- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.121
Canım benim bata 1 hafta kala gündüzleri ayaklarım buz gibiydi, bata yakın akşamları uyurken ayaklarım yanıyordu.benim ayaklarım üşümeye başladı
Canım doğruluk payı var mı bilmiyorum ama benim bir önceki reglim 3 gün gecikmişti, normalde hiç gecikmezdi saati saatine olurdum.Eltim falan diyo rahim kendini hazirliyo adetin gecikmesi eski insanlar daha iyi bilir tabi 3 çocuk yapmiş
Öyle yapayım en iyisi ben canım ama gebelik falan yoktur yaa olsa o kadar test yapıyorum çook silik bile olsa 2. çizgi çıkardı canım yaaCanm ondan da olabilir gebelik de olabilir bence dr git sen en kısa sürede özel hasyaneye gidiosn pztsi bekleme cmtsi git bence
InşAllah iyi bişeydir ama kötüye karşı da hazırlıklıyım alıştım artık :))Yaa midem cok kotu okuz oturdu icime
gbbc canim her sey olabilir. Iyiye yor ama kotu icinde tedbir al.
Bilmiyorum canim acikcasi normalde adetten 1 2 gun once olurda. Bu ay ymrtlamadan sonra pek isinmadi ayaklarim. Ama su an tek derdim midem . Zor duruyorum valla. Sabah beri varda simdi iyice skstiriyorCanım benim bata 1 hafta kala gündüzleri ayaklarım buz gibiydi, bata yakın akşamları uyurken ayaklarım yanıyordu.
Canım doğruluk payı var mı bilmiyorum ama benim bir önceki reglim 3 gün gecikmişti, normalde hiç gecikmezdi saati saatine olurdum.
Canım benim bata 1 hafta kala gündüzleri ayaklarım buz gibiydi, bata yakın akşamları uyurken ayaklarım yanıyordu.
Canım doğruluk payı var mı bilmiyorum ama benim bir önceki reglim 3 gün gecikmişti, normalde hiç gecikmezdi saati saatine olurdum.
Miğde sıkıntısı olmadı bende, belki miğdeni üşütmüşsündür. Ama hala geçmeyen bir gaz sıkıntısı var. Taa o zamanlardan.Bilmiyorum canim acikcasi normalde adetten 1 2 gun once olurda. Bu ay ymrtlamadan sonra pek isinmadi ayaklarim. Ama su an tek derdim midem . Zor duruyorum valla. Sabah beri varda simdi iyice skstiriyor
İnşallah tatlımInşallah doğruluk Payı vardır canım :)
alıntıladığınız tahlil sonuçlarından silik olan gibi çıktı bugün 19:30 gibi yaptım. en az bi saat çok su içmedim.yarında yapsam yakalarmıyım acaba?ya bu ay ben de adetın 3. gununden ıtıbaren ıncır yemeye basladım. bıde o karısımı yaptım bal tarcın corek otu . ama sabahları 2 cay kasıgı yıyorum ıncırde gunde 2 ya da nadir 3 oldu. 4 aydır test yapıyorum ya 14-17 -14-17 de cıft cızgı olmustu. bugun 11. gunum sasırdımyanı yedıklerımden mı acaba. senınde erken olmusmuydu canım. ve ctesı pazar boyunca akıntım vardı. hemde uzayandan anlamadım. plan yapmıstım planlarım sastı.
daha mı koyulascak acılıcak mı bakalım
Simdi yemek yedim daha iyiyim canim. Usutme degilde stres olabilir diye dusunuyorum. gaz benimki de sanki bisey yutmusumda kalmis gibi. Ne bilim iyi biseydir insallah.hala da usuyorum. Gerci hava da soguk yaa :)Miğde sıkıntısı olmadı bende, belki miğdeni üşütmüşsündür. Ama hala geçmeyen bir gaz sıkıntısı var. Taa o zamanlardan.
İnşallah tatlım
canim ovulasyon gunlerin yakinsa sabah aksam yap. Sabah 10 11 arasi aksamda 6 7 arasi yap mesela.. 1 saat degilde. 3 saat wcye girmeden yap. O surede sivi alma cok.alıntıladığınız tahlil sonuçlarından silik olan gibi çıktı bugün 19:30 gibi yaptım. en az bi saat çok su içmedim.yarında yapsam yakalarmıyım acaba?
Tatlım geçmiş olsun. tylolhot kimseye tavsiye etmiyorum.icerisinde kısır edici maddeler mebcutmus.bu tezi teyzemde ben tastiklemistim.teyzem geç hamile kaldi cok icerdi o.bilgi olsun diye söylemek istedim.grip icinde zencefil bal tarçın karışımından cok fayda gördüm senelerceKızlar yaaaa bişey sorcam aksam üstüden beri cok üsüyorym ateşim cıktı bebek yapalm derken üşüttüm galiba38.5 larda ovulasyonda iki gün önceydi su grip ilaçlarndan içsem mi acaba thylolhot gibi ilaçlatr var ya bi zararı olur mu ki ıslak havlu koyuyorz ama düşmüo ya
Saol Canm de nette baktm da ateşe ıhlamur nane de iyi gelıomus onu hazırlıo eşim gebeliğe zararı yok yazıo da bu arada bende onu cok içtim ondan mı olmuo acaba benmde bebişTatlım geçmiş olsun. tylolhot kimseye tavsiye etmiyorum.icerisinde kısır edici maddeler mebcutmus.bu tezi teyzemde ben tastiklemistim.teyzem geç hamile kaldi cok icerdi o.bilgi olsun diye söylemek istedim.grip icinde zencefil bal tarçın karışımından cok fayda gördüm senelerce
Erken gebelik zamanında yani bebek rahme yerleşmeden içilen ilaçların bir zararı olmuyormuş. Ama yine de içmemek lazım, doğal yöntemler en mantıklısı canım. Ilık duş al, ince şeyler giyin. Geçmiş olsun.Kızlar yaaaa bişey sorcam aksam üstüden beri cok üsüyorym ateşim cıktı bebek yapalm derken üşüttüm galiba38.5 larda ovulasyonda iki gün önceydi su grip ilaçlarndan içsem mi acaba thylolhot gibi ilaçlatr var ya bi zararı olur mu ki ıslak havlu koyuyorz ama düşmüo ya
Canım çok geçmiş olsun çoraplarını sirkeye batırıp giy hemen düşürüyo canımSaol Canm de nette baktm da ateşe ıhlamur nane de iyi gelıomus onu hazırlıo eşim gebeliğe zararı yok yazıo da bu arada bende onu cok içtim ondan mı olmuo acaba benmde bebiş
Gecmis olsun canimKızlar yaaaa bişey sorcam aksam üstüden beri cok üsüyorym ateşim cıktı bebek yapalm derken üşüttüm galiba38.5 larda ovulasyonda iki gün önceydi su grip ilaçlarndan içsem mi acaba thylolhot gibi ilaçlatr var ya bi zararı olur mu ki ıslak havlu koyuyorz ama düşmüo ya
Erken gebelik zamanında yani bebek rahme yerleşmeden içilen ilaçların bir zararı olmuyormuş. Ama yine de içmemek lazım, doğal yöntemler en mantıklısı canım. Ilık duş al, ince şeyler giyin. Geçmiş olsun.
Canım çok geçmiş olsun çoraplarını sirkeye batırıp giy hemen düşürüyo canım
Saolun kızlar ya cok korktum ben de yazın hasta olmstm enfeksıon vardı idrar yollarmda ateşim 40 ı göstermşti öyle olacak zannettmGecmis olsun canim
Ben de korkuyorum yaa . donuyodum resmen annem su torbasi koymus ayagima sicagiyla 3 saattir uyumusum. Sanki biri beni dovmus agirliik var ustumde . Noluyo bize bole
Valla bilmiyorum canim bir sikinti var ama hayir olsun insallah...Saolun kızlar ya cok korktum ben de yazın hasta olmstm enfeksıon vardı idrar yollarmda ateşim 40 ı göstermşti öyle olacak zannettmşimdi 38.3 lere düşürdük saolun hepiniz edacm dikkat et sende insan ne yapacagını sasırıo korkuo hasta olma
Yok canım direk oyle düşünme. benhic içmedim benimde olmadiSaol Canm de nette baktm da ateşe ıhlamur nane de iyi gelıomus onu hazırlıo eşim gebeliğe zararı yok yazıo da bu arada bende onu cok içtim ondan mı olmuo acaba benmde bebiş
Insallah tutar canim. Dogru zamanlar12.gun test pozitifti 13. Gun yani bugun oglen ikinci cizgi silikti aksam iyice gitmisti tek cizgiydi yani bugun yumurtlama gunum sanirim dunu ve bugunu degerlendirdik. Pozitif oldugu ve bir sonraki gun onemli dimi arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?