- 2 Aralık 2013
- 1.926
- 250
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #27.481
neoluyo ya yorum yazıyorum gönderiyorum gitmiyo gibi gözüküyor,sonra bidaha yazıyorum busefer öncekide çıkıyo ortaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy manyak oldum iyice sürekli lavaboya gidip adet oldummu diye bakıp duruyorum,ama hala yok,bugün olmam lazım aslında
eyer adet olmazsam elimde 1 tane normal gebelik testi var sabah yapıcam
Miska cim predictor marka erken gebelik testiydi on dakika kadar bekledim tek cizgi bi 10 dakika sonra yine baktim bariz silik cizgi kafam karisti
yok anasını satıyım,normal gebelik testini yaptım azönce ama tek çizgi,yahu adetin A sı kalmadı bende,gögüslerimdeki agrılar bile azaldı,hem benim adetim hiç gecikmezdi,gögüslerim nezaman adet olursam ozaman düzelirdi,oooffff yaaa sizce neler oluyor
Hayirli olsun canim..yumurtlamadan sonraki kacinci gunde cikti bu deger..Kzlar bugun kan testi yaptirdim sonucum 12.42 2 gun sonra tekrarlicam dua edin ins yukselirrr .....
slm
valla benimde yüreğim ağzımda bakalım 2 sinde olacak mıyım? ama yinede tedirginim şimdiden oldum mu diye. :26:
slm canım yaa çok stresliyim bende erken gebelik testi yapıcam galiba dayanamayıp.Bir hafta daha bekleyemiyeceğim galiba.Benimde göğüslerde şişkinlik var ama adete yakın olyordu zaten tek fark kasıklarımdaki iğne batma hissi allah büyük işşallah hamileyizdir 2014 e bu güzel haberle gireriz
Hayirli olsun canim..yumurtlamadan sonraki kacinci gunde cikti bu deger..
Canim yanls gormediysem sen 27sinde kan vermistin negatifti. Daha dort gun gecti. gec dollenme falan varsa bile normal gebelik testinde bu kadar surede cikmaz.normal testler hassas degil. Benim bhcg 750 oldugunda bile silik cikmisti.stres yapmadan bekle.ben gecen ay 4gun gecikmistim stresten..
saol canım teşekkür ederim..yumurtlamadan 15 gün sonraki değer bu canım..