- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.781
evet canım dune gore koyu. yarın bakalım nasıl olacak ve kac mm olmus olacak. 16,30 da randevum var yine. cumaya kalır ıns temennim o :) cuma aksamı calıssam daha ıyı. ertesı gun tatıl yaEdacım bence düne göre koyulaşma var canım
Bencede cuma çatlar canım senin yumoş off bende geldim sabah 9 dan beri sıra bekliyorum ama bugün bana sıra gelmicek herhalde ya bide benim kist geçmedi eda yaa çok ağrı yapıyo bana çünküevet canım dune gore koyu. yarın bakalım nasıl olacak ve kac mm olmus olacak. 16,30 da randevum var yine. cumaya kalır ıns temennim o :) cuma aksamı calıssam daha ıyı. ertesı gun tatıl ya
Merhaba arkadaşlar
Ben de bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Çizgiler 6 Mayıs'ta en koyu oldu, 7 Mayıs'ta açılmaya başladı. Büyük ihtimalle 7 Mayıs'ta ovulasyon gerçekleşti, ama ben sadece 6 Mayıs'ı değerlendirebildim
Forumda okuduğuma göre hamilelik durumunda da ovulasyon testinde iki çizgi de koyu çıkıyormuş. Ben dün yine test yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Bu kesin hamile değilim anlamına mı gelir acaba?
Her ne kadar gerekli günü değerlendiremesem de insan kırmızıları görene kadar umutlanıyor. Bakalım hayırlısı..
Bencede cuma çatlar canım senin yumoş off bende geldim sabah 9 dan beri sıra bekliyorum ama bugün bana sıra gelmicek herhalde ya bide benim kist geçmedi eda yaa çok ağrı yapıyo bana çünkü
son durum şu şekilde =)
ınsallahhh yarın görmim cuma göreyımcanım 2 güne koyuyu goruceksın gıbııı
süper bir haber.Kızlarrr doktordan geldim şimdi Allahıma binlerce şükür kistim kaybolmuş bu akşam ilişki dedi daha sonra 2 gün ara dedi ondan sonrada hergün olsun dedi 1 tane çoook güzel yumurtan olmuş dedi
Valla kist gitmiş deyince kaç cm die soramadım sevinçten canım ama double bi yumurtan var dedisüper bir haber.kaç mm olmuş. bidaha çağırmadı mı
hayırlı olsun yumurtanValla kist gitmiş deyince kaç cm die soramadım sevinçten canım ama double bi yumurtan var dedi
Gözün aydın canımm, inş. yumurtacık bebiş olurKızlarrr doktordan geldim şimdi Allahıma binlerce şükür kistim kaybolmuş bu akşam ilişki dedi daha sonra 2 gün ara dedi ondan sonrada hergün olsun dedi 1 tane çoook güzel yumurtan olmuş dedi
Tatlım çok erken yapmışsın gebelik testini. Ov. testleri bata 2-3 gün kala gebelikte koyulaşıyor. Sen ne olur ne olmaz eğer çok koyuysa değerlendir bugünü.Arkadaslar bata 5 gun kala ovu testim esit olmasada bayagi koyu cikti ama erken gebelik testim negatif( 3 -4 gundur otururdugum yerde uyukluyorum iki gundurde sk sk idrara cikiyorum. Supheli iliskiden beri kasigim cekilio gbi agrio bide yumurtlamadan beri gecmeyen yogun akntim var...tum bunlar beni umutlandrmisti acaba demistim ama negatifi gorunce yikldim...5 gun var 18 mayis bat im lutfen biriniz aydinlatin beni iyice stres oldum ovu testim neden koyulasti ozaman ikinci yumurtlama mi kist mi offff cok korkuyorum
5 gün kala umutsuzluğa kapilmak icin cok erken, hele de saydigin belirtiler varsa :)Arkadaslar bata 5 gun kala ovu testim esit olmasada bayagi koyu cikti ama erken gebelik testim negatif( 3 -4 gundur otururdugum yerde uyukluyorum iki gundurde sk sk idrara cikiyorum. Supheli iliskiden beri kasigim cekilio gbi agrio bide yumurtlamadan beri gecmeyen yogun akntim var...tum bunlar beni umutlandrmisti acaba demistim ama negatifi gorunce yikldim...5 gun var 18 mayis bat im lutfen biriniz aydinlatin beni iyice stres oldum ovu testim neden koyulasti ozaman ikinci yumurtlama mi kist mi offff cok korkuyorum
Canim yaa ultra erken gebelik testi iliskiden 5-15 gun arasnda belli eder yazıodu prospektusunde benimde 10.günüm..kesin degil mi diosun degisebilir mi sence ? Ovu testimde 15.gun koyuydu ogun yumurtladgimi anladm zaten aknti ve kask agrmdan sonra siliklesti 21.gunde belli belirsz koyulasmaya basladi ciddiye almadm bugun 25 gun fotom bu bi yorumlarmsnGözün aydın canımm, inş. yumurtacık bebiş olur
Tatlım çok erken yapmışsın gebelik testini. Ov. testleri bata 2-3 gün kala gebelikte koyulaşıyor. Sen ne olur ne olmaz eğer çok koyuysa değerlendir bugünü.
Kızlarrr doktordan geldim şimdi Allahıma binlerce şükür kistim kaybolmuş bu akşam ilişki dedi daha sonra 2 gün ara dedi ondan sonrada hergün olsun dedi 1 tane çoook güzel yumurtan olmuş dedi
Canim testin bencr yeteri kadar koyu.bence hamilesin.erken gebelik testleri hikaye.benim gebeligimi ucuz olan göstermişti ben dayanamadim bide erken aldim onda cikmamisti.biraz daha bekle az kalmışCanim yaa ultra erken gebelik testi iliskiden 5-15 gun arasnda belli eder yazıodu prospektusunde benimde 10.günüm..kesin degil mi diosun degisebilir mi sence ? Ovu testimde 15.gun koyuydu ogun yumurtladgimi anladm zaten aknti ve kask agrmdan sonra siliklesti 21.gunde belli belirsz koyulasmaya basladi ciddiye almadm bugun 25 gun fotom bu bi yorumlarmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?