- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #27.261
4 aydır özen gösteriyoruz ama bir türlü hamıle kalamadım daha önce hamılelık yasadım ve bebegım karnımda öldüğünden kurtaj oldum yasaklı süreden sonra korunmayı kesmememıze ragmen 4 ay bitti hala hamıle kalamadım bu testlerden almak stiyorum ama nasıl kullancamı bilmiyorum 29 günde 1 adet görüyorum düzenli adetlerim ilişkiyide düzenlı yapmaya calısıyoruz ama olmuyor zamanı gelmemıstır olmuyordur diyoruz ama ilk hamılelıgım hemen 2. ayımda olmustu sımdı korkuyorum ya benım cocugum olmazsa çünkü ben okadar cok cocukları seviyorumkı ne olur birileri beni aydınlatsın bu testleri nerden alırım nasıl kulllanırım çift cizgi gördüğüm aksam mı ertesı aksmmı yoksa her 2 aksammı birlkte olmak gereklı 2. cizginin silik oldugu zamanlarda ılıskı olması gerekıyomu bunları detaylı anlatırsanız sevınırım ılk sayfadan okudum anladım ama mesela tek cızgıde bişey olmadıgını anladım ama 2 cizgi bazen silik oluyomus o sılık cızgıde ne yapcam o aksam gene deneme olcakmı ertesı gunemı sarkcak anlayamıorum nolur yardımcı olun