- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.761
Suan bir sey yok canim ama karnim kasiklarim cok ağrıyor yarin kendimi disari atican biraz uzaklasmis olurum stretten:)
Stres bizim düşmanımız kuzum at kendini dışarı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan bir sey yok canim ama karnim kasiklarim cok ağrıyor yarin kendimi disari atican biraz uzaklasmis olurum stretten:)
Evet cnm ama benim adet sancilari basladi buyuk ihtimalle adet olucam 3 mart benimde bat ama bir umut bekliyorumSen de beklemedesin dimi canım yakındı bizim tarihler
Naptin cnm teat yaptin mi gene
O zana ins sende gebelik var hadi bakalim senden olsa gwlsin güzel haber insYaptım canım hayalet çizgi duruyor
O zana ins sende gebelik var hadi bakalim senden olsa gwlsin güzel haber ins
Hadi yaa çok üzüldüm canım. Kısmet bu ay değilmiş. Elbet olacak yani umutsuzluğa sakın kapılma.Evet dayanamadim bu gun kan testti yaptirdim iyneyi oldugum gun itibariyle 11. Gun du ve kocaman negatif gene olmadi ne huzun daha da olmaz 2.86 deger hic bir sey yani basaramadim aglamak istiyorum(
Benim artik hic ama hic uudum yok cnm guzel allahim buyuktur tabiki ama umut bittiHadi yaa çok üzüldüm canım. Kısmet bu ay değilmiş. Elbet olacak yani umutsuzluğa sakın kapılma.
Bazen hic belirti olmuyormus iki seferdir benim 10. Gunden sonra hic cizgi cikmiyor genelde 11 ve 12. Gunde hala devam ederse gebelik oluyor resim atsana sen ben bir bakayim cnm ins sende vardir ben bu gun daha cok. Usuyorumhiç belirti yok güzelim ya geçen daha fazla belirtim vardı.
Bazen hic belirti olmuyormus iki seferdir benim 10. Gunden sonra hic cizgi cikmiyor genelde 11 ve 12. Gunde hala devam ederse gebelik oluyor resim atsana sen ben bir bakayim cnm ins sende vardir ben bu gun daha cok. Usuyorum
Cnm sen yarinda yap testti ins var yaa dr bana 14 gun test yaptir demisti yarin 13. Gun olacak yarinda cikarsa carsamba kan ver ins var rabbim seni olsa sevindirsin cnm benim bak bende hic cikmadi eger olsaydi cikardi demek ki sende var guzel dusunmek istiyorum guzel haberlerini almak istiyorum hadi bakalim
Cnm sen yarinda yap testti ins var yaa dr bana 14 gun test yaptir demisti yarin 13. Gun olacak yarinda cikarsa carsamba kan ver ins var rabbim seni olsa sevindirsin cnm benim bak bende hic cikmadi eger olsaydi cikardi demek ki sende var guzel dusunmek istiyorum guzel haberlerini almak istiyorum hadi bakalim