- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.101
Canım korkulacak bişey yok bunda sakın sıkma canını. İnşallah değildir tabii. Bekle bakalım pazartesi duruma göre hareket edersin.blueflower edosko işte kızlar benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste dönüşüyoya kesin benimde kist oluştu yaa çok moralim bozuk valla olmadı pazartesiye kadar olmassam bende doktora gidicem kızlar
Evet pozitif. 12-36 saat süre oluyor. Bugün ve yarını değerlendirmeye çalışın.25. günde pozitifi yakaladım sanki değil mi?Eki Görüntüle 1513114 Eki Görüntüle 1513118
Canm hemen kötüye yorup üzme kendini daha var günün kırmızılar gelene kadar umut vadediosunbenim ayaklarım üşümeye başladı
blueflower edosko işte kızlar benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste dönüşüyoya kesin benimde kist oluştu yaa çok moralim bozuk valla olmadı pazartesiye kadar olmassam bende doktora gidicem kızlar
Canım bu 4. Klomen kullanışım her seferinde yumurtalar büyüyo ama kiste dönüşüyoCanm senin yumurtalarnn kiste dönüşmesi durumu varsa hiç klomen kyllandn mı çaylatma iğnesiyle beraber bende sorun yoktu yine de verdi dr ama normalde çatlamayanlara ve kist olusanlarda bu tedavi uygulanırms inşallah oluşmamstrda eger olmssa da bi dr danıs bu olayı
ya ne bılımm her seyı tam yapıyoruz sorunda yok nıye olmuyor dıye uzuluyorum. ayaklarım usur cunku umutsuzluga kapılıyorumm.Canm hemen kötüye yorup üzme kendini daha var günün kırmızılar gelene kadar umut vadediosun
prensinin_prensesi canm üzüldm ya hiç böyle hayal etmemiştm sayfayı acınca mutly haberi alırım umudu vardı bende kist de kücükmüş inş cabuk kaybolur da baslar bebiş çalışmaları küçük olanlarn çoğu adetle atılıoms zaten o yüzden bencede ilacını al bi an önce iyileş canm
Eşimin sperm sayısı düşük aslında ama yine de bugün ve yarını degerlendirelim, hayırlısı olsun bakalım.25. günde pozitifi yakaladım sanki değil mi?Eki Görüntüle 1513114 Eki Görüntüle 1513118
Canım bazılarında gebelk hiç anlaşılmıomuş bile belki sende onlardan olursn sürpriz olur bize deya ne bılımm her seyı tam yapıyoruz sorunda yok nıye olmuyor dıye uzuluyorum. ayaklarım usur cunku umutsuzluga kapılıyorumm.
doğru dıyosun kırmızıya kadar durmak yok
Hadi ya iğne de kullanıo musun sonrasında ona ragmen mi catlamıyoblueflower edosko işte kızlar benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste dönüşüyoya kesin benimde kist oluştu yaa çok moralim bozuk valla olmadı pazartesiye kadar olmassam bende doktora gidicem kızla
Canım bu 4. Klomen kullanışım her seferinde yumurtalar büyüyo ama kiste dönüşüyo
Canm hemen kötüye yorup üzme kendini daha var günün kırmızılar gelene kadar umut vadediosun
prensinin_prensesi canm üzüldm ya hiç böyle hayal etmemiştm sayfayı acınca mutly haberi alırım umudu vardı bende kist de kücükmüş inş cabuk kaybolur da baslar bebiş çalışmaları küçük olanlarn çoğu adetle atılıoms zaten o yüzden bencede ilacını al bi an önce iyileş canm
Canım bazılarında gebelk hiç anlaşılmıomuş bile belki sende onlardan olursn sürpriz olur bize dehepimiz aynı durumdaız ya insan cok takıo kafasına beni dr böle stresli görünce hızlandıralm o zamn süreci deyip klomen verdi sonradan acaba kullanmasa mıydım dedm artk kullndım beklemedeim inş bigün vericez biz de mutlu haberi belki seninki cok yakında pozitif düşünmeye devam moral bozmak yok
Evet onu bnde duymstm inş dier ay gecikir yine bebiş gelir bu kezEltim falan diyo rahim kendini hazirliyo adetin gecikmesi eski insanlar daha iyi bilir tabi 3 çocuk yapmiş
Gaz da bebiş habercisi ama insan herseyi bebeğe yorup sonuç olumsz olunca da cok üzülüo en iyisi sen kendini cok sıkmadan bekle bakalm biraz daha az kaldı zateninsallah canimm. Midemde tuhaf gaz var. Strestendir kesinsanki yumruk var midemde. .
Evet canim karisik valla. Gaz var yanma var. Skistiriyo beni. Normalde olmaz.midemle sorunumda yoktur. Ama strestende olmus olabilir. Ins iyi biseydendirGaz da bebiş habercisi ama insan herseyi bebeğe yorup sonuç olumsz olunca da cok üzülüo en iyisi sen kendini cok sıkmadan bekle bakalm biraz daha az kaldı zaten
Evet canım iğneli oldu 3 tanesi olmadı çatlamadılar yine bu ay sadece klomen verdi doktor iğne vurmayalım dedi ama yine olmadı yine kist oluştu kesin çünkü kasık ağrılarım falan var canım bu arada dün bat günümdü canım ama hala gelen giden yok gebelikte yokHadi ya iğne de kullanıo musun sonrasında ona ragmen mi catlamıyoinşallah bu kez öyle olmamstr o zaman dielim dua edelm cnm daha senin de bi kaç gün var sanrm stres yapma canım
Canm ondan da olabilir gebelik de olabilir bence dr git sen en kısa sürede özel hasyaneye gidiosn pztsi bekleme cmtsi git benceKızlar sağ kasığımda yanma var çok yaa acaba adet olamıyorum diemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?