Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar sizce yumurtlama oluyor mu yardım edin lütfen

Eklentiler

• DSC_1149-min.JPG
    DSC_1149-min.JPG
    22,3 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar bende bugunki testlerimi ornek olarak paylasiyim 16. Günüm..alttaki 12 de üstteki 17.30 da yaptım
Pozitif testim boyle oluyor benim daha fazla koyulasmıyor ertesi gün siliniyor genelde

Eklentiler

• collage-1488987852737.jpg
    collage-1488987852737.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 78
Testin markası ne acaba ? Ne zamandır kullanıyorsun?
Laboquick canım gitti g.den alıyorum
Hiç sorma uzun zamandır kullanıyorum bir yıl oldu herhalde
Bebişte 3 yıldır gelmiyor negatif tüp denemem var.
İnşallah benim kadar beklemezsiniz hemen gelir bebişleriniz

Laboquick canım gitti g.den alıyorum
Hiç sorma uzun zamandır kullanıyorum bir yıl oldu herhalde
Bebişte 3 yıldır gelmiyor negatif tüp denemem var.
İnşallah benim kadar beklemezsiniz hemen gelir bebişleriniz

Rabbim inşallah seni daha fazla bekletmez. Biz sabırsızlanıyoruz ama Rabbim nasip edeceği zamanı kendı biliyor. Tez zaman da kucağımız hayırlısıyla dolsun inşallah.

Rabbim inşallah seni daha fazla bekletmez. Biz sabırsızlanıyoruz ama Rabbim nasip edeceği zamanı kendı biliyor. Tez zaman da kucağımız hayırlısıyla dolsun inşallah.
Amin canım sagol Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Sen ne zamandır kullanysn pozitifi yakaladın mı cnm?

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler.2 yaşında bir oğlum var seneye ikinci düşünüyorum ancak o zamana kadar bilgi edinmek istiyorum..Şuan ovu testi yapıyorum.13.gundeyim henüz aynı koyuluga gelmedi..Aynı koyuluğu yakaladigimda size testlerin resmini atsam yardımcı olurmusunuz?Ben şuan yumurtlama donemimi belirleyecegim.adet dongum aylik değişken genelde 30-31 günde,6 gün suruyor.
Ovu testi kullanıp kız yada erkek bebeğe hamile kalanlar nasıl bir yol izlediniz

Önceki sayfalarda olacaktı mesajım. Reglden 4 gün önce bol su içmeme rağmen hemen hemen aynı koyuluktaydı ovulasyon testim :KK66:

Kızlar bugün 27.günüm. Bugün yada yarın adet günüm. Bugün hala olmadım. Az önce ilk idrarımla ovü testi yaptım. Neden çift çıktı bu ? Gebelik testi değil sonuçta ama yumurtlamada olamaz dimi ?

Eklentiler

• IMG_2877.JPG
    IMG_2877.JPG
    17,7 KB · Görüntüleme: 63
X