-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #27.741
Duman cim ben de dr umla konuştum beklemene gerek yok gel keseye bakalım dedi muhtemelen alttan bakacak sen karindan mi baktirdin bu arada hayırlı olsun gözün aydın
Eki Görüntüle 920866
kızlar adetime 4 gün kaldı bu ovulasyon testim gebelik testinde belli belirsiz bir çizgi çıktı sizce hamile olma olasılığım nedir ?
Gunaydin kizlar. Ben de cumartesi günü kesecigimi gördüm :) persembe gunu de kalp atislarina bakmak icin cagirdi. Karindan bakti bana ama persembe gunu kalp atisini karindan duyamazsak alttan bakariz dedi. Darısı isteyen herkesin başına kızlar, her yorumumda söylüyorum ama belki birinin isine yarar diye tekrar tekrar soyliycem: lütfen adetten sonra gün aşırı deneyin! Öpüyorum sizleri :)
Aynen cnm gun asiri iliski yeterli ayriyeten gozunaydin hayirli olsun senin sat neydi cnmGunaydin kizlar. Ben de cumartesi günü kesecigimi gördüm :) persembe gunu de kalp atislarina bakmak icin cagirdi. Karindan bakti bana ama persembe gunu kalp atisini karindan duyamazsak alttan bakariz dedi. Darısı isteyen herkesin başına kızlar, her yorumumda söylüyorum ama belki birinin isine yarar diye tekrar tekrar soyliycem: lütfen adetten sonra gün aşırı deneyin! Öpüyorum sizleri :)
teşekkür ederim:) alttan baktı canım ama ben karından bekliyordum dedim güldü alış artık bunlara dedi:)sat göre 5 ama döllenmeye göre daha 3 haftalık inşallah büyüdüğünü de görürüm.git tabi inşallah sende görürsün canım:)
teşekkür ederim:) alttan baktı canım ama ben karından bekliyordum dedim güldü alış artık bunlara dedi:)sat göre 5 ama döllenmeye göre daha 3 haftalık inşallah büyüdüğünü de görürüm.git tabi inşallah sende görürsün canım:)
Duman cim ben de dr umla konuştum beklemene gerek yok gel keseye bakalım dedi muhtemelen alttan bakacak sen karindan mi baktirdin bu arada hayırlı olsun gözün aydın
diğer mesajını önce görmüştüm. iyi canım işte heyecan falan var tabi. bugün çok yoğundum gidemedim. yarın gidicem inşallah yazarım gelince.
umudunu hiç kaybetme. beni düşün mesela bana 1 yıl önce pcos dediler. bizde daha düşünmüyoduk. tekrar gitmedim bile doktora. bu eylülden beri olsun mu acaba derken. aralıkta çok istedik. çok şükür oldu. eşim bile şaşırıyodu bana nasıl emin olabiliyosun olur diye diyodu. bende allahtan diliyorum diyodum. en önemlisi kafanın rahat olması ve umutlu olmak.
Canim benim son adet tarihim 24 kasim. Yani 6 haftalik falan bebik.[/kızlar güzel güzel hamişler,herkez bebeginin cisiyetini ögrenice yazarsa sevinirim,2013 ün çogunlugunun erkek bebek oldugunu düşünüyorum
Canim cok sagol, darisi sana inşallah. Bence sen bu ay hic yapma ovulasyon testi falan, gecen ay biraz stres yaptin çünkü. Sadece gun asiri dene. Bakalim neler olcak :)
ayyy caım benim minicik daha annesi o,allah kucagına almayı nasip etsin
Evet cnm ya bugun minicik kesemizi gordum darisi senin basina inşallahseninkide artık gözükmüştüe,minicik bi kesede uyuyordur annesi,çok tatlı bi duygu hamilelik yaa demii
Evet cnm ovulasyon testi kullandim ben 2 saat sivi almiyordum saat sabah 10 ve akşam 8 gibi uyguladim 14. Gun cifti yakaladim 13. Gun iliski oluncabi de 15. Gun cwlistik sonucta sperm üç yumurta bir gun yasiyorcanım ovülosyon testi ilemi hamile kaldın banada bilgi veririmisin yarın başlıcam bende teste 8.günüm
Canim benim son adet tarihim 24 kasim. Yani 6 haftalik falan bebik.
gittin mi canım doktora
Gittim canım cok şükür kesemizi gorduk son adet tarihimle uyumlu dedi doktor 14 gun sonra kalp atisi için gel dedi sen ve miska siz kalp atisi icin ne zaman gideceksiniz