- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.481
ama 7sindeki pozitif dimi? yakaladım mı acaba ?
inşaallah canım .Allah hepimizin kucağını doldursunevet canım 12. gün pik yapmış, ilişki günleri de çok güzel inşallah bebişin seninledir :) artık test yapıp kafanı bulandırma bence
Hayır. Koyu kırmızı olacakEki Görüntüle 1997491 Kızlar adetimin 11. Günü ovulasyon gerçekleşmiş mi sizce
İki kere mi yumurtladın acaba yoksa hamile misinselam arkadaşlar, 7 mayısta 2 koyu çizgi yakaladım. Tikli kısımlar değerlendirdiğimiz günler. Dün akşam yaptım yine 2 çizgi gördüm bu ne anlama geliyor. Reglime 9 gün kaldı
Bilmiyorum ki ilk kez ovulasyon testi kullaniyorumİki kere mi yumurtladın acaba yoksa hamile misin
canım bende bu markayı kullanıyorum ve genelde herkes bu markadan memnun olduğunu duyuyorum. galiba hamilelikte sabah ilişkisi daha etken. çoğu hamile kalandan akşam ve ertesi sabah ilişkisi olduğunu ve hamile kaldığını duydum. sen sabah ilişkisi yapmışmıydın?çift çizgiyi yakaladım günleri de tam tutacak şekilde değerlendirdim ama olmadı. hem de 5 gün erken geldi reglim. Bu aşamada laboquick ovulasyon testi kullanıyordum. Bana daha hassas, daha iyi bir test önerebilir misiniz?
hayır hiç yapmadım. Bunu da dikkate alacağım teşekkür ederimcanım bende bu markayı kullanıyorum ve genelde herkes bu markadan memnun olduğunu duyuyorum. galiba hamilelikte sabah ilişkisi daha etken. çoğu hamile kalandan akşam ve ertesi sabah ilişkisi olduğunu ve hamile kaldığını duydum. sen sabah ilişkisi yapmışmıydın?
Merhaba kızlar bu ay hamilelik kalmak içim denemelere başladık. Ovulasyon testi ile hamilelik belli oluyor diyorlar. Adetime 8 gun var çok belim ağrıyor ve halsizim. Ayrıca test yaptım foto ekte kontrol edermisiniz ltfn
Teşekkür ederim yorumun için. Bu test sabah mı yapılmalı ben az önce yaptım hbununla ilgili bilgin var mı canımHamileliği ovu testiyle öğrenenler yumurtlama zamanındaki pozitif gibi çıktığında anlıyorlar diye biliyorum canım. daha çok erken zaten 7-10 gün arası yerleşme oluyor.
Teşekkür ederim yorumun için. Bu test sabah mı yapılmalı ben az önce yaptım hbununla ilgili bilgin var mı canım
Teşekkür ederimovu testleri sabah ilk idrar sonrası 4 saat sıvı alımı olmadan ikinci idrarla yapıldığında en doğru sonucu veriyor canım.
Merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Benim adet döngüm biraz uzun ve 3 aydir test kullaniyorum bu ay yaptiğim testler kafami çok kariştirdi. Testlerin koyuluk derecesi birbirine yakin çikiyor sizce neden ?
testler bekleyince genellikle T çizgisi belirginleşiyor özellikle de polikistik over veya o ay kist oluşmuşsa. Benim testlerim de buna benzer çıkıyor T çizgisi silik de olsa hep var. 20 masyısta bir yükselme olmuş gibi ama dün yaptığın test de bugün yarın pozitif olacak gibi görünüyor. Döngü uzun ve belirsiz olduğu için adete kadar devam etmeni tavsiye ederim.