Ovulasyon yumurtlama günü

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.305
1.434
63
Merhaba kızlar geçen hafta salı günü kan vermiştim yumurtlamam olmamıştı . Bugün yine kan verdim bu hafta içinde yumurtlama olmuşsa değer hemen yükselir mi geçen haftaki değerim 0.2 ydi normalde yumurtlamanın üstünden 7 gün geçmesi gerekiyormuş bilgisi olan var mı

Yumurtlama gördüğünüz günden 1 hafta sonra progesteron testi vermeniz gerek o zaman çıkar

Mesela ben seffaf akıntıyı gördüm yoğun olduğu zamanı baz aldım 1 hafta sonra progesteron baktrdm çıktı degerim
Ya benim adet düzensizliğim var. Ne zaman olacagini bilmiyorum doktora gidiyrm çocuğum olmuyor kan verdim .0.2 değeri normal bir değer mi peki bı bilginz var mi

O değer yumurtlama olmamis demek 5 ve 10 arası yumurtlama olmuş demek diyebiliyorum ben doktor yumurta takibi yapmadımı
Test sonucum çıkmış ve dün hastaneye gittim geldim ikindiden sonra goguslerimde dolgunluk var göğüs uclarim ağrıyor galiba yumurtlamama az kalmis değil mi bugün olabilir mi sence

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-03-07-08-56-74.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…