Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Evet canım iste ilk defa boyle görünce heycan Yaptım cok bana ders oldu bidaha gitmem tahlile :)

Evet canım iste ilk defa boyle görünce heycan Yaptım cok bana ders oldu bidaha gitmem tahlile :)
Canım benim kaçıncı sayfada kalmışım ben ancak okudum okudukça beni nasıl heyecan bastı testini görünce gaza geldim gibiydi bende mi yapsam bitane dedim Beta öyle çıkmış ama benim negatifken 0.002 falan çıkardı Dur bakalım daha beş gün var Kırmızılar gelmediği sürece ümit vardır Belki de testi yapan makina bozuktu tam ölçmedi

Canım bende yiyordum onları inciri falan benim de geç olurdu ama bu ay 10. Günde oldu İncir bu konuda kesinlikle çok etkili diye düşünüyorum değerlendir mutlaka Özellikle pozitif ve ertesi günü Çoğu hamileler de böyle olmuş

edosko canm ben de incir yiyorum bu ay ama senin su bal tarçın çörek otu karısımını da deniim diorm nasıl bi oranla karıstırdın bunları ben de deneyeyim bakalm

Kizlar bisey sorucam bilen arkadaslar varsa yardimci olursa sevinirim. Benim muhtemel yumurtlama tarihi 23 nisan olcak ve bikac yerde okudum regaip kandili iliskiye girilmemesi iyi olur diyo. Mübarek günlerin geceleri 1 gün önce olur die biliyorum yani carsamba gecesi mi iliski olmamali? Öyle bi zamana geldi ki tam yumurtlama günüm o yüzden kafam karisti bilen varsa yardimci olsun lütfen bende ona göre günlerimi ayarlayim.

Evet canım bende oyle biliyorum bi kac yerdede okudum günah diye . Ama daha bi bilir kişiye sor derim

Reactions: egc
Canım bu konuda bir bilgim yok ama sonrasında abdestini alıp ibadetini yaparsan sıkıntı olur mu bilmiyorum

Reactions: egc
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…