- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
Yumurtlama gördüğünüz günden 1 hafta sonra progesteron testi vermeniz gerek o zaman çıkarMerhaba kızlar geçen hafta salı günü kan vermiştim yumurtlamam olmamıştı . Bugün yine kan verdim bu hafta içinde yumurtlama olmuşsa değer hemen yükselir mi geçen haftaki değerim 0.2 ydi normalde yumurtlamanın üstünden 7 gün geçmesi gerekiyormuş bilgisi olan var mı
Geçen hafta vermiştim çıkmadı üstünden bı hafta geçti bu hafta içinde olmuşsa belli olmaz yaniYumurtlama gördüğünüz günden 1 hafta sonra progesteron testi vermeniz gerek o zaman çıkar
Seffaf uzayan akinti oldumu veya ovulasyon testiyle takip ettinmiGeçen hafta vermiştim çıkmadı üstünden bı hafta geçti bu hafta içinde olmuşsa belli olmaz yani
Mesela ben seffaf akıntıyı gördüm yoğun olduğu zamanı baz aldım 1 hafta sonra progesteron baktrdm çıktı degerimGeçen hafta vermiştim çıkmadı üstünden bı hafta geçti bu hafta içinde olmuşsa belli olmaz yani
Ya benim adet düzensizliğim var. Ne zaman olacagini bilmiyorum doktora gidiyrm çocuğum olmuyor kan verdim .0.2 değeri normal bir değer mi peki bı bilginz var miMesela ben seffaf akıntıyı gördüm yoğun olduğu zamanı baz aldım 1 hafta sonra progesteron baktrdm çıktı degerim
O değer yumurtlama olmamis demek 5 ve 10 arası yumurtlama olmuş demek diyebiliyorum ben doktor yumurta takibi yapmadımıYa benim adet düzensizliğim var. Ne zaman olacagini bilmiyorum doktora gidiyrm çocuğum olmuyor kan verdim .0.2 değeri normal bir değer mi peki bı bilginz var mi
Ovulasyon testi alsana yumurtlama gününü takip edersin bilirsin yani ona gore ilişki yaparsın en azindanYa benim adet düzensizliğim var. Ne zaman olacagini bilmiyorum doktora gidiyrm çocuğum olmuyor kan verdim .0.2 değeri normal bir değer mi peki bı bilginz var mi
İşte her ay gidip kan veriyorum iki kez hayır bı kere aldım beş adet o dönemde denk gelmediO değer yumurtlama olmamis demek 5 ve 10 arası yumurtlama olmuş demek diyebiliyorum ben doktor yumurta takibi yapmadımı
5 yeterli değil bence adetin düzensiz sonuçta yumurtlama görene kadar yapman lazimİşte her ay gidip kan veriyorum iki kez hayır bı kere aldım beş adet o dönemde denk gelmedi
Bu ay öyle yaparım eczaneden aldım zaten her eczanede de yok sanırım dört eczane dolaştım birinde buldum5 yeterli değil bence adetin düzensiz sonuçta yumurtlama görene kadar yapman lazim
Eczanelerde pahalı internette 30 li satilanlari var onları al daha uygun hergun yaparsın hiç değilseBu ay öyle yaparım eczaneden aldım zaten her eczanede de yok sanırım dört eczane dolaştım birinde buldum
Evet beş tanesini 50 liraya aldım bı ise de yaramadı malesefEczanelerde pahalı internette 30 li satilanlari var onları al daha uygun hergun yaparsın hiç değilse
Labaquick onun 30 lusu vardı ona bakabilirsin yumurtlama gorene kadar yapEvet beş tanesini 50 liraya aldım bı ise de yaramadı malesef
Bende üç gündür akıntı var ama çok değilBirde akintina dikkat et seffaf uzayan yumurta akı gibi akinti yumurtlama döneminde oluyor genellikle
Tamam bakicam teşekkür ederimLabaquick onun 30 lusu vardı ona bakabilirsin yumurtlama gorene kadar yap
Seffaf yumurta akı gibimiBende üç gündür akıntı var ama çok değil
Test sonucum çıkmış ve dün hastaneye gittim geldim ikindiden sonra goguslerimde dolgunluk var göğüs uclarim ağrıyor galiba yumurtlamama az kalmis değil mi bugün olabilir mi senceO değer yumurtlama olmamis demek 5 ve 10 arası yumurtlama olmuş demek diyebiliyorum ben doktor yumurta takibi yapmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?