Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Tek cizgi gibi cnm
ya sabah bende peceteyle silince sanki pembemsi gelmisti. Simdi girdim wcye yine geldi pembe tam kirmizi degil ama. Noluyo bilmiyorum sokulur mu acaba. bugun 12. Gunum
Yerleşme kanaması olmasın canım benim ilk hamileliği.de hiç olmadı öyle yerleşme kanaması falan ama ablam mesela 2 hamileliğindede yerleşme kanaması oluyomuş canım off eda yaa biz bu ay fos çıktık inşAllah sende vardır bişeyler yaa inşAllah gebelik testi yaptınmı tekrar

Yaptim yaptim negatif . Bilmiyorum ki bekliyorum 1 2 saat e belli olur herhalde. Benim normalde lekelenmedn direk kirmizi gelir ama bu ay beni heyecanlandirmak icin nazli geliyo olabilir pis adet. Insallah gelmiyodur. . Ay ne bilim gelcek gibide. su an cok gicik bir durumdayim

Canım benim bilemiyorum ki, daha önceleri çıkıyormuydu peki çizgi. Çıkmıyorduysa olabilir bişeyler.
Kizlar adet oldum moralim cok bozuk cook bu ay herseyi o kadar duzenli denedimki.esime bitter cikolata kahve havuc keciboynuzu kuruyemis yedirdim duzenli.kendim bal tarcin corekotu yedim ama olmadi olmadii niye yaaa cok umitlenmistim
Canım benim üzülme desem de olmuyor biliyorum. Bizler elimizden geleni yaptıktan sonraa gerisi Allah'tan. Gelecek zamanı var demek ki bebişinin.
Yok eda yaa ben öyle görmek istiyorum die herhalde bana öyle geldi baksana yine tek çizgiEki Görüntüle 1515409
Canım bu gebelik testi mi ? Ben 2. çizgi görüyorum ama ne kadar sürede çıktı bu ? Çok beklemeden çıktıysa var bişeyler.
Tek cizgi gibi cnm
ya sabah bende peceteyle silince sanki pembemsi gelmisti. Simdi girdim wcye yine geldi pembe tam kirmizi degil ama. Noluyo bilmiyorum sokulur mu acaba. bugun 12. Gunum
Canım inş. yerleşme kanamasıdır. Ben yaşamadım böyle birşey ama mutlaka okumuşsundur topiklerde olanları.

Bilmiyorum valla okudumda... korkuyorum wc ye gitmekte. Kacis yok bekleyip gorucez.karnimda tuhaf adet olabilirm

Kizlar selam benim ovulasyon testlerime bir bakarmsnz catlamaya yakn mi szce yada catlad mi

Eklentiler

• 20150503_115740.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 93
Bir de size sorayım adetin 8.gunu test yaptım 2 .çizgi merve arkadasin testindekine yakin derece koyu çıktı ama rrken diye cok takılmadim fakat dun atesim 35.8 iken bugun 36.6 olmuş bu mümkün mü yaa ben daha abdest bile almadim 10 gün sürüyor reglim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…