- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 53
- 31
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
Adetin kaçıncı günü bugunTest sonucum çıkmış ve dün hastaneye gittim geldim ikindiden sonra goguslerimde dolgunluk var göğüs uclarim ağrıyor galiba yumurtlamama az kalmis değil mi bugün olabilir mi sence
28 ama ben her ay adet olmamAdetin kaçıncı günü bugun
5 10 arası ve üstü diye biliyorumProgesteron değeri kaç olmalı ki yumurtlma olmuş oluyor
Geçen ay bn adettim geçince normal test yoktu ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler varmış onu denedim 3 de aynı çıktı t ile c aynı renkte ona dayanarak kan verdim negatif çıktı o zamn progestoron 4.1 cikmisti5 10 arası ve üstü diye biliyorum
Anladım o zaman yumurtlama gorene kadar ovulasyon testi yapman lazim28 ama ben her ay adet olmam
Geriden gelen yumurtami var acabaMerhaba kızlar yumurtlamanın üzerinden 5 gün gecti testim tekrardan koyulasmaya baslaıd sebebi nedir sizce yardımcı olurmusunuz
Ovulasyon koyu gördükten1 hafta sonra mi kan verdinGeçen ay bn adettim geçince normal test yoktu ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler varmış onu denedim 3 de aynı çıktı t ile c aynı renkte ona dayanarak kan verdim negatif çıktı o zamn progestoron 4.1 cikmisti
Hayr birgün sonraOvulasyon koyu gördükten1 hafta sonra mi kan verdin
gercekten bilmiyorum galiba ikinci yumurtlama diye gekiyor aklımaGeriden gelen yumurtami var acaba
Hayır 1 hafta sonra vermen lazım ondan değer 4 cikmsHayr birgün sonra
Bi takip etsene pik yapacak mi yaparsa geriden gelen yumurta vardır demekkigercekten bilmiyorum galiba ikinci yumurtlama diye gekiyor aklıma
Canm adet günüm 5 gün geçmişti ovulasyon pikdi kan vermiştim o zamn 4 çıkmıştı işte ondan sonradaki haftada zatn adet oldumHayır 1 hafta sonra vermen lazım ondan değer 4 cikms
galiba pikdi bugun siliklesti cünkü 2 saat hayta 2 bucuk saat önceden kestim bu sefer sıvı alımını merak ettiğim için çok dikkat ettim bugun baya siliktiBi takip etsene pik yapacak mi yaparsa geriden gelen yumurta vardır demekki
Bi takip etsene pik yapacak mi yaparsa geriden gelen yumurta vardır demekki
Anladım canım yumurtladın büyük ihtimalle ama erken kan verdiğim için 4 cikmisCanm adet günüm 5 gün geçmişti ovulasyon pikdi kan vermiştim o zamn 4 çıkmıştı işte ondan sonradaki haftada zatn adet oldum
Adete geçince yada yakın yumurtlama oluyor mu ki buydu testimAnladım canım yumurtladın büyük ihtimalle ama erken kan verdiğim için 4 cikmis
Ovulasyon testimi adete yakın yumurtlayanlar varAdete geçince yada yakın yumurtlama oluyor mu ki buydu testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?