- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.961
Canm ya üzme kendini hem kırmızılar gelmeden ümit kesilmez gelse de sıkma canını yolun basındaız zaten bizler birbirmzden destek alarak denemeye devam edicez gelecek inş bebşlermzKızlar maalesef negatif cikti
0.154 cikti canımprenses 0 mı cıktı degerın yaa ?
0.154 cikti canımşaşırdım açıkcası
5 gunum var canım. Test boyle çıkıp kan tahlili nasıl negatif cikti anlamadimHadi yaa kac gunwardi bata ? Sen yarin
sabah bidaha test yap ins wardir yaa:-(
0.001 fln çıkmamış ama umut fakirin ekmegi iste bi umut benim kidesonra yukselır mı acaba . bu durumda hıc bılmıyorum .
sen yıne de yarın ılk ıdrarla tekrarla bakım ne olacak
Kızlar maalesef negatif cikti
sen yıne de umutlanma canım. yokmus gıbı dusun. olur ıns gunun gecer o net cızgı goruruz o zaman sevınırız. erken gıttın aslında ama heyecanlandın tabı. kısmet bakalım bekleyıp gorucez. belkı daha cıkıcak0.001 fln çıkmamış ama umut fakirin ekmegi iste bi umut benim kide
sen yıne de umutlanma canım. yokmus gıbı dusun. olur ıns gunun gecer o net cızgı goruruz o zaman sevınırız. erken gıttın aslında ama heyecanlandın tabı. kısmet bakalım bekleyıp gorucez. belkı daha cıkıcak
Canım benim kaçıncı sayfada kalmışım ben ancak okudum okudukça beni nasıl heyecan bastı testini görünce gaza geldim gibiydi bende mi yapsam bitane dedim Beta öyle çıkmış ama benim negatifken 0.002 falan çıkardı Dur bakalım daha beş gün var Kırmızılar gelmediği sürece ümit vardır Belki de testi yapan makina bozuktu tam ölçmediEvet canım iste ilk defa boyle görünce heycan Yaptım cok bana ders oldu bidaha gitmem tahlile :)
Canım senin sonuç ne çıktı hadi güzel haberlerle gel inşallahKızlar ben şimdi tekrar ovu testi yaptım sonuç böyleEki Görüntüle 1501873
Canım bende yiyordum onları inciri falan benim de geç olurdu ama bu ay 10. Günde oldu İncir bu konuda kesinlikle çok etkili diye düşünüyorum değerlendir mutlaka Özellikle pozitif ve ertesi günü Çoğu hamileler de böyle olmuşya bu ay ben de adetın 3. gununden ıtıbaren ıncır yemeye basladım. bıde o karısımı yaptım bal tarcın corek otu . ama sabahları 2 cay kasıgı yıyorum ıncırde gunde 2 ya da nadir 3 oldu. 4 aydır test yapıyorum ya 14-17 -14-17 de cıft cızgı olmustu. bugun 11. gunum sasırdımyanı yedıklerımden mı acaba. senınde erken olmusmuydu canım. ve ctesı pazar boyunca akıntım vardı. hemde uzayandan anlamadım. plan yapmıstım planlarım sastı.
daha mı koyulascak acılıcak mı bakalım
Ben göz kararı karıştırmistim canimedosko canm ben de incir yiyorum bu ay ama senin su bal tarçın çörek otu karısımını da deniim diorm nasıl bi oranla karıstırdın bunları ben de deneyeyim bakalm
Saol canm onu da deniim ben de gerçi klomen verdi dr o da bu işe yarıomus ama olsnBen göz kararı karıştırmistim canim
ben de anlamadim ilginc gercekten neyse moralini bozma canim hayirlisi Allah ' dan..5 gunum var canım. Test boyle çıkıp kan tahlili nasıl negatif cikti anlamadim
Insallah canim benim amiiinnCanm yeni gördm ben ya çok üzüldüm kıyamam sana üzülme diemıorm zor bi süreç ama düşük olunca ikinci bebiş cok cabuk gelirmiş senin de öyle olur inşallah
Kizlar bisey sorucam bilen arkadaslar varsa yardimci olursa sevinirim. Benim muhtemel yumurtlama tarihi 23 nisan olcak ve bikac yerde okudum regaip kandili iliskiye girilmemesi iyi olur diyo. Mübarek günlerin geceleri 1 gün önce olur die biliyorum yani carsamba gecesi mi iliski olmamali? Öyle bi zamana geldi ki tam yumurtlama günümo yüzden kafam karisti bilen varsa yardimci olsun lütfen bende ona göre günlerimi ayarlayim.
Canım bu konuda bir bilgim yok ama sonrasında abdestini alıp ibadetini yaparsan sıkıntı olur mu bilmiyorumKizlar bisey sorucam bilen arkadaslar varsa yardimci olursa sevinirim. Benim muhtemel yumurtlama tarihi 23 nisan olcak ve bikac yerde okudum regaip kandili iliskiye girilmemesi iyi olur diyo. Mübarek günlerin geceleri 1 gün önce olur die biliyorum yani carsamba gecesi mi iliski olmamali? Öyle bi zamana geldi ki tam yumurtlama günümo yüzden kafam karisti bilen varsa yardimci olsun lütfen bende ona göre günlerimi ayarlayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?