testler kafami çok kariştirdi. Ne zaman yumurtlama oldu emin olamıyorum. Teste göre 20 mayıs koyu ama 23 mayıs da koyu çıktı. Bu durumu yaşayan var mı? Testlerin koyuluk derecesi birbirine yakin çikiyor sizce neden ?

Eklentiler

• 20170523_173008-1-1.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Benim adet döngüm biraz uzun ve 3 aydir test kullaniyorum bu ay yaptiğim testler kafami çok kariştirdi. Testlerin koyuluk derecesi birbirine yakin çikiyor sizce neden ?

testler bekleyince genellikle T çizgisi belirginleşiyor özellikle de polikistik over veya o ay kist oluşmuşsa. Benim testlerim de buna benzer çıkıyor T çizgisi silik de olsa hep var. 20 masyısta bir yükselme olmuş gibi ama dün yaptığın test de bugün yarın pozitif olacak gibi görünüyor. Döngü uzun ve belirsiz olduğu için adete kadar devam etmeni tavsiye ederim.

teşekkür ederim cevabın için. bende pko yok ve 2 aydır incir+havuç kürü kullanıyorum onların etkisi olabilir belki ama geçen ay böyle olmamıştı ve koyu çizgiyi kolay yakalamıştım. Bugün adet döngümün 21.günü progesteron testi yapmayı düşünüyorum ama yumurtlamadan emin olamadığım için testi ne zaman yaptırmalıyım bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…