- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.181
Yaniyosan da tuhaf. Bilmemki ben cizgi goremedim bisey var okladiginiz yerde amaVAlla sende var bişeyler edaa ben yanıyorum sen donuyosunyoksa sen :))
Keşke yaa edaa keşkeYaniyosan da tuhaf. Bilmemki ben cizgi goremedim bisey var okladiginiz yerde amagolge degildir insallah. Sen yarin gidecekmisin merak icindeyim.
keske ole olsak yaaa
Evet canim sana yazmistim. Yanlis alinti yapmisim :)) benim ayaklar donmaya basladi yaaa. Hep adetten iki gun once olur. Bak yine moralim bozuldu
Benim ayaklariiim haLa buuz surekLi battaniye ile doLaniyoruumve adet oncesinden basLadii halada devam ediyo sadece ayakim diiL komple usuyoruum insaAllah sonun bana benzer
Insallahhhhhhhtemizlik yapiyorum simdi de sicak basti. Cok harekt edince usumem gitti :) dikkatli yapiyorum gerci hee ihtimale karsi. Valla 3 gune belli olcak. Ne kesin adet belirtim var ne gebelige yorabilecek belirtim :) cok sakin bekliyoruz vucudumla ben ama test negatif.
Bekliyoruz mecbur :) insallah fazla beklemeyizCnm benim test 4 gun kala silik cikmisti ama herkesinki ayni olmayabiLiyor adetinin gecmesini bekLe hayirlisiySa oLur ins.
test yapmayı bile düşünmüyorum ya. malum çenemdeki sivilcem çıktı. adet de gelir.. çok mutsuzummmm . kaldı 3.. ama saymak istemiyorum bile günleriBekliyoruz mecbur :) insallah fazla beklemeyiz
Ben olana kadar yapcamtest yapmayı bile düşünmüyorum ya. malum çenemdeki sivilcem çıktı. adet de gelir.. çok mutsuzummmm . kaldı 3.. ama saymak istemiyorum bile günleri
Günaydın kızlaaar
Herkescikler nerede bugün, gezmelere mi gittiniz ?
Ayy niye canım hayırdır ?Ben deprosyandayim :) temellide kaybolabilirim.
ADet olcam diye 2 gun kaldi. Sivilcem cikti. Akintim basladi... daha ne olsunAyy niye canım hayırdır ?
ADet olcam diye 2 gun kaldi. Sivilcem cikti. Akintim basladi... daha ne olsun
ADet olcam diye 2 gun kaldi. Sivilcem cikti. Akintim basladi... daha ne olsun
Daha gelmedi reglin dur bakalım canım yaa, umutsuzluğa kapılma hemenTest negatif . Bu nedenlerle depresyondayim
Ole ama belirtileri geldi. anliyorum maalesefDaha gelmedi reglin dur bakalım canım yaa, umutsuzluğa kapılma hemen
Canımm hayırlısı olsun inşallahOle ama belirtileri geldi. anliyorum maalesef
Canim erken mi yumurtladin acaba siliklesmesi ilginckızlar ben klomen kullanıyorum ya 2-3 gündür yumurtalıklarımda hareketlenme vardı ovulasyon testi yapim dedeim böle cıktı ....daha cok erken ama acaba birden fazla mı yumurtladım da ilk yumurta catladı mı dersiniz çünkü doktor pazartesi gel dedi yumurtana bakalımEki Görüntüle 1514895
Ne bilim yaa uzuluyorum iste. .Kızlarr nasılsınız bugün giremedimedosko canım hemen depresyona girme daha 2 gün var blueflower canım sen nasılsın bebişimiz nasıl bu arada ben hala adet olmadım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?