- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.161
Hepsi olabilir ama biz son seçeneğe odaklanalımAyyy keske. Valla bu testlerden var mecbur yapcam bunlari elimde varken alamam. Yarin oraya odaklanirim artik :) midemin disinda bi degisiklik yok. o da neden bilmiyorum usuttum mu stresmi bebemi.
Edacım sanki orda ikinci bi çizgi var canımOrtalama bi t bolgesi uydurup oraya odaklancam artikkk. Bidaha almm yaa bundan zaten yanlislikla aldim
Canım acaba bi kan testi yaptırsammı bugünBen seni de alıntılamıştım güya ama çıkmamış canımcım. Umut vaadediyor bence de. Sonuçta 2. çizgin belirgin.
Edacım sanki orda ikinci bi çizgi var canım
Insallahh ya . 3 gun kaldiHepsi olabilir ama biz son seçeneğe odaklanalım
Bence yarını da bekle tatlım, yarın da olmazsan o zaman yaptır.Canım acaba bi kan testi yaptırsammı bugün
Ben senin yerinde olsam yaptirirdim cnm. Cikmazsa ptsi tekrar gidersen. O zamanda yoksa kontrol olurdunCanım acaba bi kan testi yaptırsammı bugün
O zaman bugun yaptırayım yoksa bile dedigin gibi pazartesi doktora giderimBen senin yerinde olsam yaptirirdim cnm. Cikmazsa ptsi tekrar gidersen. O zamanda yoksa kontrol olurdun
Umit etmek ole beklemk cok kotu canimO zaman bugun yaptırayım yoksa bile dedigin gibi pazartesi doktora giderim
Öyle edacım yaa çok zor bi durum ümitleniyosun sonra bi bakıyosun bişey yokUmit etmek ole beklemk cok kotu canimAllah yardimcimiz olsun
Insallah vardir . Prenses izinliyse bugun yatiyodur belki :)) bende izinliyimde dun erkenden uyudugum icin erken uyandimÖyle edacım yaa çok zor bi durum ümitleniyosun sonra bi bakıyosun bişey yok
Naptin gittin miii ?Umit etmek ole beklemk cok kotu canimAllah yardimcimiz olsun
Prenses canım üzülme ne güzel bak sorun yok en azından canım herşeyin hayırlısıSelam kızlar :) nasılsınız ne var ne yok ?
Benim canım sıkkın dünden beri içimden bisey yapmak gelmiyo. Ne yapmam konusunda kararsızım cok ama soğudum bebek düşüncesine cok şükür sağlıklıyiz vardır zamanı boyle acele ettiğim ıcın olumsuzluklar oluyo hep. Bundan sonra bebek ıcın sartlamicam kendimi sırf bebek ıcın birliktelik yasamicam. Benimle birlikte anneme eşimde cok üzüldü. Hele eşim o kan sonucunu gördükten sonra umutluydu hayal kırıklığına uğradı. Herşeyin Hayırlısı canlarım :)
Edacım banamı yazdın yok gidemedim canım tam gidicektim ki misafir geldiNaptin gittin miii ?
Evet canim sana yazmistim. Yanlis alinti yapmisim :)) benim ayaklar donmaya basladi yaaa. Hep adetten iki gun once olur. Bak yine moralim bozulduEdacım banamı yazdın yok gidemedim canım tam gidicektim ki misafir geldi
Napıyoduk hemen kötüye yormuyoduk değilmi edacım ama senin 3 yada 4 gündür ayakların üşüyo canım valla sabah o testte ben çizgi gördüm yanii :))Evet canim sana yazmistim. Yanlis alinti yapmisim :)) benim ayaklar donmaya basladi yaaa. Hep adetten iki gun once olur. Bak yine moralim bozuldu
Napıyoduk hemen kötüye yormuyoduk değilmi edacım ama senin 3 yada 4 gündür ayakların üşüyo canım valla sabah o testte ben çizgi gördüm yanii :))
VAlla sende var bişeyler edaa ben yanıyorum sen donuyosunEvet yaa bu ay yumurtlamadan sonra usudum pek isinamadim. yine su torbasi koydum bakalim hayir olsun insallah :) ay popisim bile usuyor yahuuya gercekten cok soguk ya ben usuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?