- 10 Ekim 2013
- 438
- 120
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #29.621
Evet canin teste gerek kalmadi adet oldum artik önümüzdeki aylara bakicaz
Hayirlisi boyleymis tatlim aynen uzulmek yok bi dahaki ayi degerlendirecegiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canin teste gerek kalmadi adet oldum artik önümüzdeki aylara bakicaz
Kızlar bugün 11. Günüm dün T de koyuluk gördüm tamam dedim yarın tam koyu olacak derken bugün silik bir T gördüm dün sabah birlikte olduk bugün de olursam geç kalmış olur muyum şans var mı sizce?? Dün de bugün de 17.30 ta birde bugün hiç su içmeden 22 de yaptım testimi
Arkadaslarr maydanoz kürünü duydunuz hic acaba ??? Bende bu siteden ogrenmistim Buharına oturuyorlarmis galiba kanalları acmada faydası var.. deneyen var mi acaba? ??
hem akıntım var,hem sızısından biliyorum, hem de afedersiniz ama ilişki esnasında da anlıyorum doktor da onaylamıştı zten.
kızlar hamileyim,dün kan testi verdim sonucum 31.64 4 haftalıkmış
ayy çok sevindim tatlım Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmek nasip etsin inş.
bende çok mutluyum ama biraz korkuyorum dünki kan degerim 103 çıktı dr.biraz yavaş yükselişte dedi,ama birdende yükselme şansı var dedi,düşük riskimin oldugunu söyledi,yarın yine kana bakılacak dua edinde çok çok çok yükselmiş olsun
bende çok mutluyum ama biraz korkuyorum dünki kan degerim 103 çıktı dr.biraz yavaş yükselişte dedi,ama birdende yükselme şansı var dedi,düşük riskimin oldugunu söyledi,yarın yine kana bakılacak dua edinde çok çok çok yükselmiş olsun
hmm geçmiş olsun canım benim smearda çıkmıştı fitil kullandım geçmişti ama şimdi yine oldu iltihap için ne yapıyorsun canım
ayy çok sevindim tatlım Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmek nasip etsin inş.
canım bendede var ayn ı sorun ben ilaç kullanmadan önce soğan kürünü kullanıyım dedim kullaancam inşallah ama birde civanperçemi aldım faydası olur die şu sitedekini okusanaben iki üç sefer fitil kullandım yine oldu yine oldu.. bu ay soğan suyu içtim..henüz bi etkisini göremedim.kimisi soğan suyu içerken aferdisiniz ama şarıl şarıl iltihabın söktüğünü yazmış ama bende öyle olmadı.akıntım her zamanki gibiydi.bilmiyorum bi kaç ay soğan suyu yapsam sonuç nasıl olur?
ve iltihap hamilelik şansını baya bi düşürüyo..spermleri öldürüyo