- 3 Ocak 2014
- 1.109
- 102
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #29.601
Benim beyaz akintim oldu o gun cift cizgiyi gordum ben ordan anladim
tatlım peki o güne kadar kademeli bi şekilde mi koyulaştı yoksa o gün mü beliriverdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim beyaz akintim oldu o gun cift cizgiyi gordum ben ordan anladim
tatlım peki o güne kadar kademeli bi şekilde mi koyulaştı yoksa o gün mü beliriverdi?
Bende bir kac gun gecmesini bekliyorum canim test icin bel ve kasik agrim devam ediyo insallah vardir bebisimiz
Bir onceki gunde olmustu canim o gun testim yoktu yapamadim ama ertesi gunu fazla bi akintiydi ve beyazdi yogundu o gun yaptim cift cikti. Dahada olmadi akintim
Kizlar bi hafta once intrnetten ovulasyn testi sprs ettm ama hala gelmedi dunde adetmn basldgi gunden itbren 12.gnumdu eczaneden 5li aldim ve dun su falan icmstm oylesine yaptm ve silik cikti aksam 8 gbi
Bugun iki saat sivi tuketmeden yaptim ve dunkune gre sanki braz daha belli gbi
Resme sizde bakarmsnz yormlarnizi beklyrm
Aynen canım ben de akıntımdan anlayıp ovu testi yaptım daha idrarı damlattığım gibi koyuldu çizgiler.. Ertesi gün de akıntım oldu daha olmadı. Testi yinelediğimde silikleştiğini de gördüm zaten.
Daha birşey yok canım testi yapmaya devam et.
Şüpheli ilşkinden kaç gün geçti? Benim 3-4 Mart'tı ovlasyon günlerim.. Nereden baksam 1 hafta beklemem lazım..Benmde aynn oyle oldu canimm. Bakalim sabredip iki gun daha beklersem test yapicam
kızlar testlerime bakın + Koyduklarımda ılıskı oldu bu aksamda oldu ılıskı ben acaba bugunmu yumurtladım gün gün koycam artık fikirlerinizi almaz için
Eki Görüntüle 1013063 Eki Görüntüle 1013063
Şüpheli ilşkinden kaç gün geçti? Benim 3-4 Mart'tı ovlasyon günlerim.. Nereden baksam 1 hafta beklemem lazım..
Canım 13. gün ovulasyonun gerçekleşmiş gibi görünüyor. İlişkin de oluş zaten.
kızlar testlerime bakın + Koyduklarımda ılıskı oldu bu aksamda oldu ılıskı ben acaba bugunmu yumurtladım gün gün koycam artık fikirlerinizi almaz için
Eki Görüntüle 1013063 Eki Görüntüle 1013063
Olsun tatlim üzülme bende henüz bisey yok bel agrisi dişinda bende adet olucagim sanirim ama olsun uzulmek yok ve bi daha ki ay testte yapmiycam oluruna birakcam artik Rabbim ne yazdiysa o olur ne yapalim
Naber tatlim ben regl oldum butun beklentiler bu ayda suya dustu benim.bir dahaki aya kismetse sende durum ne bari sen ver guzel bir haber issallah 😊
Ben daha olmadim canim ya beklemedeyim hala bakalim nasip diyorum artik saldim takma sende takinca stresten olmuyo
Hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum canim
İnşallah canim bugün eczaneden erken gebelik testi almayi düşünüyorum ama bi yandan da almasam mi biraz daha bekleşen mi diyorum bilemedim
Gecikme yasadin sonucta bence slabilirsin normal yani gunun gecti ben olmasaydim yarin ssbah yspicaktim sende ysp bence