-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #26.201
Kızlar bir sorum var gülen yüz testini kullananlar içindeki çizgilere bakıyorlar mi? Ben bugün öylesine ovutesti yaptım. Gülenyuz çıkmadı zaten daha yumurtlamama var 17 si diye tahminediyorum. Testte gülenyüz çıkmadı ama içindeki cubukda ikinci çizgi koyu çıktı. Kullanan arkadaşlarım bir bilginiz var mı? Bi sey ifade eder mi sizce? T ve C çizgileri yok cubukda. .
Bacılar bir soru sormuştum beni aydinlatabilecek kimse yok mu?
Bacılar bir soru sormuştum beni aydinlatabilecek kimse yok mu?
inşallah görürsün tatlım :)
Kızlar bende adet belirtisi başladı göğüslerim kenardan elleyince sızlıyorbu ayda olmadı galiba daha 6 gün var gerçi ama ne bileyim yaaa offffff dua edelim birbirimize kızlar
canım testin resmini çekip gönderirmisin
arkadaşlar merhaba
benim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.gün
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?
Eki Görüntüle 857786
arkadaşlar merhaba
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?
Eki Görüntüle 857786
Kızlar değerim 190 olmuş allaha şükürler olsun:)
arkadaşlar merhaba
Eki Görüntüle 857786
Kızlar değerim 190 olmuş allaha şükürler olsun:)
canm adetin ne kadar geçti benmde adet günümde 470 di bugün 992 olmuş ::):)ama doktor hala bana hamile adayısın dedi:S
Kýzlar bir sorum var gülen yüz testini kullananlar içindeki çizgilere bakýyorlar mi? Ben bugün öylesine ovutesti yaptým. Gülenyuz çýkmadý zaten daha yumurtlamama var 17 si diye tahminediyorum. Testte gülenyüz çýkmadý ama içindeki cubukda ikinci çizgi koyu çýktý. Kullanan arkadaþlarým bir bilginiz var mý? Bi sey ifade eder mi sizce? T ve C çizgileri yok cubukda. .
Adet gunun ne zamndi cnm
arkadaşlar merhaba
Eki Görüntüle 857786
Kızlar bir sorum var gülen yüz testini kullananlar içindeki çizgilere bakıyorlar mi? Ben bugün öylesine ovutesti yaptım. Gülenyuz çıkmadı zaten daha yumurtlamama var 17 si diye tahminediyorum. Testte gülenyüz çıkmadı ama içindeki cubukda ikinci çizgi koyu çıktı. Kullanan arkadaşlarım bir bilginiz var mı? Bi sey ifade eder mi sizce? T ve C çizgileri yok cubukda. .Eki Görüntüle 857997
Yazısız olan test kiti kullanmadım fakat idrarı damlattığımız yere yakın olan t çizgisi, idrarın sonradan ulaştığı çizgi ise c çizgisi olur...
Fotoları yayınlarken de o şekilde yan tutup çekip gönderirsin artık canım, yani pembe ok işareti idrar damlattığın yer ise orası sağda olsun
Dediğin gibi ok işareti olan idrar ucuna yakın yer . Bu ne demek oluyor yani yumurtlamam yakın mı?