- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #27.021
Evet çift çizgi görüldükten sonraki gün ilişki yaşamak lazım, çift çizgi görüldüğü gün değil. ..
sizdemi bu test takibiyle hamile kaldınız ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çift çizgi görüldükten sonraki gün ilişki yaşamak lazım, çift çizgi görüldüğü gün değil. ..
bende her gün okuyodum burayı takipdeydim aynen öyle insan rahatlıyor bebişler gelsede tamamen rahatlasak yahuuu
sizdemi bu test takibiyle hamile kaldınız ??
Ben de ovulasyon testiyle denedim bu ay ama daha sonucu bekliyorum takvimi totem olsun diye koydum
Ama en yakın arkadaşım ve kuzenim ovulasyon testiyle hamile kaldılar, kuzenim ikizlerini bekliyor üstelik
canim beim de sattan sonraki 21. gunum bugun. Ama hala kopkoyu cift cizgi gormedim ben. Kurtajdan beri hep böyle gec yumurtluyorum. Gerci yumurtluyor muyum bilmiyorum da hafif koyuldu cizgi ama cok değilkızlar son doktor kontrolüne de gittm sat den beri 18. günüm ve yumrtam yeni olgunlaşmış çatlatma iğnesi vercekti ama istemedim o zaman gün aşırı ilişki dedi bakalım...emin olursak bebek konusunda deniycez bu arada labquick ovulasyon testiyle doktora gtmeden önce test yaptım ve kopkoyuydu çift çizgi yani bende doğru çıktı....yarın çalışabilirsek süper olur da ben geç yumrtluyomşum hormonlarda bi prolaktin yüksekti biraz pko yoktu ama pko gibi geç yumurtlamışım bilgisi olan var mı?
doktor kontrolüne ve takibe gidebilirsin cnm en kesini o..ben bi problem var mı diye gttm rahatladım şimdi ovulasyon testinin doğruluğuna da güvendim bu ay olmassa bi daha ki ay...sınavım da var zaten hayırlısı ne zamansa o zaman hepimize inşallah
canm bnde ovu.testiyle yumurtlma gnlerimi ogrenrek calismlar yptim.ilk defa kullndm adetim 27-28 gun arasi olur.bn adetimin10.gunu basladm testi kullnmaya ve 14.15.16hatta 17.gunler cift czgi cikti bnde.bu 4 gunude degerlndrdik.bigun ara verip siliklestgi gunde bi calisma yaptik snra durdukPEKİ canım neler yaptın yumurtlaman kaçıncı günde oldu biraz bilgi veriri miisn benim 30 gün sürüyor adetim
Canm bn yurtdisinda yasiyorum.burda quick test diye bi marka war onu kullndmçok sevindim,hayırlı olsun,peki hangi gebelik testini kullandın,markası neydi
kızlar testi tekrarladım 4 saat sonra çizgi silik çıktı bu sefer .4 saat önce koyuydu baya bu ne anlama geliyor acaba bi fikriniz varmı???
SenemG ve boran333 kizlar verdiginiz cvplar icin cok tsk ederim icimi rahatlattiniz Allah razi olsun
bugün 17.günüm çift çizgiyi 14 akşam gördüm,15 sabah çalışma oldu,sizce yeterlimi bu,hem çift çizgiden bigün öncede ilişki olmuştu,zaten artık yumurta çatlamıştır dem,,içimde canlı soermde vardı,olduysa olmuştur zaten,sizce kızlarrr:44:
haklısın zamanları iyi değerlendirmişsin canım ovu. testine devam ediyormusun?