- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #27.001
Geç yumurtlama olunca adet de gecikiyor degilmi eger gebelik olusmussa gec döllenme oluyor değil mi
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım adetin kaç gün arayla oluyor biraz bilgi verrmsn yumurtlama zamanı hakkında
düne göre biraz silik çıkmış ama inşallah olmuştur bu ay
Mrb kizlar akinti icin doktora gittim smear yapti ve sonucunu aldiktan sonra doktora tekrar gittim bana enfeksiyon oldugunu soyledi 3 ay sonra tekrar smear yapalim ddi ve neo penotran fitil verdi burada size danismak istedigim kizlar enfejsiyondan sonra smear tekrar alinir mi bir de fitil kullandiktan sonra affedersiniz ama sumuksu sari akinti geliyor bu normal mi fitil iltihabi mi atiyor kafaya takiyorum bilgisi olan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var
Eki Görüntüle 898013 Eki Görüntüle 898013 arkadaslar bugün benim 13 gunum cift cizgi var ama T harfi olan cok az bi silik yani digeri yuz de yuz kirmizi ise t harfi olan %80 kirmizi sanki.ne dersiniz yumurtlama donemine girmismiyimdir
Canm adetime 3 gn kla ovu.testi yptim pozitf cikti.bunun ustune gbelik testi yptim ayni gun cookkk silik bi czgi cikti 14 aralikti batim.ogune kadar testleri tekrarladm hergn braz dha belli oldu.adetim 1 gn gecince kan testi yptrdm degerm 144 cikti.darisi basina we tum isteynlere insllh
Eki Görüntüle 898023
Kızlar test sonuçlarım değerlendirmisniz acaba..en üstteki testi az önce yaptım sizce yumurtluyomuyum yeterince koyu sanırımm ?? hangi günü değerlendirmeliyim ????
canım çizgi gayet net bugün + yarın mutlaka değerlendir inşallah iyi sonuçlar alırsın
amin canım hepimiz inşşşş :) ya 2 gündür çalışmalar dewam ediyodu acaba diyorum bugün aralık versek spermlerin kalitesi düşüyomuş ya bugün bekleyip yarın çalışsak diyorum daha mı ii olur acaba
haklısın nasıl olsa vücutta spermler 3 gün kalıyor yarın çalışmanız ii olur :)
teşekkür ederim cnm cvpların için..
Kirimizi cift cizgiyu gordukten sonraki 24/32 saat sonra iliski olmuyormu.sanki öyle okumustum önceki sayfa lar da:26:
Kirimizi cift cizgiyu gordukten sonraki 24/32 saat sonra iliski olmuyormu.sanki öyle okumustum önceki sayfa lar da:26:
rica ederim canım burda böyle konuşmak içimi rahatlatıyor kafam dağılıyor :)