- 22 Ekim 2011
- 277
- 183
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.421
KIZLAR HUUUU NERELERDESİNİZ KAYBOLDUK HEPİMİZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben burdayim bu gunde adet olmadim gelecekse gelsin artik yaa icim temizlenir en azindanKIZLAR HUUUU NERELERDESİNİZ KAYBOLDUK HEPİMİZ
Cnm ben burdayim bu gunde adet olmadim gelecekse gelsin artik yaa icim temizlenir en azindan
Cnm 13. Gun negatifti daha yapmiycam test falan dunyanin parasini harcadim bu ay testlere valla ne gerek var bir daha asla test alip yapmiycam adet olmazsam dr kanda testti yapariz dedi bekliyorum benim adet tarihim 8 subat ama norlmade dr adet olmam gerektigini söyledihaklısın olda rahatla tabi garanti bebek yok ise ..... benimde 3. gün bugün adetimin ama ben artık bıraktım birde bugün evlilik yıldönümümüz 9 yıl oldu.....
Cnm 13. Gun negatifti daha yapmiycam test falan dunyanin parasini harcadim bu ay testlere valla ne gerek var bir daha asla test alip yapmiycam adet olmazsam dr kanda testti yapariz dedi bekliyorum benim adet tarihim 8 subat ama norlmade dr adet olmam gerektigini söyledi
Yok kuzum artik umut ta benim korkum kist olsaydi zaten simdiye kadar cikardi bakalim esim izin alabilirse cuma yada cumartesi dr gidicem inshayırlısı olsun yavrum yaaaa inşallah senin yüzün güler :)
Nice mutlu senelere cnm ins 10. yil Donumunuzde bebegin kucagimda olur:)
Yok kuzum artik umut ta benim korkum kist olsaydi zaten simdiye kadar cikardi bakalim esim izin alabilirse cuma yada cumartesi dr gidicem ins
Ins cnm ama ilaclar kilo aldirdi bana yaa. Ne bebek var ne bir sey bol bol kilo var 55 kiloydum 60 olmusumhakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim :)
Ins cnm ama ilaclar kilo aldirdi bana yaa. Ne bebek var ne bir sey bol bol kilo var 55 kiloydum 60 olmusum
Normalde daha zayiftim kurtajdan sonra nasilduysa hep kilo almaya basladim 10 yildir hic kilo almayan ben habire kilo aliyorumbende kullanmadan var 68-69 kiloyum sen bünyen zayıf belli ki verirsin kiloyu dert etme boşver.....
Sanki her dakika adet olacakmisim gibi hissediyorum ama tik yok bekliyorum ya gelmez artik :)
Cnm de gidene kadar adet olmazsam dr istiycek valla o kadar yol uzak ki uc aydir her ay uc kez kan verdim olsaydi zaten cikardi gebelik testtinde oburlerinde cikmisti bunda olsaydi cikardi zaten 61 tl verdim uc kez gecen ay erken gebelik testleri haric artik ugrasmiycamgit bi kan ver sen .....
anladım tatlım o zaman yapacak birşey yok beklemekten başka :)Cnm de gidene kadar adet olmazsam dr istiycek valla o kadar yol uzak ki uc aydir her ay uc kez kan verdim olsaydi zaten cikardi gebelik testtinde oburlerinde cikmisti bunda olsaydi cikardi zaten 61 tl verdim uc kez gecen ay erken gebelik testleri haric artik ugrasmiycam