- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #27.521
Bugün gecikmenin üçüncü gunu cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün gecikmenin üçüncü gunu cnm
bu ay ne cok hamile kalan arkadas oldu baya bereketli bir ay oldu bu aralik ayi hayirli ugurlu olsun hamile arkadaslararabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallah...bizede dua edin nolur bizde biran once hamileyim diye yazabilelim....
vallaa tukrukle bakilan nedir bilmiyorum , ben bu testi eczane gibi biryerden aldim (clearblue digital ovulation test ) tl karsiligi yaklasik 70 TL - 10 tane test cubugu var , ve cubuklari okuyan digital ekranli bir alet...ya bu gülen suratlar tükrükle bakılmıyomuydu benmi yanlış biliyorum acep
hayırlı sabahlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende bu ay ovulasyon testleri kullanmaya başladım fakat dün sat 18 olmasına rağmen hala ikinci çizgi silikti. 8 gündür sonuç hep aynı ne yapmam gerekiyor acaba bilgisi olan veya böyle bi durumla karşılaşan var mı? çok endişeleniyorum
adet döngün kaçgün sürüyor canım
kıızzlaar yılbaşında kırmızı derler ya,bende kırmızılarla girdim yeni yılayani sonunda dün gece adet oldum,valla rahatladım,
hadi gözün aydin. Bu ay adet bitiminden itibaren gün aşırı dene tamam mı, ihtimalleri yukseltelim :))
hadi insallah bu son olsun , dokuz ay gorme
Benim bugun adetimin 15. Gunu , 12.gunden itibaren 4 gundur her sabah yapiyorum ama halaa test bos cikiyor anlamadim yaa esim de sinirlenmeye basladi bu testler para tuzagi diye, az da degil ki kardesim alip alip yapiyim , vallaa geldim geleli ilk kez keske turkiye de olsaydim dedim yani , internetten ucuza siparis verir surekli yapardim ya da rahat rahat bi doktora giderdim ...
Neyse vardir bir hayir elbet. Bi de testte eger halihazirda hamileyseniz gulen surat cikmaz yaziyo, acaba adetim biter bitmez yumurtlayip ustune bir de hamile kalmis olabilir miyim ki :26:
Off ne cok soru donuyor insanin kafasinda yaa
adet döngün kaçgün sürüyor canım
İyi akşamlar kızlar,ovulasyon testlerini eczanelerde bulamadım internetten getirtmek istiyorum ama hızlı teslimat yapan güvenilir bir site önerebilir misiniz?Bugün bat günüm olmadım.Regl düzenim sürekli değişiyor oysa ki bana düzenli geliyordu.((Şimdi takvimime bakınca yanıldığımı anladım.Bu ay test kullanarak denemek istiyorum.Hayırlısı artık.Umarım herşey istediğiniz gibi olur yakın zamanda...
demekki bu ayda adetin geç olacak,yani inşallah olmazsın tabikide,ama döndün deyişmiş ya sende,o sebepten yumurtlama günün geç gelecektir
Slm kızlar.Sag yumurtalıgımda tembellik var sol yumurtalık iyi.Normalde 28 günde adet olurum.Bazen 1 hafta önce 1 hafta sonrada gelir.Son iki adet 26 kasım,19 arAlık.Dün eşimle birlikte olduk.Bebek olur mu sizce?Konu actım,fakat cok cevap veren olmadı,dogru yere mi soruyorum ama biliyorsanız cevaplayabilir misiniz?