- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.221
Yerleşme kanaması olmasın canım benim ilk hamileliği.de hiç olmadı öyle yerleşme kanaması falan ama ablam mesela 2 hamileliğindede yerleşme kanaması oluyomuş canım off eda yaa biz bu ay fos çıktık inşAllah sende vardır bişeyler yaa inşAllah gebelik testi yaptınmı tekrarTek cizgi gibi cnm
ya sabah bende peceteyle silince sanki pembemsi gelmisti. Simdi girdim wcye yine geldi pembe tam kirmizi degil ama. Noluyo bilmiyorum sokulur mu acaba.bugun 12. Gunum
Canım benim bilemiyorum ki, daha önceleri çıkıyormuydu peki çizgi. Çıkmıyorduysa olabilir bişeyler.Kizlar bisey sorucam lh adete yakin normalde yukselir mi ? Hani yeniden yumurta olusacak filan diye. sole bisey olduda yumurta catladiktan 4 5 gun sonra yaptigimda hic cizgi cikmamisti. 3 saat wcye girmeden yapmistim. Bugun gicik oldum ya1 saat once gtmstim wcye. son test vardi evde. yapim dedim. Hatta test icin gerekecek kadar yapabildim zoraki Koyu degil ama cikti.anlayamadim.
Canım benim üzülme desem de olmuyor biliyorum. Bizler elimizden geleni yaptıktan sonraa gerisi Allah'tan. Gelecek zamanı var demek ki bebişinin.Kizlar adet oldum moralim cok bozuk cookbu ay herseyi o kadar duzenli denedimki.esime bitter cikolata kahve havuc keciboynuzu kuruyemis yedirdim duzenli.kendim bal tarcin corekotu yedim ama olmadi olmadii niye yaaa cok umitlenmistim
Canım bu gebelik testi mi ? Ben 2. çizgi görüyorum ama ne kadar sürede çıktı bu ? Çok beklemeden çıktıysa var bişeyler.Yok eda yaa ben öyle görmek istiyorum die herhalde bana öyle geldi baksana yine tek çizgiEki Görüntüle 1515409
Canım inş. yerleşme kanamasıdır. Ben yaşamadım böyle birşey ama mutlaka okumuşsundur topiklerde olanları.Tek cizgi gibi cnm
ya sabah bende peceteyle silince sanki pembemsi gelmisti. Simdi girdim wcye yine geldi pembe tam kirmizi degil ama. Noluyo bilmiyorum sokulur mu acaba.bugun 12. Gunum
Bilmiyorum valla okudumda... korkuyorum wc ye gitmekte. Kacis yok bekleyip gorucez.karnimda tuhaf adet olabilirmCanım benim bilemiyorum ki, daha önceleri çıkıyormuydu peki çizgi. Çıkmıyorduysa olabilir bişeyler.
Canım benim üzülme desem de olmuyor biliyorum. Bizler elimizden geleni yaptıktan sonraa gerisi Allah'tan. Gelecek zamanı var demek ki bebişinin.
Canım bu gebelik testi mi ? Ben 2. çizgi görüyorum ama ne kadar sürede çıktı bu ? Çok beklemeden çıktıysa var bişeyler.
Canım inş. yerleşme kanamasıdır. Ben yaşamadım böyle birşey ama mutlaka okumuşsundur topiklerde olanları.
Canım hayırlısı neyse o olsun.Bilmiyorum valla okudumda... korkuyorum wc ye gitmekte. Kacis yok bekleyip gorucez.karnimda tuhaf adet olabilirm
Canım hayırlısı neyse o olsun.
Canın sağolsun bitanem yaaAynen hayirlisi adet olmakmis :) oldum.
Kismet..
Canım yarın sabahta yap çıkarsa yine böyle kan testi yaptır.blueflower canım bi 15 dk içinde çıktı ama çoook silikti şimdi
Prenses nasılsı canım görünmüyorsun artıkGünaydın kızlarnAsilsiniz ne var ne yok :)
Rekor kirdim 24. Gun adet oldum :) erken yumurtladim yaa. duzen filan kalmadi vallaCanın sağolsun bitanem yaa
Canım yarın sabahta yap çıkarsa yine böyle kan testi yaptır.
Adetmi oldun edacımRekor kirdim 24. Gun adet oldum :) erken yumurtladim yaa. duzen filan kalmadi valla
Evet canim.. oldum.yazdim goremedin herhalde.Adetmi oldun edacım
Hayırlısı olsun edacım yaa benimde yakındır aranıza katılmam ama depresyona girmek yok hep buralardayız yanii :))Evet canim.. oldum.yazdim goremedin herhalde.Artik supheler kalkti. Ihtimal azdi ama.
Bendr prenses gbi kaybolcam depresyona gircem iste
Hayırlısı olsun edacım yaa benimde yakındır aranıza katılmam ama depresyona girmek yok hep buralardayız yanii :))
Gerçekten de erken yumurtlamışsın bu ay. Depresyona felan girmeyin. Alın kocişlerinizi kolunuza gezin canım.Rekor kirdim 24. Gun adet oldum :) erken yumurtladim yaa. duzen filan kalmadi valla
Tam koyuluk olmamış henüz. 1-2 gün daha var gibi sanki. Bugünlerde günaşırı çalışın mutlaka.Kizlar selam benim ovulasyon testlerime bir bakarmsnz catlamaya yakn mi szce yada catlad mi
Canim daha 1-2 gunun var gibi duruyormrvsena post: 40787579 .!.:Kizlar selam benim ovulasyon testlerime bir bakarmsnz catlamaya yakn mi szce yada catlad mi
Sagolun kizlar ilk de yapiyorum ovu testini umarim yakalarim cft czgiyi sonrada dgeri cifti insallah 8 aydr istiyoruz hic tutturamadikTam koyuluk olmamış henüz. 1-2 gün daha var gibi sanki. Bugünlerde günaşırı çalışın mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?