Bende bir düşük yaşadım çok zor zamanlardı seni çok iyi anlıyorum düşükten sonra 4. Ay ovulasyon testi kullandım ve çok şükür Rabbim vesile kıldı o ay hamile kaldım canım inşallah senin de gönlüne göre olur
Evet malesef. ayyy inşallah tebrik ederim darısı başıma Allahım bi daha yaşatmasın. Nasıl kullandın ve kaçıncı gün yakaladın canım
Çok sağol canım bende 10. Günümde başladım henüz silik yakalarsam yazıcam mutlaka dediklerini de yapıcam tutarım bende sıvıyı azaltırım benimkide aynı marka bugün 4 gibi yaptım siliktiAmin inşallah.. Şöyle laboguik aldım afet bitiminden başladım müsait olduğum saatlere göre sabah 11 ya da 12 gibi akşam da 8-9 gibi günde iki kere yaptım. Testi yapmadan önce en az üç saat sıvı almamalısın ki idrarda lh birikebilsin hatta ben bazen garanti olsun diye 4 saat almadığım oluyordu :) adetten itibaren 17 ve 18. Günlerde yakaladım. Yine sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım
Çok sağol canım bende 10. Günümde başladım henüz silik yakalarsam yazıcam mutlaka dediklerini de yapıcam tutarım bende sıvıyı azaltırım benimkide aynı marka bugün 4 gibi yaptım silikti
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberi verirsin ay sonu :)
Amin inşallah.. Şöyle laboguik aldım afet bitiminden başladım müsait olduğum saatlere göre sabah 11 ya da 12 gibi akşam da 8-9 gibi günde iki kere yaptım. Testi yapmadan önce en az üç saat sıvı almamalısın ki idrarda lh birikebilsin hatta ben bazen garanti olsun diye 4 saat almadığım oluyordu :) adetten itibaren 17 ve 18. Günlerde yakaladım. Yine sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım
Ya dün testi yaptım rengi nerdeyse diğerine yakındı bugün yaptım çok silik kafam karıştı
Fotoğraf varsa ordan bakayım canım ama neredeyse diğeri kadar koyu ise dün yumurtlama olmuş bugünde silikse çatlamış demektir mutlaka değerlendir bu günleri peş peşe
Foto atamıyorUm telim arızalı anca pztesi atabilirim dün çalışma oldu bugün boş bırakıp yarın yapayım diyorum ama
Ha bir de çatlaması demek yumurta döllenmeye hazır demek o yüzden yüksek ihtimal oluyor gebelik için umarım dünü atlamamışsındır
Ha bir de çatlaması demek yumurta döllenmeye hazır demek o yüzden yüksek ihtimal oluyor gebelik için umarım dünü atlamamışsındır
Kızlar adet döneminden hemen sonra yumurtlama olur mu ilk 6 gün içinde yumurtlama akıntısı arttığı zaman mı yumurtlama olur akıntı bittikten sonra mı
Ben hamile kalamadığım için herşeye dikkat eder oldum canımO uzayan akıntı azsa yumurtlama başlıyor demekmiş en yoğun olduğu günde yumurta çatlamış demekmiş okuduğum kadarıyla da ona ben takılmıyorum hamile kaldığım ay öyle bi akıntım olmadı bile benim
Ben hamile kalamadığım için herşeye dikkat eder oldum canım
Canım bugün daha da silik anlamadım ben ya kafam karıştı :/ ben cuma yumurtladım mı yaniHa bir de çatlaması demek yumurta döllenmeye hazır demek o yüzden yüksek ihtimal oluyor gebelik için umarım dünü atlamamışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?