Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

20170216_214917-1.jpg
bunuda simdi yaptim ama bir iki saat once sivi almistim sanirim sabaha tumurtlama olacak dr catlama iynesi verdi vursam mi vurmasam mi kararsiz kaldim:KK43:

Bir tane daha yaptim kizlar acayip belim ve kasiklarim agriyor yaa catliyor buyuk ihtimalle

Canlar yardimmm yildiz koydugum gunu degerlendirdim yani dun sabah bugunde degerlendireyim diyorm fakat esimin sperm degerleri normalin biraz alti ve morfoloji skntimiz var yumurtaninda omru 24saat diye biliyorim sperm kalitesi acisindan yarn yapmam daha uygun olur diye dusundm ama kacirirsam diyede korkuyorum ne yapacam ben yaaaao_O

Eklentiler

• IMG_20170216_215044.jpg
    IMG_20170216_215044.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 47
Canlar yardimmm yildiz koydugum gunu degerlendirdim yani dun sabah bugunde degerlendireyim diyorm fakat esimin sperm degerleri normalin biraz alti ve morfoloji skntimiz var yumurtaninda omru 24saat diye biliyorim sperm kalitesi acisindan yarn yapmam daha uygun olur diye dusundm ama kacirirsam diyede korkuyorum ne yapacam ben yaaaao_O
Bence siz yumurtlama gününden önceki günü iyi değerlendirmişsiniz

Akıntın da çoksa büyük ihtimalle öyledir canım
Cnm hic akintim yok valla dr sordu bu gun hic olmadi akintim sabah yapmistim test cok az belli oluyordu oylen tekrar yaptim o bayag koyuydu 11:30 dr. Gittim catlamak uzereler dedi uc yumurtam var aksama daha belirgin oldu resimdeki gibi ama akinti yok sadece kasiklarim ve belim muthis derece ariyor

Cnm hic akintim yok valla dr sordu bu gun hic olmadi akintim sabah yapmistim test cok az belli oluyordu oylen tekrar yaptim o bayag koyuydu 11:30 dr. Gittim catlamak uzereler dedi uc yumurtam var aksama daha belirgin oldu resimdeki gibi ama akinti yok sadece kasiklarim ve belim muthis derece ariyor
Benim akıntım hep ılunca bazen ayırt edemeyiorum canım sen doktora da gidince baya iyi biliyorsun benim de kasıklarım ağrıyor şu anda ama test kafamı karıştırdı

canım ikinci çizgi çok koyu değil ya o düşündürüyor beni diğeri kadar bile koyu değil
Banada sanki oyle geldi ama kafani karistirmak istemiyorum cunku hassas donemlerdeyiz rabbim nasip etmisse oluyor benim kuzenimde kullanmis cift cizgiyi tam yakalamamis ama o ay hamile kalms demem o ki nasipte varsa olur

X