- 26 Kasım 2009
- 878
- 314
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #26.161
Hamileymisim :S koyu cikan ov testi kandirmamis beni ve cok garip bi durumdayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cok sevindim gercekten hamilelik haberi duyunca cok seviniyor insan daha cok umitleniyor :))
allahim insallah sana hayirli saglikli bir hamilelik gecirmeyi nasip eder
darisi bize insallahhhh
bende ovulasyon testi yaptim bu defa ama ondan once baya bi sivim geldi yumurta aki cok geldi ilk defa bukadar cok gordum
ve hemende ovulayon testi yaptim dogru cikti ertesi gun hemen is basina gectik ateste olcuyorum
ama ben bu sefer cok erken yumurtladim adetimin 10 gunu sivi geldi 11 hemen calisma yaptik ilk defa bukadar erken oldu cok sasirdim
ben incir ve havuc kuru yaptim acaba ondanmi cok erken yumurtladim
ama daha onceleride yaptim bukadar erken olmamaisti
hadi hayirlisi olur insallah[/QUs
sağolasın canım bu ay doğru dürüst birlikte bile olmadık biz gerçekten kafadan çıkarmak en önemlisiymiş düşünmememye çalış tez zamanda darısı başına inşallah
amiin canım eve gelir gelmez namaz kılıp dua ettim hepinizeCanm mmaşallah ne güzel haberler bunlar ardarda dua et bizler için olur mu? Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
Burada detaylı bilgi var canım
kızlarrr hamileyim çook şükür rabbime kan testi yaptırdım 464.6 çıktı:)
ay ozurrr ya ben once hamile olan arkadasa yazdim baktim sana gelmis sonra sildim sandim demkki silinmemis
belki sana ugur getirir yanlis mesaj insallhhhhhhhhhhhh
ben o kurleri onceden yaptim hic erkene atilmadi ama ben simdi yumurtlama gunune takin kurleri yaptim belki ondandir
hayirlisi olsun insallah
Kizlar bata 1 hafta kala test alip yapsam gebelik varsa cikar mi?
Bu ay bi suru belirtim var hala da kasik agrim devam ediyo. Bu konudan baska bisi düşünemiyorum yarin yapayım mi testi?? Negatif ciksa yine uzulucem korkuyorum:26:
öncelikle iyi akşamlar canımbence yapma çünkü erken varsa bile çıkmaz boşu boşuna üzülmüş olursun bari bir kaç gün bekle gerçi insan duramıyor ki içi içini yiyor hayırlısı olur hakkında canım benim
Offf ne bileyim kimseye de anlatamıyorum eşime sürpriz yapmak istediğimden ona da hicbirsey anlatamadım tek başıma içim içimi yiyo
direk kan verip kurtulayım en iyisi sonra da ovulasyon testi sipariş edip sürece yeniden başlarız artık
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğur inş ka. haftalık bebişcan:)