- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #27.201
maşallah canım.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:)
tebriklerrrrr darısı başımıza inşallah, benim bu ayda olmazsa 3. kez tüp bebek deneyeceğim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:)
Eki Görüntüle 905723
Eki Görüntüle 905724
Eki Görüntüle 905725
en son yaptığım erken gebelik testi bugün sabahtı bat 26 aralık mide bulantım var belim agrıyor akıntımın rengi pembe gibi ama bulanık uykum çok var yarın kan vermeye gidicem ne çıkıcak merak ediyorum
iyi akşamlar kızlar..ben aranıza yeni katıldım. daha önce bi düşük yaşadım. korunmayı bırakalı bir ay oldu. bu ay ovulasyon testi kullanıcam. yarın başlamam gerekli. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum ama konu çok uzun okuyamadım.. kısaca beni bilgilendirebilir misiniz rica etsem.. bu testleri nasıl kullanıcam? hangi günlerde birliktelik gerekli. yardımcı olursanız çok sevinirim..
Eki Görüntüle 906363
Kizlar iyi akşamlar benim 2gundur ikinci cizgi birz koyulasmisti bugun ogleden sonra ymrta aki gibi akintim olunca merakimdan testi yine yaptim az once... ama baya bi cay icmistim birde 3 saat kadar gitmedim wcye
Simfi son yaptigim test niraz daha koyu gibi geldi sizce bugun iliski olmalimi yardim edebilirmisiniz lutfen:44: :44: :44: :44:
bence daha zamanın var çünkü çizgin çok silik ama en güzeli gün aşırı çalışman:)
Aslinda resimde birz daha silik gozukmus ama silik yinede haklisin... benim adet dongum 30 gun 16. gunu beklicem artik .....
mesela benim mor oluyor resmen bu arada benimde 30 günde bir.özellikle silikleştiği gün muhakkak ilişki olsun.inşallah bu ay kavuşursun bebeğine
hergün aynı saatte 18.00 gibi mesela ,en az 3 saat birşey içmeden idrarını tutman gerekiyor.çizgiler aynı koyulukta olduğu gün ve özellikle silikleştiği gün ilişki olması gerekiyor.sen testinin resimlerini burada yayınlarsan inan gören herkes yardımcı olacaktır.hadi bakalım hakkında hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım:)
Eki Görüntüle 905723
Eki Görüntüle 905724
Eki Görüntüle 905725
en son yaptığım erken gebelik testi bugün sabahtı bat 26 aralık mide bulantım var belim agrıyor akıntımın rengi pembe gibi ama bulanık uykum çok var yarın kan vermeye gidicem ne çıkıcak merak ediyorum
merhaba arkadaşlar.3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum diğer 2 ayda hiç çift çizgi görememiştim.doktora gittim ve yumurtamın çatladığını söylemişti.bu ay yine kullanıyorum ovu. testi.bugün kontrol çizgisinden sadece 1 ton açık çizgi çıktı çok heyecanlandım.ama kontrol çizgisinden daha koyu olması gerekiyomuş galiba.dün akşam birlikte olduk eşimle.bugün de değerlendirmeli miyiz acaba?eşim de sperm azlığı var.
iyi akşamlar kızlar..ben aranıza yeni katıldım. daha önce bi düşük yaşadım. korunmayı bırakalı bir ay oldu. bu ay ovulasyon testi kullanıcam. yarın başlamam gerekli. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum ama konu çok uzun okuyamadım.. kısaca beni bilgilendirebilir misiniz rica etsem.. bu testleri nasıl kullanıcam? hangi günlerde birliktelik gerekli. yardımcı olursanız çok sevinirim..
Kizlar gunaydin. Adetime 4 gun var, bu sabah yaptigim gebelik testinde ikinci cizgi silik de olsa cikti. Sanırım bebis var :) cumartesi gunu de kan tahlili yaptircam. Siz ne dersiniz, olumlu mu sizce de?
Kizlar gunaydin. Adetime 4 gun var, bu sabah yaptigim gebelik testinde ikinci cizgi silik de olsa cikti. Sanırım bebis var :) cumartesi gunu de kan tahlili yaptircam. Siz ne dersiniz, olumlu mu sizce de?
Ayy gerçekten var mi sizce yaa? Bi arkadasim adetten önce cikmaz, bu negatiftir dedi moralim bozuldu. Ama silik de olsa cizgi var, bu pozitif di mi yaa?
Ayy gerçekten var mi sizce yaa? Bi arkadasim adetten önce cikmaz, bu negatiftir dedi moralim bozuldu. Ama silik de olsa cizgi var, bu pozitif di mi yaa?