Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

haklısın olda rahatla tabi garanti bebek yok ise ..... benimde 3. gün bugün adetimin ama ben artık bıraktım birde bugün evlilik yıldönümümüz 9 yıl oldu.....
Cnm 13. Gun negatifti daha yapmiycam test falan dunyanin parasini harcadim bu ay testlere valla ne gerek var bir daha asla test alip yapmiycam adet olmazsam dr kanda testti yapariz dedi bekliyorum benim adet tarihim 8 subat ama norlmade dr adet olmam gerektigini söyledi

Cnm 13. Gun negatifti daha yapmiycam test falan dunyanin parasini harcadim bu ay testlere valla ne gerek var bir daha asla test alip yapmiycam adet olmazsam dr kanda testti yapariz dedi bekliyorum benim adet tarihim 8 subat ama norlmade dr adet olmam gerektigini söyledi

hayırlısı olsun yavrum yaaaa inşallah senin yüzün güler :)

git bi kan ver sen .....
Cnm de gidene kadar adet olmazsam dr istiycek valla o kadar yol uzak ki uc aydir her ay uc kez kan verdim olsaydi zaten cikardi gebelik testtinde oburlerinde cikmisti bunda olsaydi cikardi zaten 61 tl verdim uc kez gecen ay erken gebelik testleri haric artik ugrasmiycam

Cnm de gidene kadar adet olmazsam dr istiycek valla o kadar yol uzak ki uc aydir her ay uc kez kan verdim olsaydi zaten cikardi gebelik testtinde oburlerinde cikmisti bunda olsaydi cikardi zaten 61 tl verdim uc kez gecen ay erken gebelik testleri haric artik ugrasmiycam
anladım tatlım o zaman yapacak birşey yok beklemekten başka :)

ben de burdayımmm geldim geldiiiiiiimm :KK49::KK49: benim de bugun işte noldu,iğneden sonra 11.gün,beklenen adet tarihimi bilmiyorum 25günde 26günde bazen28günde bir oluyorum,. yalnız 2gündür memelerimin ucu feci acıyo ama hormonlardan sanırım bunu bır belirti olarak saymıyorum belirti de aramıyorum hoş,dün benimkiyle tartıştık yine biraz tüp bebek mevzuna,enson dedimki ben bir kere daha anne olmayı hakediyorum,evet ben çok iyi bir anneyim ve bunu birkere daha yaşamak istiyorum dedim,haklısın evet sen iyi bir annesin dedi.ssen de gerekli koşulları sağlayacaksın ozaman dedim ben de,acele etmeyelim diyorum ben yeni ameliyat oldun sonuçta bu kadar takıntı haline getirme olur bebeğimiz falan diye bişiler geveledi.sonuçta tavrım gayet net ben bu işin peşini bırakmam,siz de bırakmayın kızlar,umutsuz olmayın vazgeçmeyin,mücadeele edin,hepimiz muradımıza ereceğiz emin olun:KK34:buarada ben hayvan gibi yemek yiyorum yaaaaaa,çok afedersiniz bugun taam 3/4 ekmek kokoreç yediimm,kokoreç yemek nedir yahuu öğlen 2de ama canım istedi yedim.. ben kızımda 35kilo almıştım gebeliğimde,şimdi de gebeysem ya da kalacam yani bigun gebe netice de,sonumu hiç hayırlı görmüyorum 3/4ekmek kokoreç nedir yaaaa :oha::oha::oha:

Arkadaşlar bn ovulasyon testi takibi yapıyordum evde en sonunda çift cizgiyi gördüm dün akşama doğru saat 4 de pozitifi gordukden 12 saat sonra ilişki oldu ilişkiden 12 saat sonra tekrr iliskiye girdik garanti olsn dye sizce bu durumda cinsiyeti ne olabilir bu soylenenlere bakarak yumurtlamaaya gore degisyo dye duydugum icin soryrm yardımcı olurmusunuz bana

X