- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.761
E süper bir haber bu. O zaman günde 1,5 mm büyüdüğüne göre 3. gün çatlayacak. Yani 13. gününHesaplar şaşmadı.
Mucize buluşma gerçekleşsin bu ay
Ole mi. Hmmm onlari bilmiyorum yaa. Gunde Ne kadar buyur kacta catlar. iste esimin sonucuyla gidicem o zaman ona gore soler iliskiyi cuma aksam yada ctsi sabah der sanirim.sIzin yorumlariniza goreEdaa maşAllah canım az kalmış çatlamasına
Canım daha 4-5 gün var gibi senin. Normalde kaçıncı gün yumurtluyordun ? Yarın olsun çalışma, koyulaşmaya göre 2 günde bir devam edersin.Eki Görüntüle 1525232blueflower canım bugün öğlende yaptım canım pazar ve pazartesi akşamı ilişki oldu ne zaman olsun bi daha canım
İnş. canım, iyi haberlerle gelBende yarın sabah doktora gidicem kızlar dua edinde kistim kaybolmuş olsun yaa
Canım genelde 14 yada 15 gün çatlıyo canımCanım daha 4-5 gün var gibi senin. Normalde kaçıncı gün yumurtluyordun ? Yarın olsun çalışma, koyulaşmaya göre 2 günde bir devam edersin.
İnş. canım, iyi haberlerle gel
Eki Görüntüle 1525232blueflower canım bugün öğlende yaptım canım pazar ve pazartesi akşamı ilişki oldu ne zaman olsun bi daha canım
8. Günüm canım mayıs 5 te adet olmuştumCanim bugun 8.gun mu senin ? Aramızda 3 gun vardı ama benimde Yarin 8.gun
Benimkisi seninki nden biraz daha koyu çıktı. benimde 4mayisti.ayni olcaz galiba8. Günüm canım mayıs 5 te adet olmuştum
Heee o zaman aramızda 1 gun varmis ben yanlış hatirliyomusum :))8. Günüm canım mayıs 5 te adet olmuştum
Hadi bakalım hayırlısı olur inşAllah canımGünaydın canımlarrrrrr
Dun aksam açılışı yaptıktestte sipariş verdim Yarin gelir sanırım
Günaydın kızlar.
Bir test yapayım bakim ne kadar büyümüş yumurtam
baya belirginleşmiş. bakalım yarın ne dicek dr. testleri de yapıyorumki fikir olsun :) ne durumda nasıl çıkıyoryap bakalım yumosların durumu ne
ayy ben boyle sizleri test yaparken görünce dayanamadım aldım yoksa bu ay almak gibi bi niyetim yoktu galba 1 aydır özledim yapmayı
son durum şu şekilde =)yap bakalım yumosların durumu ne
ayy ben boyle sizleri test yaparken görünce dayanamadım aldım yoksa bu ay almak gibi bi niyetim yoktu galba 1 aydır özledim yapmayı
canım daha dun yumurtladıysan hemen cızgı cıkmaz. adete yakın ovu da cıft cızgı cıkarsa hamılelık durumu olabılır. ama o da kesın degıl tabıMerhaba arkadaşlar
Ben de bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Çizgiler 6 Mayıs'ta en koyu oldu, 7 Mayıs'ta açılmaya başladı. Büyük ihtimalle 7 Mayıs'ta ovulasyon gerçekleşti, ama ben sadece 6 Mayıs'ı değerlendirebildim
Forumda okuduğuma göre hamilelik durumunda da ovulasyon testinde iki çizgi de koyu çıkıyormuş. Ben dün yine test yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Bu kesin hamile değilim anlamına mı gelir acaba?
Her ne kadar gerekli günü değerlendiremesem de insan kırmızıları görene kadar umutlanıyor. Bakalım hayırlısı..
Edacım bence düne göre koyulaşma var canımson durum şu şekilde =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?