Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Aynen düşündükçe sanki daha da olmuyor :) bu arada yarın doğum günüm:halay: inşallah hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyem olur :KK22:

valla okunımada bilgi vermedi vanım sadece gününü bekle dedi bekledim ve olmadı inşallah senin olmuştur

Inşallah canım :)

N Neva su canım Dr sana iğnenin etkisi ne kadar sürer demişti Bugün 10. Gün Hala hcg idrar testim pozitif..
Perswmbe olmadin mi cnm sen iyneyi bu gun 11. Gün ins bebek vardir valla ben 9. Gun yaptim pizitifti ama daha yapmadim zaten belim karnim cok agriyor adet olacak gibiyim

Evet dayanamadim bu gun kan testti yaptirdim iyneyi oldugum gun itibariyle 11. Gun du ve kocaman negatif gene olmadi ne huzun daha da olmaz 2.86 deger hic bir sey yani basaramadim aglamak istiyorum:KK43:(

üzülme olucak etbet bizimde birgün bebişlerimiz Allah çaresiz dert vermesin canım benim bende çok üzülüyom ama üzülerek sadece yıpranıyoz yine sonuç kocaman bi 0 gine kocaman bi 0 oyüzden üzülme duaedelim birbşrimize yer gök dua la demi ama canım

Evet dayanamadim bu gun kan testti yaptirdim iyneyi oldugum gun itibariyle 11. Gun du ve kocaman negatif gene olmadi ne huzun daha da olmaz 2.86 deger hic bir sey yani basaramadim aglamak istiyorum:KK43:(
Hadi yaa :KK43: çok üzüldüm canım. Kısmet bu ay değilmiş. Elbet olacak yani umutsuzluğa sakın kapılma.

hiç belirti yok güzelim ya geçen daha fazla belirtim vardı.
Bazen hic belirti olmuyormus iki seferdir benim 10. Gunden sonra hic cizgi cikmiyor genelde 11 ve 12. Gunde hala devam ederse gebelik oluyor resim atsana sen ben bir bakayim cnm ins sende vardir ben bu gun daha cok. Usuyorum

Bazen hic belirti olmuyormus iki seferdir benim 10. Gunden sonra hic cizgi cikmiyor genelde 11 ve 12. Gunde hala devam ederse gebelik oluyor resim atsana sen ben bir bakayim cnm ins sende vardir ben bu gun daha cok. Usuyorum

upload_2017-2-27_12-57-37.png

Cnm sen yarinda yap testti ins var yaa dr bana 14 gun test yaptir demisti yarin 13. Gun olacak yarinda cikarsa carsamba kan ver ins var rabbim seni olsa sevindirsin cnm benim bak bende hic cikmadi eger olsaydi cikardi demek ki sende var guzel dusunmek istiyorum guzel haberlerini almak istiyorum hadi bakalim

Cnm sen yarinda yap testti ins var yaa dr bana 14 gun test yaptir demisti yarin 13. Gun olacak yarinda cikarsa carsamba kan ver ins var rabbim seni olsa sevindirsin cnm benim bak bende hic cikmadi eger olsaydi cikardi demek ki sende var guzel dusunmek istiyorum guzel haberlerini almak istiyorum hadi bakalim

ama 12. güne kadar pozitif çıkar diyolar.. bu yaptığım önceki günden daha silik sanki yani ben yanyana getirince farkı anlayamıyorum ama fotoğrafta önceki daha belirgin görünüyor.. Canım benim duaların için çok teşekkür ederim. Bu ay da sonuç alamazsak ramazan sonrasına kadar bırakalım diyor eşim. Allah'ım hepimizin duasını kabul etsin inşallah

X