- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Progesteron hormonu mu dört çıktıCanm adet günüm 5 gün geçmişti ovulasyon pikdi kan vermiştim o zamn 4 çıkmıştı işte ondan sonradaki haftada zatn adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progesteron hormonu mu dört çıktıCanm adet günüm 5 gün geçmişti ovulasyon pikdi kan vermiştim o zamn 4 çıkmıştı işte ondan sonradaki haftada zatn adet oldum
4 de yumurtlama ama kalitesi düşük oluyor hamilelik için 10 üzeri olması gerekiyorGeçen ay bn adettim geçince normal test yoktu ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler varmış onu denedim 3 de aynı çıktı t ile c aynı renkte ona dayanarak kan verdim negatif çıktı o zamn progestoron 4.1 cikmisti
Ben galiba yumurtlamisim diğer ay ama bilmedim hicOvulasyon testimi adete yakın yumurtlayanlar var
Evet cnmProgesteron hormonu mu dört çıktı
Bi hafta sonra adet oldunuz her hangi bi belirtiniz var mıydı gebeliğe dairEvet cnm
Ayn. Bir hafta sonra adet olmuştum yoktu herhangi belirti adet olmamak haricindeBi hafta sonra adet oldunuz her hangi bi belirtiniz var mıydı gebeliğe dair
Sizde de mi aynı şekilde yoksaBi hafta sonra adet oldunuz her hangi bi belirtiniz var mıydı gebeliğe dair
Bende gebelik belirtileri var ama yine negatif çıkar diye de korkuyrmAyn. Bir hafta sonra adet olmuştum yoktu herhangi belirti adet olmamak haricinde
Ovulasyon testi mi yaptınız adetinize kaç gün varBende gebelik belirtileri var ama yine negatif çıkar diye de korkuyrm
Yok ben Çarşamba günü test yaptım 2.6 çıktı o günün akşamı göğüslerim de dolgunluk oldu sabaha kadar uyuyamadım ağrısından ve sol kasigimda batma lar oldu sabaha kadar ama hala adet olmadım ve kasik ağrım göğüs ağrım hala devam ediyorSizde de mi aynı şekilde yoksa
Benim akıntım da kremsi bı akinti normal de her zaman akıntım olur ama bu ay akıntım çok az bu da beni şaşırtıyorArkadaşlar yumurtlama gününde aşırı derece su gibi akıntı olan olduu altıma kaçırmış gibi oluyor
Düzensiz adet oluyorum ben pcosluyum adetimin üzerinden 1 ay 3 gün geçtiOvulasyon testi mi yaptınız adetinize kaç gün var
Cnm kan testinde 0.100 değil belki değerin yukselmistir hiç gebelik kaset test yaptın mı sonraYok ben Çarşamba günü test yaptım 2.6 çıktı o günün akşamı göğüslerim de dolgunluk oldu sabaha kadar uyuyamadım ağrısından ve sol kasigimda batma lar oldu sabaha kadar ama hala adet olmadım ve kasik ağrım göğüs ağrım hala devam ediyor
Gebelik belirtisi kremsi akıntısı adet de olabilir aynı zamndaBenim akıntım da kremsi bı akinti normal de her zaman akıntım olur ama bu ay akıntım çok az bu da beni şaşırtıyor
2.6 progesteron değerimCnm kan testinde 0.100 değil belki değerin yukselmistir hiç gebelik kaset test yaptın mı sonra
Oo baya geçmiş bence sen bir gebelik tetsi al yarın kaset test tekrar dene kan vermedenDüzensiz adet oluyorum ben pcosluyum adetimin üzerinden 1 ay 3 gün geçti
Haa pardon o normal yumurtlama yok o zamn betaya bakıldı ki o zamn2.6 progesteron değerim
Evet bı yanım çok umutlanma diyor hiç kaset test yapmadım bu ay sadece iki defa progesteron hormonu için kan verdim onu da doktor istedi zatenGebelik belirtisi kremsi akıntısı adet de olabilir aynı zamnda
Canm çok umitlenme hayal kırıklığı olma bnim tavsiyem yarın ilk idrarinla kaset test al yap yakında eczane varsa bakalım ona göre kan verirsinEvet bı yanım çok umutlanma diyor hiç kaset test yapmadım bu ay sadece iki defa progesteron hormonu için kan verdim onu da doktor istedi zaten